hahahah nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buraları boş bırakıyosunnnnnnnnnnnnn
ehehehe napıyosnn bebeeyym
haha annem geldı şirinceye gitmiş şarap almmış banaaa onu getirdi evine gitti şimdi napıyım saygın çarşısı kitli ya onların orda askeriyede int var int cafeye giti 1 saat orda konuştuk sonra çıktı telefondada konuştuk şimdi içtimadan sonrada konuşuruz dedik saati kaçırdım ben çok kalabalık oluyo bi anda herkes telefonda oluyo meşgul şimdide hepsi öyle ama konuşmasakta bugün zaten yeterince konuştuk yani öyle oturuyorum bende şimdiiiiarkadaşım düğüne gidicek o geliyo onu hazırlıcam evde göndercem aman napıyım işte ev hanımı olmak zor bilirsin
amin amin kalmamış vala 12 guncuk bısey kalmıs dayannn :)
aah aah dayanmaktn baska bısı yapmıorm cnm
kızlar sizede sorim bızım kızlarada sordm dogum gunu ıcın bana fıkır vern noluurr :26:
ah bilmem miii !!! ev kadını olmaz zor zanaaatttt. hehe hadi kolay gelsin ozaman tatlımm
ayy açtım şarabımı bi şişeyi bitiriyom şuan içtim içtim parti vermiştik o videoları izliyom boynuma tuz dökmüş yalıyo onu sonra tekila atıyo ne biliyim dansediyoruz aralıkta havuza atlıyoruz duygulandım falan ama mutluyummmm
bugün sarhoş olcam uleen !!
Eeheh fazla içmeee bak hazır mutluyken geceyi ağlayarak bitirmee ! bi biz varız mutluu senide kaybetmeyelimm
ahahaha yok yaa bı tekım dıye suan boyle arkadaslarımı arıyomda saat 12 herkes bıyerde suanda tabı bı evde olan ınsan ben oldugumdanama genede eglenıyorum ya kendı kendıme
eeheh iyii eğlencelerr tatlım ozamann
Günaydın hatunlarrrr, güzel bir hafta olur inşallah herkez için
valla ben dogum gununde emporıo armani den saat begendım onnu alıcam ayrıca o ödüler varya yıldönümü içinde ondan ısmarladım
yılın sevgilisi falan sen dogum gunuyse once şakayla karısık hemde guel olan oscar ödülü yaptırabılırsın ben kendım yazdırdım üstüne yılın sevgilisi saygn sarıoglu falan dıye adınıda tatlı oldu bı de saat falan alıcam zaten orda oldugundan cok ıyı sekıllerde kutlayamıcaz sızde oyle ondan
Sevdiceğimm izinleri çıkarda say dediii böyle daha güzel duruyomuş valla morlm yerine geldii :44: İzin kullandıkça eklicem artık. İzin kullanmayı düşünmüyoruz ama .. :/
aynen canm kutlymıcaz ztn ama o benm dogum gunumde supriz yapıp ofise çiçek yolladii şok olmuştm
bende smdı bısı yapmak ıstıyorum yani amaa oraya ne yollanır kı ztn oraya yollarken mecburen haberı olck şaşırtamıcak onu
(((
aaa bebegım aynen guzel olmus hehe ama işte eklemesıde daha kotu bee
Hazalll senin şafak nasıl düştü kız okadar :))) sırrını banada söleGünaydıınn canımm
Sevdiceğimm izinleri çıkarda say dediii böyle daha güzel duruyomuş valla morlm yerine geldii :44: İzin kullandıkça eklicem artık. İzin kullanmayı düşünmüyoruz ama .. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?