93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

2-3 hafta once belli oldu benimkinin ustasi.ekimde izmirde

Anladım canım bizimki hafta sonu belli oldu. Benimki önce kandırdı beni şırnak diye ben kötü olup ağlamaya başlayınca yok yok dedi çoğu şırnak dedi seninki diye bağırdım Giresun deyince tabi içim rahatladı ama bunun hesabıda sorulacak dedim

Yok kız aktif degilim eskisi gibi :) ikinci ogretimim ben :)

Hımm anladım tamam ozaman :)) bende giremiyorum pek işler yoğun benimde.

sizede söliyim bir ihtimal bayramda 4 gün askerim gelebilir ama bende memlekete gidebilirm görüşemeyebiliriz napıcam bilmiyom ( bi kesinleşse ona göre ayarlamaya çalışıcam da şimdiden içim içimi yiyor görüşemezsek diye (

canım benim kendini şimdiden strese sokma. Görürsün inşallah uzakmıda memleketin öyle ayrıca olmadı askerin senin yanına gelir

Gitmezsin memlekete bir seferlik yada onunki kesinlessin oyle karar verirsin tatlim

canım benim kendini şimdiden strese sokma. Görürsün inşallah uzakmıda memleketin öyle ayrıca olmadı askerin senin yanına gelir

Gitmezsin memlekete bir seferlik yada onunki kesinlessin oyle karar verirsin tatlim

uzak değilde bakalım ya kesinleşsinde düşünücem bişeyler artık... bayramdada annane dede hayattayken gitmek istiyorum bidaha gidicek kimse kalmicak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…