93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

uzak değilde bakalım ya kesinleşsinde düşünücem bişeyler artık... bayramdada annane dede hayattayken gitmek istiyorum bidaha gidicek kimse kalmicak çünkü

Doğru bayramda insan büyükleri ziraat etmek gerekir. Hem onlar hem sen mutlu oluyorsun. Ama işte Askerdeki yarinde her zaman gelmiyor. Ama bence sen bulursun bir yolunu

Doğru bayramda insan büyükleri ziraat etmek gerekir. Hem onlar hem sen mutlu oluyorsun. Ama işte Askerdeki yarinde her zaman gelmiyor. Ama bence sen bulursun bir yolunu

İnşallah canım, herşey netleşse ona göre bende düşünücem bişey ama böyle belirsizlik olunca sinir oluyorum :))

Hmmm bitirdiniz mi bari hallettin mi canım? Valla özlettinnn

bitti bitti ama antalyadan arkadasım geldı falan sımdı bızde kalıyo 2 gundur anneme gelınce o da geldı dırek buraya daha yenı sımdı cıktı vden bıraz dolascak ıslerı varmıs bende bosluktan yarralanıp hemen gırdım ondannn neler yapıyosun nasıl bakalım enıstecıgımmm

Aramız bozuk ya sormaa.. Sinir oldum telefonda bb dedim kapatım. Aramadıda zaten bidaha

Aramız bozuk ya sormaa.. Sinir oldum telefonda bb dedim kapatım. Aramadıda zaten bidaha

oluyor arada gelıyorlar onlara oyle bısver bebegım uzme sen tatlı canını ..
arar arıcak elbette sınırı gecsın ınadı gecsın arar merak etme ..

oluyor arada gelıyorlar onlara oyle bısver bebegım uzme sen tatlı canını ..
arar arıcak elbette sınırı gecsın ınadı gecsın arar merak etme ..

İnattan değilde ailesi yanında suanda. Aradı beni sanki zorla aramıs gibi açtım napıyosun hala hastamısın falan dedi bende soğuk soğuk konustum cevap vermedim filan sanırım kızdı soğk konusmama kapatıyorum ben dedi bb dedim kapattım. Bdahada aramadı zten. Bana ihtiyacı yokmus gibi hissediyorum kıskançlık yaptım sanırım bıraz sanki bana ihtiyacı yokmus annesgl gidince tamam gerek yok bana gibi oldu benim gitmemi istemiyo ama onalr gidiyo. Abartıyomuyum ezgi ya :S

canım bak sımdı soyle bısey var sen oraya tek basına gıtmen var dogu bolgesı sonuccta ama aılesı sonucta hanıı daha sey yanı
senin tek basına bişey gelse deli gibi canı yanar istememek değil ki bu ama ailesi sonuçta annesi babası anladın mı yani daha büyük kocaman insanlar ondan bence takma kafana bunu ve soguk konusman kotu olmus bak ben sygının yanına gıdıcektım aılesı gıttı ben gıdemedım bızde mesela goruscgımız yerde aılesıyle gorustu . bende trıp atabılırdım hı uzulmedım mı uzuldum ama senın sevınmen lazım senı goremıyo barı onları gormus ne kdar mutludur sımdı o sımdı sey gıbı olcak aılesıyle senın aranda kalıyo modunu yaratma yanı suan o pozısyon olmus saygında benımle aılesının yanında her dk konusamadı tlfdan falan ama genede ne bılıyım ben trıp bısey atmadım yanı ters konusman yersiz olmus bence zaten sıkıntı cekıyo orda aılesını gormus o mutlulukla sımdı aılesı sorsa ssoylese sen kotu bılınırsın falan ne bılıyım

Onuda düsündüm canım sıkıldı biraz sornada ama geleli kaç saat olmus beni taa aksam arıyo. Ve hastayım sabaha kdr ateslendğmi hastnye gidcek oldğmu filan biliyo. Ve arıyo napıosun hala hastamısın tamam askm filan diyoda gerildim bianda zaten hastaym bide kıskançlık var kapatıyorm ben deyincede delrdim resmen bb dedim. Arıyodum normlde annesni filan onlar gittiği zamanlar. Armaadım bu defa o arasın dedim aramadı. Sen nasıl gelceksin basına bisi gelirse filan diyo e onların gelmciek mi sanki. Ben salakmıyım. Ufff çok kıskançlık yapıyorm sanırım ama kendimide alamıyorum trip atmaktan yok soğuk konusmiim desem yapamıyorum yine ister istemez soğuk konusuyorum nasıl davransam ki ararsa ya

bence acıkca konus hanı hastayım huysuzlugum ustunde bıraz sende oyle kapatıyorum dedın bende gerıldım aramızın kotu olmasını ıstemıyorum zaten uzagız tlfla konusuyoruz bı tek ondada kotu olmayalım falan de yanı . en azından ne bılıyım tmm onlarında geleblır ama sımdı onlarla sen aynı degılsın kı o konularda bebegım bunu suan ıcınde oldugundan sen anlayamıyosun ama ben dısardan bı ınsan olarak ve bı asker bekleyen olarak hem senı hem onun dusuncesını bıraz anlayabılıyorum. ve bence kotu soguk konusma gerek yok arayamamıstır ne blym bak bende saygınla aılesyleyken 3 4 kere konsabıldım neden cunku o ınsanlarda onu gormye gıttı sımdı paso tlfda dırdır yapamıyolar sonucta e rahat konusmaz yanında aılesının yanında sana herseyını acık acık anlatamaz edemez askm bebegım der tabı ama oncekı rahatlık olmaz falan ondan onlarıda dusun yanı bırazzz

Doğru diyosun :S aman ne biliym ya ben gidemiyorum ya onuda kıskanıyorum biraz zaten 2 aydır görmemisim konusma fırsatımız varken de 1 dakika knusup kapatyo. Neyse bebeğm çok sağol bakalım ararsa artk iyi knusmya çalısıcam. Sen naptın seninki nasıl varmı bi problemm

yok hayır bayramda cıft carsı verılcekmıs işte bayram ıcın ugrasıyoruz bakalım bebegım bencede senı anlıyorum bende oyleyım konusalım ıstıyorum hep ama ıste :/:/ bazen olmuyo hayatımcım . aılesı sonucta sımdı sende haklısın ama bende yasadım saygının aılesı gıtıgınde aynılarını anlıyorum bu yuzden :)

Kıskanıyoruuz herkesten napalım dimi ama benim ki biraz abartı ama idare etcek yapcak bsi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…