93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

buraları boş bırakıyosunnnnnnnnnnnnn :41:
ehehehe napıyosnn bebeeyym:emir_bebek:

haha annem geldı şirinceye gitmiş şarap almmış banaaa onu getirdi evine gitti şimdi napıyım saygın çarşısı kitli ya onların orda askeriyede int var int cafeye giti 1 saat orda konuştuk sonra çıktı telefondada konuştuk şimdi içtimadan sonrada konuşuruz dedik saati kaçırdım ben çok kalabalık oluyo bi anda herkes telefonda oluyo meşgul şimdide hepsi öyle ama konuşmasakta bugün zaten yeterince konuştuk yani öyle oturuyorum bende şimdiiii :9::9: arkadaşım düğüne gidicek o geliyo onu hazırlıcam evde göndercem aman napıyım işte ev hanımı olmak zor bilirsin :52::52:

haha annem geldı şirinceye gitmiş şarap almmış banaaa onu getirdi evine gitti şimdi napıyım saygın çarşısı kitli ya onların orda askeriyede int var int cafeye giti 1 saat orda konuştuk sonra çıktı telefondada konuştuk şimdi içtimadan sonrada konuşuruz dedik saati kaçırdım ben çok kalabalık oluyo bi anda herkes telefonda oluyo meşgul şimdide hepsi öyle ama konuşmasakta bugün zaten yeterince konuştuk yani öyle oturuyorum bende şimdiiii :9::9: arkadaşım düğüne gidicek o geliyo onu hazırlıcam evde göndercem aman napıyım işte ev hanımı olmak zor bilirsin :52::52:

ah bilmem miii !!! ev kadını olmaz zor zanaaatttt. hehe hadi kolay gelsin ozaman tatlımm:ssz:

aah aah dayanmaktn baska bısı yapmıorm cnm:ssz:
kızlar sizede sorim bızım kızlarada sordm dogum gunu ıcın bana fıkır vern noluurr :26:

valla ben dogum gununde emporıo armani den saat begendım onnu alıcam ayrıca o ödüler varya yıldönümü içinde ondan ısmarladım
yılın sevgilisi falan sen dogum gunuyse once şakayla karısık hemde guel olan oscar ödülü yaptırabılırsın ben kendım yazdırdım üstüne yılın sevgilisi saygn sarıoglu falan dıye adınıda tatlı oldu bı de saat falan alıcam zaten orda oldugundan cok ıyı sekıllerde kutlayamıcaz sızde oyle ondan :52::52:

ah bilmem miii !!! ev kadını olmaz zor zanaaatttt. hehe hadi kolay gelsin ozaman tatlımm:ssz:

ayy açtım şarabımı bi şişeyi bitiriyom şuan içtim içtim parti vermiştik o videoları izliyom boynuma tuz dökmüş yalıyo onu sonra tekila atıyo ne biliyim dansediyoruz aralıkta havuza atlıyoruz duygulandım falan ama mutluyummmm :1::72::72:

bugün sarhoş olcam uleen !! :9::9::9::9:

ayy açtım şarabımı bi şişeyi bitiriyom şuan içtim içtim parti vermiştik o videoları izliyom boynuma tuz dökmüş yalıyo onu sonra tekila atıyo ne biliyim dansediyoruz aralıkta havuza atlıyoruz duygulandım falan ama mutluyummmm :1::72::72:

bugün sarhoş olcam uleen !! :9::9::9::9:

Eeheh fazla içmeee bak hazır mutluyken geceyi ağlayarak bitirmee ! bi biz varız mutluu senide kaybetmeyelimm :ssz:

Eeheh fazla içmeee bak hazır mutluyken geceyi ağlayarak bitirmee ! bi biz varız mutluu senide kaybetmeyelimm :ssz:

ahahaha yok yaa bı tekım dıye suan boyle arkadaslarımı arıyomda saat 12 herkes bıyerde suanda tabı bı evde olan ınsan ben oldugumdan :9::9: ama genede eglenıyorum ya kendı kendıme :9::9:

valla ben dogum gununde emporıo armani den saat begendım onnu alıcam ayrıca o ödüler varya yıldönümü içinde ondan ısmarladım
yılın sevgilisi falan sen dogum gunuyse once şakayla karısık hemde guel olan oscar ödülü yaptırabılırsın ben kendım yazdırdım üstüne yılın sevgilisi saygn sarıoglu falan dıye adınıda tatlı oldu bı de saat falan alıcam zaten orda oldugundan cok ıyı sekıllerde kutlayamıcaz sızde oyle ondan :52::52:

aynen canm kutlymıcaz ztn ama o benm dogum gunumde supriz yapıp ofise çiçek yolladii şok olmuştm
bende smdı bısı yapmak ıstıyorum yani amaa oraya ne yollanır kı ztn oraya yollarken mecburen haberı olck şaşırtamıcak onu
:((((

Sevdiceğimm izinleri çıkarda say dediii böyle daha güzel duruyomuş valla morlm yerine geldii :44: İzin kullandıkça eklicem artık. İzin kullanmayı düşünmüyoruz ama .. :/ :72:

Sevdiceğimm izinleri çıkarda say dediii böyle daha güzel duruyomuş valla morlm yerine geldii :44: İzin kullandıkça eklicem artık. İzin kullanmayı düşünmüyoruz ama .. :/ :72:

aaa bebegım aynen guzel olmus hehe ama işte eklemesıde daha kotu bee

aynen canm kutlymıcaz ztn ama o benm dogum gunumde supriz yapıp ofise çiçek yolladii şok olmuştm
bende smdı bısı yapmak ıstıyorum yani amaa oraya ne yollanır kı ztn oraya yollarken mecburen haberı olck şaşırtamıcak onu
:((((

aynen ıste o kotu olcak ama olsun ya neden soylemeden gondersen falan askerıyeye gondersen dırek brliğe falan gitmiyo mu adı soyadı olcak illa ki ulastırırlar olmaz mı ki denemedim hiç daha gondermeyı bısey cunku ondan :) cok bılmıyorum

kızlarrr annemin evine geri döndüm sabahtan beri uğraşıyorum kıyafetlerle saygınla aramda bişey olmadı ama kuzeni benim çok yakın kız arkadaşımla çıkıyordu onlar ayrıldı ve dün gece bar da falan karşılaşıp baya kötü olaylar yaşanmış tüm gece evde huzursuzluk oldu sabaha kadar o geldi o gitti falan artık bende sinirlenip saygını aradım dedim ben evi boşaltıcam sen geldiğinde tekrardan kurarız olmucak böyleee tek başıma uğraşamıyorum onlarlada kız arkadaşımında ailesi o da sevgilisiyle yaşıyo diye tabi tepki verince o sokakta kalır gibi oldu annemde benim tek yaşayan birisi bi köpeği var :)) o da gelsin dedi şimdi cuma günü kız arkadaşımda bize taşıncak 3müz yaşıcaz saygın gelene kadar :9: ay yaşadığım olaylar yani normal değil artık baya baya en azından annemin evinde kimse gelip gidemez gece yarıları bilmemne rahat rahat ohhh :ssz::ssz::ssz:

Canım mantıklı olmuş benim eşimde izin kullanmam demişti ama o düştüğü yer belli olmadandı Şırnak'ta olunca kullanmadan olmuyo ya seninki neredeydi unuttum canım

Back