Kızçelerrrr dün konuştum askerimle, İzmir-İstanbul için yol izni 1 günmüş 1gidiş 1 dönüş 2gün toplam.... Ayarlanırsa memlekete gider gibi olursa süper olucak 6gün yol izni 10günde izin 16 günnnn, diğer türlü 12 gün hayırlısı artık
Uyanın Hatunlarrrr , Sabah olduuuu
Çağlaaa bak aramış askerin gördünmüüüü demiştim sana eğitimleri falan sıkıdır açıklaması vardır die
Gözün aydın canım merak etme sakın onlar boşluk buldukları her an telefona sarılıyorlar emin ol
Kızçelerrrr dün konuştum askerimle, İzmir-İstanbul için yol izni 1 günmüş 1gidiş 1 dönüş 2gün toplam.... Ayarlanırsa memlekete gider gibi olursa süper olucak 6gün yol izni 10günde izin 16 günnnn, diğer türlü 12 gün hayırlısı artık
ooooohhh
Ciddi ciddi 6 gün yol izni veriyorlar mı yahuu
kılometre hesabı tabıbıze 1 gun haha toplamda 2 gun yanı 12 gun ızın olcak mesela
napıyooomus benım hazalımmmmmmmmmmmmmm
Bize Manisa'dan buraya toplasan gidiş dönüş 1 gün bile vermezler yani o zaman
ehehe bencedeee. Bize 1 ay vercekler
Bize Manisa'dan buraya toplasan gidiş dönüş 1 gün bile vermezler yani o zaman
ayy bebğmm iyiym kuzm ya hasta gibiyim yatıyorum sabahtan beri sen napıyosunn bakim
ehehe bencedeee. Bize 1 ay vercekler
aaa hasta olmaa bende bugun bı halsızdım falanda sımdı daha ıyıyım ama sabah 50 kere uyandım ettım bende oyle ya garıptım yanı
şimdi gelişine 2 gün vercekler seninde nereye gitçeğine bağlı geliş 1 gün verirler gitçeği yerede işte kaç kilometreyse o kadar bebeğim sizinde aynen ama sen boşver derler 1 saat bile değil gün vermezler bi kaç saat önce çıkartırlarmış hahaha
ay bende uyuyamadım iste benmki biraz durgun konustu içim sıkıldı sürekli uyandım durdum sabah yakın anca uyyubaildim gece yazdığını gördümde 2 gibi girmistim bu seferde sen yoktuunnn
ayy olsuuun sen yazsaydın ne bılıyımmmmm :) benımkı ıyıydı bugun ya 10 . ayımız askm sevgılım benım guzel sevgılım falan boyle bı ask patlaması yasamıs bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?