93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

evet bende sordum kilometre hesabına veriliyormus gun ıznı onu ayarlamaları gerekıyor evet nereye gıdecegını falan ıste bebegım cunku oraya yazınca kılometreye gore verılıyormus

Uyanın Hatunlarrrr , Sabah olduuuu

gunaydınn gunaydınnnn bende ruyamda benımkını gormekten 2 de kalktım sımdı gıttım alısverıs yaptım kahvaltı yaptım aksam yemek yapcam soslar falan aldım makarna sosları falan et sosları oyle heheh

Aynen canım öyle de işte haber alamayınca çok panikliyorum ben herkeste olduğu gibi Şimdi içtimaya gidicem dedi dün hatta, bilmiyorum ama evi bile daha arayamamış olabilir. Canlarım yaa önce bizleri düşünüyorlar

Ciddi ciddi 6 gün yol izni veriyorlar mı yahuu

Bize Manisa'dan buraya toplasan gidiş dönüş 1 gün bile vermezler yani o zaman

şimdi gelişine 2 gün vercekler seninde nereye gitçeğine bağlı geliş 1 gün verirler gitçeği yerede işte kaç kilometreyse o kadar bebeğim sizinde aynen ama sen boşver derler 1 saat bile değil gün vermezler bi kaç saat önce çıkartırlarmış hahaha

ayy bebğmm iyiym kuzm ya hasta gibiyim yatıyorum sabahtan beri sen napıyosunn bakim

aaa hasta olmaa bende bugun bı halsızdım falanda sımdı daha ıyıyım ama sabah 50 kere uyandım ettım bende oyle ya garıptım yanı

aaa hasta olmaa bende bugun bı halsızdım falanda sımdı daha ıyıyım ama sabah 50 kere uyandım ettım bende oyle ya garıptım yanı

ay bende uyuyamadım iste benmki biraz durgun konustu içim sıkıldı sürekli uyandım durdum sabah yakın anca uyyubaildim gece yazdığını gördümde 2 gibi girmistim bu seferde sen yoktuunnn

Olur mu olur canım yani

ay bende uyuyamadım iste benmki biraz durgun konustu içim sıkıldı sürekli uyandım durdum sabah yakın anca uyyubaildim gece yazdığını gördümde 2 gibi girmistim bu seferde sen yoktuunnn

ayy olsuuun sen yazsaydın ne bılıyımmmmm :) benımkı ıyıydı bugun ya 10 . ayımız askm sevgılım benım guzel sevgılım falan boyle bı ask patlaması yasamıs bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…