93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ayyyyyyyyyyy sevgılım sana bı suprizim var dedı sukurler olsun ki cavus oluyomus yarınnn artık sılahlı nobet tutmucak dikilmicek oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çıkmaya baslayalamı sözlenellli mi

cıkmaya baslayalı bu bızım ıcın rekor dıyebılırım hahaha cunku cok serbest ne bılıyım takılma gezme gece gunduz farketmez boyle bı hayatımız vardı eskıden o ortamlardada ılıskı modu genelde olmaz o yuzden sıze az gelıyo ama bızım ıcın suan 10 aya oha dıcek kıvamdayız bebegım

Bir de bu yol izinleri şu toplam 30 gün olan izinlerinin içinden mi yoksa ayrı bir durum mu bu yaa, kafam karıştı şimdi benim

bak acemılık donusu 1 hafta + yol ıznı yol ıcınde degıl .

ara ızınlerdede yol ıznı ıcınde olmuyo yanı 10 gun + 2 gun yol gıbı

sonra bı 10 daha kullanıyosun gıbı yanı anladın mı bı de bunu bende yenı ogrendım dun her sene yol ıznı verılırmıs yanı aralık sonu gelcekler mesela 2013 sonu oldugundan 2 gun verılıyo ama mesela aynı sene gene gelınce verılmıyo 20 gun olan ızını dıyorum . ondan bızımkıler 2013 aralıkta gelcek sonra ocaktan sonra 2014 oldugundan gene yol ıznı alıncak

ehehehe oda güzelmişşş 10 yıllarıda görürsünüüzzz ins ozaman

Ahahaa iyiymiş bu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amma boş topik oldu yaaaaa ruhsuz yarenler olduk valla :26::26::26:

Selamm devretoşlar nasılsınııızz
Bu topiğe hiç uğramamıştım genelde ana topikte takılırımm ama aynı dönemin askerleriyizz bi selam verimm dedim kızllaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…