93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Kesinlikle canım yazdıklarının hepsini katılıyorum. Çok özledim kavgalarımızı bile özledim en azından istediğimde ulaşabiliyordum şimdi maalesef

Herkesi gitme-gelme heyecani sarmis harikaaa :) Valla benimkini evinde mi beklesem supriz yapsam diyorum ama sonra diyorumki basbasa mi kalsak herkesin icinde ozel ne kadar konusabiliriz ki bak bilemedim simdi of :)

Herkesi gitme-gelme heyecani sarmis harikaaa :) Valla benimkini evinde mi beklesem supriz yapsam diyorum ama sonra diyorumki basbasa mi kalsak herkesin icinde ozel ne kadar konusabiliriz ki bak bilemedim simdi of :)

sacmalama beee gıt ozel basbasa kalın delırdın mı bırak mılletı kızım al sevgılını kac gıt hahahha

saygın aradı carsısı ıptal olabılırmıs bu yuzden bende yarın yola cıkcam bakalım gıdıcem eger ıptal olmadıysa cıft cıkcak otele gıtcem ama eger kı ıptal olcak gıbıyse dırek o zaman askerıyeye gırıp gorcem sonra doncem haftaya bı daha gıtcem 2 hafta kıtlenmez zaten 2. hafta gıtcem cıft cıkcak otelde kalcaz bakalım ıns bu hafta cıkar :26::26::26:

sacmalama beee gıt ozel basbasa kalın delırdın mı bırak mılletı kızım al sevgılını kac gıt hahahha

Oyle olcakta ne biliyim kizim ya yarin gorusemicez ailesiyle olsun ama ben cok ozledim ya hani evde beklesem mi diye dusundum ama sonra vazgectim :-D

Hazır gitmişken sen çıkar inşallah canım yaa :18:

Oyle olcakta ne biliyim kizim ya yarin gorusemicez ailesiyle olsun ama ben cok ozledim ya hani evde beklesem mi diye dusundum ama sonra vazgectim :-D

haa anladım. bak sımdı o zaman sen gıt genede tabıkıde aılesıyle bıle olsa gıt gor yanı ama ertesı gun falanda ıkınız olunnnnn

haa anladım. bak sımdı o zaman sen gıt genede tabıkıde aılesıyle bıle olsa gıt gor yanı ama ertesı gun falanda ıkınız olunnnnn

Bak bu fikir hosuma gittiiii :)) sende rahat ol seninki cikicak bence icime oyle dogdu :) cikmazsada uzulme gormen bile yeterli olur 1haftacik idare eder seni :)

valla benmkiiini gittik ailesyile beraber aldık yakdnı acemi yeri sonra onlara geçtik direk odasnda filan vakit geçrdik eşyalarını filan gösterdi akşamındada birlikte çıktık vakit geçrdikk ilk ailesyle olun derim ben diğer günler hep birlkte olursnuz zaten

Bak bu fikir hosuma gittiiii :)) sende rahat ol seninki cikicak bence icime oyle dogdu :) cikmazsada uzulme gormen bile yeterli olur 1haftacik idare eder seni :)

valla benı ederde onu etmedıgını bılıyorum ben nasıl dayancam dıyo of aglmaktan canım cıktı ya umarım bısey olmaz ona mutluyum gıbı hıssettırdım ama canım cok acıyo of .. umarım ıyı gecer bılmıyorum nolcagını ama tek bıldıgım benımde onu gordugumde dayanamayıp aglıcagım etcegım....

Icini ferah tut yavrum daha hic bisey belli degilki aglama ya kiyamam bi yarin olsun hersey guzel olur insallah skma sen canini fıstık insallah o da çıkar ve harika vakit gecirirsinizzz

ne olduuuu ezgiii ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…