Canım siz nişanlısınız hem hatırladığım kadarıyla 2 gün çıkarıcaktınız sanırım bir ara çıkar dolanırsınız her yere de sizle gelecek değiller ya
aman ya kacarsınız bı ara salla
biz sadece 10 dakika konuştukkkk(
telefonu açtığımda sesi çok durgun çok soğuktu ben gülünce neşeli neşeli konuşunca sesi düzeliverdi.
ay ezgi o kadar çok özledim ki aradığımda gelmesini. Saatlerce telefonda konuşmayı. Kavga etmeyi bile özledim.isyan etmiyim diyorumda çok zor geliyo ya. Gündüz geçiyo bi şekildede akşamları gözüme uyku girmiyo. elim telefona gidiyo sürekli sanki burdaymışta msj attığımda cevap vercekmiş gibi. of
Bizde öle yapacaz sallayacaz :)
aynennnn bebegım ya ayyy bende artık gıtsem ya of zaman gecmıyo yaa gelmedı bı hafta sonu
Herkesi gitme-gelme heyecani sarmis harikaaa :) Valla benimkini evinde mi beklesem supriz yapsam diyorum ama sonra diyorumki basbasa mi kalsak herkesin icinde ozel ne kadar konusabiliriz ki bak bilemedim simdi of :)
Herkesi gitme-gelme heyecani sarmis harikaaa :) Valla benimkini evinde mi beklesem supriz yapsam diyorum ama sonra diyorumki basbasa mi kalsak herkesin icinde ozel ne kadar konusabiliriz ki bak bilemedim simdi of :)
sacmalama beeegıt ozel basbasa kalın delırdın mı bırak mılletı kızım al sevgılını kac gıt hahahha
saygın aradı carsısı ıptal olabılırmıs bu yuzden bende yarın yola cıkcam bakalım gıdıcem eger ıptal olmadıysa cıft cıkcak otele gıtcem ama eger kı ıptal olcak gıbıyse dırek o zaman askerıyeye gırıp gorcem sonra doncem haftaya bı daha gıtcem 2 hafta kıtlenmez zaten 2. hafta gıtcem cıft cıkcak otelde kalcaz bakalım ıns bu hafta cıkar :26::26::26:
Hazır gitmişken sen çıkar inşallah canım yaa :18:
Oyle olcakta ne biliyim kizim ya yarin gorusemicez ailesiyle olsun ama ben cok ozledim ya hani evde beklesem mi diye dusundum ama sonra vazgectim :-D
haa anladım. bak sımdı o zaman sen gıt genede tabıkıde aılesıyle bıle olsa gıt gor yanı ama ertesı gun falanda ıkınız olunnnnn
Bak bu fikir hosuma gittiiii :)) sende rahat ol seninki cikicak bence icime oyle dogdu :) cikmazsada uzulme gormen bile yeterli olur 1haftacik idare eder seni :)
Bak bu fikir hosuma gittiiii :)) sende rahat ol seninki cikicak bence icime oyle dogdu :) cikmazsada uzulme gormen bile yeterli olur 1haftacik idare eder seni :)
valla benı ederde onu etmedıgını bılıyorum ben nasıl dayancam dıyo of aglmaktan canım cıktı ya umarım bısey olmaz ona mutluyum gıbı hıssettırdım ama canım cok acıyo of .. umarım ıyı gecer bılmıyorum nolcagını ama tek bıldıgım benımde onu gordugumde dayanamayıp aglıcagım etcegım....
valla benı ederde onu etmedıgını bılıyorum ben nasıl dayancam dıyo of aglmaktan canım cıktı ya umarım bısey olmaz ona mutluyum gıbı hıssettırdım ama canım cok acıyo of .. umarım ıyı gecer bılmıyorum nolcagını ama tek bıldıgım benımde onu gordugumde dayanamayıp aglıcagım etcegım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?