bende oyle bısey olabılır ama daha bı 2 3 senesı rahat var yanı benım
Oh iyii valla kıskanıyoruum seni artıkkk. Şakaa biyana maşallah diyelimde nazar değmesinbiz gidemiyoruz sen bari git bebeğim gerçi benm az kaldı kafam atmaya basladı ağrıya yerleşmeyi planlıyorum
sen onu bunu bıraktaaaa 1 hafta sonra aylara dusuyon valla sampanya patlat serefıne aşırı rahatlatıcı safak panosunda oyle gormek bak 1 hafta sonra bıraz daha rahatlamıs olcaksınayy bebegım benım keske oyle bı ımkan olsa valla ama senınkıde ızne gelsın kesın bu arada hava degısımı ıcın bısey buldum kızlar bel agrısından sureklı cıkıp cıkıp en sonunda evcı verıyorlarmıs bı operasyon gecırmesede askerın yanı kıl donmesı bademcık amelıyatı falan oluyo alıyo ya bunda bısey olmasada cok fazla agrı nedenıyle yapıyolarmıs annemın arkdasının oglu geldı 1 2 haftadır burdaymıs . o aradı hemen saygını ara dıyo deneyebılırsınız oyle bıseyler yanı gelır buraya hava degısımı olarakkk
sen onu bunu bıraktaaaa 1 hafta sonra aylara dusuyon valla sampanya patlat serefıne aşırı rahatlatıcı safak panosunda oyle gormek bak 1 hafta sonra bıraz daha rahatlamıs olcaksınayy bebegım benım keske oyle bı ımkan olsa valla ama senınkıde ızne gelsın kesın bu arada hava degısımı ıcın bısey buldum kızlar bel agrısından sureklı cıkıp cıkıp en sonunda evcı verıyorlarmıs bı operasyon gecırmesede askerın yanı kıl donmesı bademcık amelıyatı falan oluyo alıyo ya bunda bısey olmasada cok fazla agrı nedenıyle yapıyolarmıs annemın arkdasının oglu geldı 1 2 haftadır burdaymıs . o aradı hemen saygını ara dıyo deneyebılırsınız oyle bıseyler yanı gelır buraya hava degısımı olarakkk
Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)
İyiyim canım sen nasılsın ? Haftasonun nasıldı ??
Amannn amannn bebişş :)) sizide görcem bennn yaşlıyız diye ölmedik daha kızımmmne yaniii en küçük benimmmmmmmmmmmmmmmm20 daha
iyi dayanmışınız valla ben dayanamıcam 23ümde evlenceem
Allahım inşallah o zamanda burda düğün telaşımızı konuşuruz inşallah.
3 yaş var yawrum ya ne dert ediyon :)) Evlendiğin gibi hemencik çocuk yapçan kurtulcan :))
Süper ötesiii :)) geçmişe bak istersen yawru orda duygusal duygusal anlattım ağlarsın azcık
Amannn amannn bebişş :)) sizide görcem bennn yaşlıyız diye ölmedik daha kızımmm
Bende öle diyodum ama wallahi işler hiç öle gitmiyo :)) şimdi diyom 30a kadar evlenirsek iyidir :)))
Ezgiii benimde şafak 1yıla düşücek hazal gibi kutlama yapçaz burdaAllahım yaa kafa nelere çalışıyo bakk hep TSK yı kandırma peşindesin hiç yakıştıramadım
Benmkinin belim ağrıyo demesine gerek yok bacakk kötü onun işte anlattım ya sana doktor iki kere daha hasteneye sevk ederlerse back yüzünden muaf olursun askerlikten demisti. Oraya gitti daha hiç çıkmadı doktora yazın ya kış geldi şimdi bi kontrl ettirmesi gerek belki gelirr. Ya gelmicem diyo bian önce hepten gelmem lazım diyo gelip gidersem başa sarar dayanamam bu sefer diyo. Aman dedim kaçma da hiç belli olmaz diyo
Kimse ben gibi yaşlı olamaz hahahaha :):):):):)
Evet ezgicim onu bizde duyduk :) Bizim de var öle planlarımız :):)
Benmkinin belim ağrıyo demesine gerek yok bacakk kötü onun işte anlattım ya sana doktor iki kere daha hasteneye sevk ederlerse back yüzünden muaf olursun askerlikten demisti. Oraya gitti daha hiç çıkmadı doktora yazın ya kış geldi şimdi bi kontrl ettirmesi gerek belki gelirr. Ya gelmicem diyo bian önce hepten gelmem lazım diyo gelip gidersem başa sarar dayanamam bu sefer diyo. Aman dedim kaçma da hiç belli olmaz diyo
3 yaş var yawrum ya ne dert ediyon :)) Evlendiğin gibi hemencik çocuk yapçan kurtulcan :))
Süper ötesiii :)) geçmişe bak istersen yawru orda duygusal duygusal anlattım ağlarsın azcık
Bende öle diyodum ama wallahi işler hiç öle gitmiyo :)) şimdi diyom 30a kadar evlenirsek iyidir :)))
Ezgiii benimde şafak 1yıla düşücek hazal gibi kutlama yapçaz burdaAllahım yaa kafa nelere çalışıyo bakk hep TSK yı kandırma peşindesin hiç yakıştıramadım
ayyyy evet kutlayalımmmm vallaa hahah tabı kızım gata falan ne arastırmalara girdim ah bi bilseeeeennn
Geçmişi kopyalıyom sana
Bağarma kızzz anlatıyom çatlama
Biz şimdi sabah 8,30 gibi izmir otogardaydık.sonra servise bindik 9,15 te falan Şirinyerde olduk.Ermanda 9,30-10 gibi çıkıcaktı. Ablası gelicekti onu çıkarmaya. Benim gittğimi kimse bilmediği için Ermanın en yakın arkadaşı gidicek diye biliyordu onun ailesi ablası falan. Neyse arkadaşı gitti nizamiyenin kapısına bende en yakın arkadaşımla bi cafede bekledim.Ablası almış çıkarmış ermanı sonra gitmiş.Oda arkadaşıyla bizim olduğumuz kafeye geldi orda böyle bi sarıldıkkkk bi sarıldıkkkkNeyse sonra Alsancağa gittik dolaştık baya karşıyakada arkadaşım vardı orda kalcaktık eşyalarımızı bıraktık olayı bütün gün gezdik Kemeraltı, alsancak konak, karşıyaka falan 2 gün ayaklarım ağırdı resmen Pazar sabah kahvaltıdan sonra saat 2-3 gibi Şirinyere döndük ermanın birlikte işi vardı onu hallettik orda dolaştık Forbes mi neymiş o caddade gezdik oturduk yemek yedik.Bütün gün el ele, sarıla sarıla dolaştık.Bi dk bile susmadım çok konuştum onun yanında anlatıcak çok şey birikmiş 1,5 görüşmemiştik.Güzeldi yaaa Gözlerimin içine bakarak öptü bana sarıldı falan saat 5,30 gibi kalktık Erman teslim olcaktı işte o an çok zordu.Arkadaşlarımızla vedalaştı en son karşıma geçti ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi.Sarıldı, ağlama bak geldin gördün rahatım, seninde için rahat etsin bir sıkıntım yok, Seni çok seviyorum kendine dikkat diyip alnımdan öptü son kez sarıldık ve gitti
Anlatırken bile ağladım şimdi offf offf
Öyle işte bebişim genel anlamda çok güzeldi 2gün bize çok iyi geldi.Vedalaşmak çok zor oldu ama onu orda bırakıp dönmek tuhaf geldi
aynen işte dnesin valla hayatım olsun başa sarmak değil ki tmm biraz öylede askerlikten yiyo sonuçta yanındaykendeeee
Ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi hayırlı akşamlar
ben askere gitmeden bi hafta önce ermanı göz doktoruna götrdüm gözlük aldık.Komando seçilmişti, sonra seçilenleri toplamışlar içtima alanına benimkine tembihledimöle bişey olursa gözlükleri tak hemen die, dinlemiş sağolsun takmış gözlükleri.Komutanda seni kim seçti defol git demişhayatımda duyduğm en güzel küfürdü diyo
Ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?