• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Oğlum olursa göndermicem askere falan ya bu ne böle babasını bekle oğluna bekle, ömrüm geçti :1:
Ermana diyorum aşkım ilk sevgili olduğumuzda 17-18 yaşındaydım daha, şimdi 24e girdim yaşlandık. İnşallah 30a kadar evleniriz falan dedim. Hatun zaten evlenemezsek seni hastanelerden toplarım kuşun kanadından yel alıyon habire hasta oluyon diyo :1:

Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)

ayy evet yaa ıns en ıyı sekılde kalkarsınız cıkarsınız ısın ıcınden bebegımmm hepsı olur bı gelsınlerdeeee :nazar:

ay evet yaaa kesınlıkle aman artık olan oldu napalım bebegım basa gelen cekılır hehe :9:

Aynen canım Allahın izniyle gelsinlerde wallahi yaşımız gençken allaha şükür sağlığımız yerinde köpek gibi çalışıp ne yaparsak kardır. Yaşlanınca çok zahmet çekeriz yoksa :))

Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)

iyi dayanmışınız valla ben dayanamıcam 23ümde evlenceem :1:

ne yaniii en küçük benimmmmmmmmmmmmmmmm :D 20 daha :9::9::9:

Aynen canım Allahın izniyle gelsinlerde wallahi yaşımız gençken allaha şükür sağlığımız yerinde köpek gibi çalışıp ne yaparsak kardır. Yaşlanınca çok zahmet çekeriz yoksa :))

yapılır yapılır herseyy herkes nasıl yapmıs :)

Ayyy kuzum iyiyiim ya mesajlaşıyoduk sabahtan işte daha şimdi teslim oldu. İyi geldi banada iyiyim bugünn sen nasılsııın bakiyim

iyiyim bende biletimi aldım cuma yolcuyum çift çarşı vermilş komutanıda ben geliyorum diyeeee cumadan gitçem pazar akşamı döncemmm :9:

iyiyim bende biletimi aldım cuma yolcuyum çift çarşı vermilş komutanıda ben geliyorum diyeeee cumadan gitçem pazar akşamı döncemmm :9:

Oh iyii valla kıskanıyoruum seni artıkkk. Şakaa biyana maşallah diyelimde nazar değmesin:nazar: biz gidemiyoruz sen bari git bebeğim :D gerçi benm az kaldı kafam atmaya basladı ağrıya yerleşmeyi planlıyorum :1::1:

Ne var ne yok nasılsın neler yaptın bugün askerinin keyfi nasıl :) Biraz çok oldu sanırım :D:D

Napiyim canım ya çarsısı vardı bugün işte msjlaştık konuştuk iyi geldi banada rahat konuşamıyoduk kaç gündür. Artık bi sonra ki çarşıyı beklicez :9: sen nasılsıın senin askerin nasıl ustası belli oldu mu sizin ?

Back