• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

bizde öyle bugun aradım tam tesadüfen yakaladım bende askerimi sabah :9: nasıl yakaladın tam asagıdan yukarı kata cıkıyodum dıyo :9: sonra o aradı 60 sayfa yazı yazması gerekıyormus bakalım cavusluk muhabbetlerı baslıyo sımdı onlarla ugrasıyo cavus egıtımı alıcaklara bıseyler hazırlıyorlarmıs falan kendı gorduklerı egıtımlerı yazyo sımdı yarında annelerı gıdıyo yanına carsısı vardı onunda telefonunu goturceklermıs emanetcı bulmus oraya bırakcakmıs ıcerı gırerkende en azından carsılarda konusuruz sokmasın ıcerıye zaten korkuyorm ben cok ondan :26:

Valla benmki çarşıya çıkarken veriyorlar telefonu demişti yani her çarşıda alıyo o. Bide ankasörlüden de arayamıyo ya düşümüyo bi türlü konuşamıyoruz en sonunda dyanamadı snırım gitmş bulmuş biyerden telefon bende korkuyorum ama işte biandanda özlüyosun biz böyle gidersek 3 yıl askerlik yapcaz bebeğim napiyim bende taşnırım ağrıya yapcak bişi yok :1::1::1:

Kizlar gunaydin :-) kutahyadan haber var ustaligi izmir guzelyaliya dusmus benimkinin :-) bilgisi olanlar, orda askeri olanlarin yorumlarini bekliyorum

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kizlar gunaydin :-) kutahyadan haber var ustaligi izmir guzelyaliya dusmus benimkinin :-) bilgisi olanlar, orda askeri olanlarin yorumlarini bekliyorum

ohaaaaaaaaaa evımın burda hemen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel sen bana yerles guzelyalıda oturuyorum beeeeen :72::72::72:

güzel yerdir bilgi almaya çalışıyım sıkılık şeylik bilmiyorum çok askeriyesi hakkında tek bildiğim arka tarafım .. bişey olduğunda ben gider derim yani kapısından falan bişey gönderirsin gitmez etmez yardımcı olurum yavrumm

Valla benmki çarşıya çıkarken veriyorlar telefonu demişti yani her çarşıda alıyo o. Bide ankasörlüden de arayamıyo ya düşümüyo bi türlü konuşamıyoruz en sonunda dyanamadı snırım gitmş bulmuş biyerden telefon bende korkuyorum ama işte biandanda özlüyosun biz böyle gidersek 3 yıl askerlik yapcaz bebeğim napiyim bende taşnırım ağrıya yapcak bişi yok :1::1::1:

hahhahha 3 yıl demıs ya ay ne guldum alah korusun bebegım ... evet ama sızın altlr gelınce komutanda tanıyınca artık bsey demezlerde sımdı en yenı bızımkıler olduugunndan goze batarlar bıraz zaman gecsın su ara dıkkatlı kullansında bı sure sonra bısey denmez zaten :1:

ohaaaaaaaaaa evımın burda hemen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel sen bana yerles guzelyalıda oturuyorum beeeeen :72::72::72:

güzel yerdir bilgi almaya çalışıyım sıkılık şeylik bilmiyorum çok askeriyesi hakkında tek bildiğim arka tarafım .. bişey olduğunda ben gider derim yani kapısından falan bişey gönderirsin gitmez etmez yardımcı olurum yavrumm
Tesekkur ederim canim topla bilgileri sen bana :-D şu bir senem istanbul-Ankara-Izmir arasinda gecicek anlasildi :-D

Eveeett bendee ay sayıcaam artkk :49:

ay say say gerce say say bıtmedı bı ama :D benımkınınde aılesı bugun yanndaydı tfnunu getırmıslere falan mesajlastık konustuk oyle 60 sayfa yazı vremısler yazılması gereken o ankarada gezıyo anıtkabır falan bugun pzt kadar demısler gerce onu yetıstırcektı ıcerıye gırerken konustuk bı konusmadık sonrada uyumustur sımdı merak ettım bende onu naptı falan oyleee sen naptın bakalımmm

ay say say gerce say say bıtmedı bı ama :D benımkınınde aılesı bugun yanndaydı tfnunu getırmıslere falan mesajlastık konustuk oyle 60 sayfa yazı vremısler yazılması gereken o ankarada gezıyo anıtkabır falan bugun pzt kadar demısler gerce onu yetıstırcektı ıcerıye gırerken konustuk bı konusmadık sonrada uyumustur sımdı merak ettım bende onu naptı falan oyleee sen naptın bakalımmm

Benmki yarın çıkackmış çarşıya. Gerçi bizde dün msjlaştık birazcık gece 3de uyandırdı özledim diye .Uyku sersemi kızdım bide hem uyuyosun hem ben uyuynca beni uyandırıyosun diye sonra bide üzüldüm :1: askerliği ben yapıyorum sanki ya benm pskoljim bozuk :1:

Benmki yarın çıkackmış çarşıya. Gerçi bizde dün msjlaştık birazcık gece 3de uyandırdı özledim diye .Uyku sersemi kızdım bide hem uyuyosun hem ben uyuynca beni uyandırıyosun diye sonra bide üzüldüm :1: askerliği ben yapıyorum sanki ya benm pskoljim bozuk :1:

aytt benımkıde sımdı aradııı uyumamıs daha :D konstuk sımdı yarım saat falan :nazar::nazar:

oooh ne güzelllllllll :))))

yenı bır vampırlıdızıye basladım bugun ben bı de şeyi buldum bizim bu intikam dizisinin normalde ki gerçek yapımını revenge diye bi dizi ya normalde onu izledim falan daha güzel bizimkinden zaten :D sen naptıııınnn

yenı bır vampırlıdızıye basladım bugun ben bı de şeyi buldum bizim bu intikam dizisinin normalde ki gerçek yapımını revenge diye bi dizi ya normalde onu izledim falan daha güzel bizimkinden zaten :D sen naptıııınnn

hadi yaa:D bende kahve keyfii yapcaam geeel içeliimm :1::1:

hadi yaa:D bende kahve keyfii yapcaam geeel içeliimm :1::1:

ayyy suan bende yaptım nescafee ıcıyorum hahaha valla ne guzel olurdu yakında olsak hihihi bizimkilerde izin vermiyo bişeye zaten bari evde kendi kendimze eğlenirdik :9::9:

ayyyyyyyyyyyyyyyy bu hafta sonuda gecıyooo haftaya hafta sonu gecmesın amaaaaa ben ankaradaykeeen gerce bu haftada nılay ıcın gecmesın sevdıcegının yanında sımdı ohhhh hehe :) :72::72:

Back