ben onu duymuştum ya fena film...Senin zombi güzeli marga yok kayıplara mı karıştı
:))) evet canım
hehe ay artık boyle guzel fılmler buldukca paslarız bırbırımızeeee ben tekrar nefesı ızlemek ıstıyorum aslındada o baya agır bı fılm cok asırı kotu olurum toparlanamam dıye gerek yok dıyorum
Sakıın valla pskoljin bozulur o filmi bikere izledm kaç gün etksinden çıkamadım hala gözümn önüne geldkçe tüylrm ürperiyo
kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm
Allahım yaa :))) süper bi haber yawrum ne güzel olucak size wallahi çok sevindim :))
evet bebegım oyun oynadıgımdan ben cok gormuyorum ya kusura bakmaaa yazamadım
İyi geceler hatunlarr,
Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas
İyi geceler hatunlarr,
Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas
Buraya girdiğimde şafağı görmek beni mutlu ediyor valla şu 18 gün geçsede ayları saysak bian öncee
bebegımmmm evet gecıcek hepsııı aylara duscez sonra gunlere saatlere ay ayyy allahımm ınss :):)
Ay ne güzelll :)) Hadi hayırlı olsuun tatlım :))
ayyyyy süper bebiş gel gell bişey olursada yazarsın burdan bende yardımcı olurum :) ıyı yolculuklar sana sımdıden hayatımcımmm
Ahh kuzumm inşş geçiceek de zor geçicek işteee. Hele bi kış gelsinde daha hızlı geçcek inşş.
:)) Sağolasın Hazalcığımm :))
Teşekkür ederim Ezgimm ya bişey çıkıcak diye korkuyorum inşallah hayırlısıyla gidip gelirim :))
Günaydın kızçelerr....
İyi haftalar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?