93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ben onu duymuştum ya fena film...Senin zombi güzeli marga yok kayıplara mı karıştı

ay valla ya nerelerde o ona yazdım bugun bende ama belkı sevgılısının yanına gıtmıstır falan bakalım cıkar bı kac gune herhalde bayadır konusmuyorum bende en son ben gıtcegım zaman konusuyorduk ben geldım o yok oldu ...

:))) evet canım

hehe ay artık boyle guzel fılmler buldukca paslarız bırbırımızeeee ben tekrar nefesı ızlemek ıstıyorum aslındada o baya agır bı fılm cok asırı kotu olurum toparlanamam dıye gerek yok dıyorum

hehe ay artık boyle guzel fılmler buldukca paslarız bırbırımızeeee ben tekrar nefesı ızlemek ıstıyorum aslındada o baya agır bı fılm cok asırı kotu olurum toparlanamam dıye gerek yok dıyorum

Sakıın valla pskoljin bozulur o filmi bikere izledm kaç gün etksinden çıkamadım hala gözümn önüne geldkçe tüylrm ürperiyo

günaydın bebeklerrrrr sevgilim nöbetten gelmiş aradıı uyandırdı hihi

kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm

Allahım yaa :))) süper bi haber yawrum ne güzel olucak size wallahi çok sevindim :))

Buraya girdiğimde şafağı görmek beni mutlu ediyor valla şu 18 gün geçsede ayları saysak bian öncee

İyi geceler hatunlarr,

Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas

İyi geceler hatunlarr,

Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas

ayyyyy süper bebiş gel gell bişey olursada yazarsın burdan bende yardımcı olurum :) ıyı yolculuklar sana sımdıden hayatımcımmm

Buraya girdiğimde şafağı görmek beni mutlu ediyor valla şu 18 gün geçsede ayları saysak bian öncee

bebegımmmm evet gecıcek hepsııı aylara duscez sonra gunlere saatlere ay ayyy allahımm ınss :):)

Ay ne güzelll :)) Hadi hayırlı olsuun tatlım :))

:)) Sağolasın Hazalcığımm :))

ayyyyy süper bebiş gel gell bişey olursada yazarsın burdan bende yardımcı olurum :) ıyı yolculuklar sana sımdıden hayatımcımmm

Teşekkür ederim Ezgimm ya bişey çıkıcak diye korkuyorum inşallah hayırlısıyla gidip gelirim :))

Ahh kuzumm inşş geçiceek de zor geçicek işteee. Hele bi kış gelsinde daha hızlı geçcek inşş.

evet en azından suna sevınmelıyız 2 kıs olsa cok uzun gelırdı sımdı pıskolojık olarak bakınca baksaana bı kış kaldı onumuzde kışta geccek hemen hızlı gecıyor kışlar sonrada zaten gelcekler yazında hızlı gecer zaten kalcak 3 ayları yazın :)

:)) Sağolasın Hazalcığımm :))

Teşekkür ederim Ezgimm ya bişey çıkıcak diye korkuyorum inşallah hayırlısıyla gidip gelirim :))

bısey olmaz melegım bızımde hep oyle gıbı gelıyo ya her gıdısımde bısey olcakmıs ıptal olcakmıs gıbı ama yk merak etme ıyı dusun sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…