hahah ay yerım yaaa dımı bencede gelsın dırek oyle yapın bende beraber yasıyor olmasam valla hemen evlenırdım herhalde ama ben daha gezıp tozup ondan sonra olabılır dıye dusunuyorum aıleler bılıyo aynı evdeyız falan cok kasmıyorum o yuzden dusunuyoruz tabıkıde ama guzel ve daha ıyı bı sekılde sonucta benım daha okulum bılmemnem var . hepsı bı otursunda bız yanyana oldugumuzdandır belkıde ondan oyle dusunuyoruz ama senın yerınde olsam bende aynısını yapardım :)
bebeğm sizin gbi aynı evde yaşasak bende senn düşündğün gibi yapardımm gerçi bizimde farkmız yok her gün aynı evin içindeyiz ama iş güç başlayınca görüşmek zor olucak en iyisi sen gel hemen evlenlm dedim bende napiyiimokdr hasret çekmişim yani daha da çekemem
hehe amaan bosver en ıyısını yapmıssınnn :)
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
efendiiimmmmmmmmmmmmmm
bi film izledim ağlya ağlaya bi hal oldum. Öneriyim de sizde izleyin dedim hemen izlemeliisinn
ayyy adı neeeeee
Sevgili john. Askerlikle alakalı bi filmm mendil filan al yanına öyle bşla filme yada ben fazla mı duygusalım bilemiyorum ama çok hoşuma gitti izle bakalıım beğenicek misin
Sevgili john. Askerlikle alakalı bi filmm mendil filan al yanına öyle bşla filme yada ben fazla mı duygusalım bilemiyorum ama çok hoşuma gitti izle bakalıım beğenicek misin
tamam ızlıcem guzel bı sıteden bulmaya calısıyorum hangı sıteden ızledınn yarım kalmasın sımdı ızlerken bazıları bozuk oluyor ya bebegım hemen baslıcam sımdıııı
Sevgili John Türkçe Dublaj izle ‹ Film izle, HD Film izle, Full Film izle
burdan izledim been canm. Dur bende ikinci kre izliyimay çok hoş ta kızı boğasım geldi . Neyse biraz daha durursan anlatcam sana hepsni bi anlamı kalmıcak hadi öptüüm canmm film bittkten snra burda olrsan knuşuruuz
kızlarrr nişanlıma atkı örmek geldi aklımaaa paylaşmak istedim kış geliyor soğukta şuan onlara öyle birşey yaparsak bence çok mutlu olurlar hem bizimde zamanımız geçmiş olur :):) atkı bitince üstünede ucuna falan bas harflerımızı bıseyı yapıp cok guzel olabılır bencee ne dersınızzz :)
hahahaha ayyguldum aksam aksammm :) aman donsunlerde baska bısey ıstemem 2014 e bu kadar cok gırmek ıstıcegım aklıma gelmezdı ayyyy gırelımde gelsınler valla artık öf beee
Canım çok güzel düşünmüşsün ay benim elimden gelmio öyle el işi yaaa ben yemek yapiyimmm temzlk her şey ama örgü,tığ falan elime bile yakışmıyobende hazır örülmüş boyunluklar var ya asker yeşilinden alırım artık
2014 gelsinnn bencede hatta mayıs gelsin biz tezkere alalım sizin önünüzü açalım
ayyy o da olurrrrrrr hihi evet bitsinn vallaa artıkkk
benimde gelmiyoda yamuk yılık yapçam yapmaya calısmak daha anlamlı bencee hihi
Sevgilinin elinden her şey olur
üff bende cnbc-e de içinde George Clooney olan bi film izliyorummm aşklı meşkli falan iyice aşkım depreşti ya
bizde sevgili john ızlıyoruz askerlı falan boyle ayy pıskolojim gene gitti benimdeeee
bizde sevgili john ızlıyoruz askerlı falan boyle ayy pıskolojim gene gitti benimdeeee
ezgiiiiiii nasıııl amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben onu duymuştum ya fena film...Senin zombi güzeli marga yok kayıplara mı karıştı
ayy cidden güzelmiş bebeğimmmmmmmm yaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?