93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

bebeğm sizin gbi aynı evde yaşasak bende senn düşündğün gibi yapardımm gerçi bizimde farkmız yok her gün aynı evin içindeyiz ama iş güç başlayınca görüşmek zor olucak en iyisi sen gel hemen evlenlm dedim bende napiyiim okdr hasret çekmişim yani daha da çekemem

hehe amaan bosver en ıyısını yapmıssınnn :)

Sevgili john. Askerlikle alakalı bi filmm mendil filan al yanına öyle bşla filme yada ben fazla mı duygusalım bilemiyorum ama çok hoşuma gitti izle bakalıım beğenicek misin

tamam ızlıcem guzel bı sıteden bulmaya calısıyorum hangı sıteden ızledınn yarım kalmasın sımdı ızlerken bazıları bozuk oluyor ya bebegım hemen baslıcam sımdıııı

tamam ızlıcem guzel bı sıteden bulmaya calısıyorum hangı sıteden ızledınn yarım kalmasın sımdı ızlerken bazıları bozuk oluyor ya bebegım hemen baslıcam sımdıııı

Sevgili John Türkçe Dublaj izle ‹ Film izle, HD Film izle, Full Film izle
burdan izledim been canm. Dur bende ikinci kre izliyim ay çok hoş ta kızı boğasım geldi . Neyse biraz daha durursan anlatcam sana hepsni bi anlamı kalmıcak hadi öptüüm canmm film bittkten snra burda olrsan knuşuruuz

hahahaha ayy guldum aksam aksammm :) aman donsunlerde baska bısey ıstemem 2014 e bu kadar cok gırmek ıstıcegım aklıma gelmezdı ayyyy gırelımde gelsınler valla artık öf beee

Canım çok güzel düşünmüşsün ay benim elimden gelmio öyle el işi yaaa ben yemek yapiyimmm temzlk her şey ama örgü,tığ falan elime bile yakışmıyo bende hazır örülmüş boyunluklar var ya asker yeşilinden alırım artık

2014 gelsinnn bencede hatta mayıs gelsin biz tezkere alalım sizin önünüzü açalım

ayyy o da olurrrrrrr hihi evet bitsinn vallaa artıkkk
benimde gelmiyoda yamuk yılık yapçam yapmaya calısmak daha anlamlı bencee hihi

ayyy o da olurrrrrrr hihi evet bitsinn vallaa artıkkk
benimde gelmiyoda yamuk yılık yapçam yapmaya calısmak daha anlamlı bencee hihi

Sevgilinin elinden her şey olur

üff bende cnbc-e de içinde George Clooney olan bi film izliyorummm aşklı meşkli falan iyice aşkım depreşti ya

Sevgilinin elinden her şey olur

üff bende cnbc-e de içinde George Clooney olan bi film izliyorummm aşklı meşkli falan iyice aşkım depreşti ya

bizde sevgili john ızlıyoruz askerlı falan boyle ayy pıskolojim gene gitti benimdeeee

ben onu duymuştum ya fena film...Senin zombi güzeli marga yok kayıplara mı karıştı

ay valla ya nerelerde o ona yazdım bugun bende ama belkı sevgılısının yanına gıtmıstır falan bakalım cıkar bı kac gune herhalde bayadır konusmuyorum bende en son ben gıtcegım zaman konusuyorduk ben geldım o yok oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…