Valla ben girdim sen çıktın sen çıknca bende çktım artk bi denk getiremedk 3e kdr döndüm durdm evin içndenapıyosn kuzm düzeldimi bakalm morrllerr ???
Demekki çoğu birlikte böyle olucak, olsun ama yawrum sonuçta Zafer Bayramı, ülkemiz için önemli bir gün onlarda görevlerini yapsınlar. zaten hiç biryerde ne kutlama var ne bişey bari askeriyemize karışmasınlar
Teşekkür ederim yawrummm sağolasın. ne güzel bak doğum gününde yanında olucak seninkide ohhİnşallah canım öyle dedi zaten geldiğinde telafi ederiz burda dedi bakalım artık
kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm
Allah iyiliğinizi versin ya seni misafirhaneye yerleştirsinler bence habire gidip geliosun
eheh ay oyle olmusuz vallaaaıyı ıyı duzeldı ya daha az düşünücem falan dedi çok kafama takıp sorun haline getirdim falan dedi senide üzdüm dedi dedim saçmalama ailesi deöiş kızıd üzüyosun hakkın yok falan dedi anlatmyım sanada bundan sonra üzülürsen bende üzülürüm dedim onların yorumu o ben üzülüyorum evet ama sen üzüldüğün için üzülüyorum bu kadar sen mutlu oldugunda bende oyle falan dedim oyle yani bugun nöbbeti yokmuş yarın varmış falan bugün eğitim falan bişeyler varmkış öyle işteee :) senden ne haber bakalımmm
Oh ne güzel herşey yoluna giriyorr.. Bizim aynı bebim şimdilik bi sıkıntı yok olmazda inş da çok özledim ya
eveet yarın cok bısey yapmazlar sızınkılerde resmı bayram ya bakalım bebegımmm yarın arar falan konusursunuz bol bol :):)
İnşş arasında bende bi hasret gideryyiim yahuu suriyeye askr gnderme mi ne öyle bişeyler varmş bugün onu söyledi ona canm sıkıldı biraz
canım onun ne 0oldugunu dogruluk payını bıseylerını bende merak edıyorum fakat bende anlamadım hafta sonu teyzemlere gıdıcem enıstem astsubay falan onlara bu konuda cokca bılgı verıyorlar ona falan sorucam bende senıde haberdar ederım belkı bırazda olsa vardır bı bılgısı cunku basından medyadan ogrenılmez boyle seyler ıclerden bırılerıyle ogrenılır .
haklsın canm şuan haberleri izliyorum da adana gaziantep şanlıurfa daki askerleri kışlalarından çıkmaması gerektiklerini söylemişler bilemiyorum ne olucak benmkide telefonda bana sorunda bide burasıda gidicek deyince beni de bi telaş sardı :S haberdar edersen cidden çok sevnirim canm :S
tabıkıde bebegımmm kesınlıkleeee edderım allah hepsının yardımcısı olsun bakalım ne olcak .. ıns olmaz oyle bıseyler .
kızım askerlik bitince bana plaket vercekler düzenli gidip gelmekten türk silahlı kuvvetleri
He valla bence nişanlın sana yılın en fedakar nişanlısı plaketi falan yaptrsın hakkını ödeyemez
kızlarrr nişanlıma atkı örmek geldi aklımaaa paylaşmak istedim kış geliyor soğukta şuan onlara öyle birşey yaparsak bence çok mutlu olurlar hem bizimde zamanımız geçmiş olur :):) atkı bitince üstünede ucuna falan bas harflerımızı bıseyı yapıp cok guzel olabılır bencee ne dersınızzz :)
Güzel fikirmiş canım :)) Da ben ona kazak örmeyi düşnüyorum askerden gelene kadar ancak bitiririm
yani en azından atkıyı falan kullanır kazagıda kullanırda dedıgın gıbı ya her gun her dk orceksın askerlıge yetıscek yada daha basıt bıseylr yap bebegımcım :) en azından askerdeyken yap gelıncede saklarsınız askerdde kullanmıs olur hemde senden olur falan ayy :)
Ben örmek istedim cnm hatta örmüştüm burdyken de başna bişi gelirse atkının çok üzlrm dedi yine oranın ortmna göre senden isterim bizden alır yollarsın dedi. Artk gelesiye kdr örerm ona bişiler onunda hatırası olr seni beklerken bunları yaptım derim napcam işteaman gelsin direk evlencem zten yeter bu kdr hasret kavuşmuşken tam kavuşalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?