Canım benim çok kötü bi durum evet ama sen ağlamamalısın senin sesinin güzel gitmesi onu bi nebze olsa mutlu eder söylememe konusundada ailesi haklısı sanırım ama gel bi de onlara sor işte her şeyden haberdar olmak istiyorlar sanki burda çok kötü şeyler olcakmış gibi hissediyolar sürekli benim erkek arkadaşımda öyle hastane lafı geçse bile ne oldu neyin var diye sesi titremeye başlıyo. Üzülme hayatım en azından hafta sonu yanına gidiceksin bi teselli olucak ona kafası dağılıcak mutlu olucak. Gidesiye kadar telefonda onunla güzel konuş sadece ağlama sende ki o dahada kötü olmasın bebeğim. Çok zor bi durum gerçekten allah erkkek arkadaşına sabır versin.. Hiç kolay değil. Sende üzülme btnm bak gidiceksin ona teselli olucaksın yanında olucaksın . Doya doya sarılıp acısını paylaşıcaksın..
Evet ezgicim geçsin artık ben ermana kavuşmak istiyorum.dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok canım sıkkın aklım sürekli onda...(
kızlarrrrr atkıyı ömeye başladım fakat 500 kere söktüm paso kaçırıyorum ay ben kiiiim atkı örmek kim
Bi gayrett hadi bakalım olucak :))) Ben bile ördüysem herkez yapar, annem hep diyo sopa gibi tutuyosun şişleri :)))
günaydın güzel asker yarenlerii
Günaydın hatunlar...
Benim moralim sıfır durumda. Dün benimkinin yengesi aradı cumartesi günü aniden kalp krizinden amcaları vefat etmiş bütün sülale ordaymış benimkinin annesi babası ablaları abileri falan herkez. Dedim yenge, ermana söyledinizmi haberi varmı? yok dediler . haftasonu ablası evci çıkarınca sölicek üzülmesin şimdi. böyle daha çok üzülücek dedim haftasonu berbat olucak. benim gidiceğimi kimse bilmiyor onun sülalesinden en yakın arkadaşının gidiceğini biliyorlar sadece. Ablasıyla görüştüm dedim abla söleyin biran önce en azından oda alışsın haftasonuda arkadaşı gidicekmiş izmire en azından azcık kafası dağılır. yok haftasonu çıkarında sölicez falan dediler bende bişey diyemedim. ne dicemki yani hangi sıfatla karışıcam.... Neyse akşam öğrendim ermanla konuştan sonra ablasını aramış erman (benimki bu arada) ablası söylemiş. Aradan yarım saat geçti beni aradı, Ermanla senelerdir birlikteyim ilk defa onun sesini öyle duydum, ağladı telefonda. Bir yandan ben ağladım biryandan sevdiğim ( içim gitti yapıcak hiç birşeyim yoktu.... Çok sinirliydi söylemedikleri için en azından benide alabilirlerdi komutanlar izin verirdi dedi. aileside kendince düşünmüş üzülmesin diye ama böyle daha kötü oldu. tek başına orda içi içini yiyor şimdi biliyorum. dedim hayatım bende akşam üstü öğrendm ama tembihlediler beni biz sölicez diye o yüzden sana birşey söyleyemedim. böyle saçma işmi olur saklanırmı falan diye söylendi zaten 2-3 dk bile konuşamadık ikimizde ağlamaktan. telefonu kapattıktan sonra ben iyice koptum zaten ne uyku tuttu ne bişey. böyle bir anda insan sevdiğinin yanında olamayınca çok kötü oluyor. o ağladı ve ben ona sarılıp teselli edemedim sakinleştiremedim. Allahım böyle bir acıyı bize birdaha yaşatma yarabbim..
bizim devreden 3 kişiyiz biz sanırım ben başka tanışmadım bizden alla allaaa nerde bu kızlar yahu nerde beklıyolar askerlerını
dün 13 kere söktüm desemmmhahaah ayy daha dünden beri düşün saat 4 te yattım 3 sıra örebildim saygın gelene kadar bitmez bu iş gelince takar artıkkk
bizim devreden 3 kişiyiz biz sanırım ben başka tanışmadım bizden alla allaaa nerde bu kızlar yahu nerde beklıyolar askerlerını
canımm evet keske soyleselerdı ölüm oldugundna ve 1.derece yakın oldugundan gonderırlerdı .. neyse olan olmus artık .. hafta sonuna az kaldı sabret sık dişini hafta sonu sarılıp teselli ediceksin bak ona dua et ya gidemediğin bi zaman olsaydı ne olcaktı..
en azından sımdı yannda olcaksın gıtceksin ne güzell sabret az kaldı bebeğim o aradığında hafta sonuna kadar kafasını dagıtmaya calıs sadece..basınız sagolsun ıns allah boyle bı acı yasatmaz bı daha canım benım..
Vallla hee kimse yoook kendimide katıverdim içineee ayy
Bende üniversitedeyken örmüştüm ermana atkı, istanbula dönücektik o gece uyumadan bitirmiştim tabi ev arkadaşlarım falanda yardım etmişti :))) bana kalsa hayatta bitmezdi boşverr hazır alırsın satılıyo yüncülerde
Aynen bebişim ya, bende işten güçten fırsat buldukça 5dkda olsa uğruyom.Erman bile diyo giriyonmu kk 'ne . Hee dedim napayım canım sıkılıyo oyalanıyom orda kızlar var muhabbet ediyoz falan zaman geçiyoiyi bakalım diyo uslu durda naparsan yap diyo
Sağol Ezgicim, gerçekten herşeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Geçen hafta niyetlenmiştim 30 ağustos muhabbetine gitsekmi falan diye sonra vazgeçtik.bu hafta böyle birşey için kısmetmiş demekki ...
Mehtap heycanı sardı beni zaten sormaaa
Hazalımmm sende bizdensin devrem yaa olurmu hiçç
Vallla hee kimse yoook kendimide katıverdim içineee ayy
evet hayatımcım ay benımde saygın soruyo kk ne alemde falanalt devreler ust devreler var falan anlatıyorum hatta senınkınıde soyledım dedım natoda ayy dıyo keske bende orda olsaydım yakın yakın falan :):)
aynen herseyde hayır vardır bak destek olcaksın sımdı nasıl ıyı gelceksın ona sen ılac gıbı ..
hazır satılıyoda o anlar benım yapıp yapmadıgımı sımdıyap yap dedı ondan D:
Bir kaçtane ilmek kaçır azcık yamuk olsun :)) Tamam der Saygın, bunu kesin benim hatun yaptı :)))
ya ben kendımı ıyı hıssetmıyorum neden bılmıyorum sankı bıseyler ters gıdıyo gıbı kendı kendıme aglıyorum suan evde falan noldugunu bılmıyorum neden boyle oldugumuda bılmyorum...
cok mutsuzum kendımı bıtkın hhıssedıyorum .askerımlede aramda bısey olmadı ama bugun tlfda konusurkende bı anda agladım falan boyle neden boyle oldum anlamıyorum anlayamayınca daha cok aglıyorum . of oturup ıcıp sarhos olcam bayılcam kalcam uyucam sımdı ıstemıyorum dusunmek aglamak falan noldugunu bılmıyorum cunku...
Canım zaman zaman bana da öyle oluyo onun tek anlamı var sevdiğini yanında istiyosun birazi isyan ediosun zaman geçsin istiosun her şey batıo yaniii var olan biri nasılsın dese patlamak istiosun hele bide ben regl döneminde pek ağlak oluyorum isyan bayrakları elimde oluyo ama tabi geçiyo...
Sıkma kendini ağlamak istiosan ağla bunların hepsi özlemekten oluyo ...
Bende konştm askerimle soğumaya başladı buralar üşüdüm dedi ay içime bişey oturdu böyle dedm ben sana alırım bişiler falan kıyamadm ya Ankaranın soğuğuda bi başka olur derler zaten hasta olmaktan gözünü açamıo habire dedim üşütme de sen ben sana hırka falan bişiler gönderirim ...insanın çocuğu gibi oluo sanki ya çok farklı
ondan oluyo sanırım bilmiyorum evet regl yeni bitti benimde anca ağlamasını atıyorum sanırım ..
ankara çok soğumuş yaaa bugün sabah yağmur yağmış benimkide alışık değil ki soğuğa izmir hep sıcaktır kışın bile ondan
çok zor geliyo şimdi polarlar falan giymeye başlamış bile üşüyormuş bende ondan atkı örüyorum falan zaman geçsin diye of atlatıyorum alıştım birazcık diyordummda patladım sanırım bi anda haksızlık gibi geliyor artık ya yeter yani bitsin artık işkence gibi geliyo
Canım zaman zaman bana da öyle oluyo onun tek anlamı var sevdiğini yanında istiyosun birazi isyan ediosun zaman geçsin istiosun her şey batıo yaniii var olan biri nasılsın dese patlamak istiosun hele bide ben regl döneminde pek ağlak oluyorum isyan bayrakları elimde oluyo ama tabi geçiyo...
Sıkma kendini ağlamak istiosan ağla bunların hepsi özlemekten oluyo ...
Bende konştm askerimle soğumaya başladı buralar üşüdüm dedi ay içime bişey oturdu böyle dedm ben sana alırım bişiler falan kıyamadm ya Ankaranın soğuğuda bi başka olur derler zaten hasta olmaktan gözünü açamıo habire dedim üşütme de sen ben sana hırka falan bişiler gönderirim ...insanın çocuğu gibi oluo sanki ya çok farklı
ya ben kendımı ıyı hıssetmıyorum neden bılmıyorum sankı bıseyler ters gıdıyo gıbı kendı kendıme aglıyorum suan evde falan noldugunu bılmıyorum neden boyle oldugumuda bılmyorum...
cok mutsuzum kendımı bıtkın hhıssedıyorum .askerımlede aramda bısey olmadı ama bugun tlfda konusurkende bı anda agladım falan boyle neden boyle oldum anlamıyorum anlayamayınca daha cok aglıyorum . of oturup ıcıp sarhos olcam bayılcam kalcam uyucam sımdı ıstemıyorum dusunmek aglamak falan noldugunu bılmıyorum cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?