93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Haklısın Hazalcığım, şimdi daha iyiyiz ikimizde şükürler olsun. Haftasonuda hayırlısıyla toplarlanır oda elden birşey gelmiyor malesef, Allah böyle acılarla sınamasın kimseyi

Evet ezgicim geçsin artık ben ermana kavuşmak istiyorum.dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok canım sıkkın aklım sürekli onda... (

ay bebegım benımmmm sabret bak gıdıyorsun hayırlısıyla yanınada sıkma canını sen sımdı onu gorceksın bosver sonunu dusunme sen su 3 gununu say 3 gun sonra kavusuyormussun gıbı sayyy :)

kızlarrrrr atkıyı ömeye başladım fakat 500 kere söktüm paso kaçırıyorum ay ben kiiiim atkı örmek kim

Bi gayrett hadi bakalım olucak :))) Ben bile ördüysem herkez yapar, annem hep diyo sopa gibi tutuyosun şişleri :)))

dün 13 kere söktüm desemmm hahaah ayy daha dünden beri düşün saat 4 te yattım 3 sıra örebildim saygın gelene kadar bitmez bu iş gelince takar artıkkk

canımm evet keske soyleselerdı ölüm oldugundna ve 1.derece yakın oldugundan gonderırlerdı .. neyse olan olmus artık .. hafta sonuna az kaldı sabret sık dişini hafta sonu sarılıp teselli ediceksin bak ona dua et ya gidemediğin bi zaman olsaydı ne olcaktı..
en azından sımdı yannda olcaksın gıtceksin ne güzell sabret az kaldı bebeğim o aradığında hafta sonuna kadar kafasını dagıtmaya calıs sadece..basınız sagolsun ıns allah boyle bı acı yasatmaz bı daha canım benım..

dün 13 kere söktüm desemmm hahaah ayy daha dünden beri düşün saat 4 te yattım 3 sıra örebildim saygın gelene kadar bitmez bu iş gelince takar artıkkk

Bende üniversitedeyken örmüştüm ermana atkı, istanbula dönücektik o gece uyumadan bitirmiştim tabi ev arkadaşlarım falanda yardım etmişti :))) bana kalsa hayatta bitmezdi boşverr hazır alırsın satılıyo yüncülerde

bizim devreden 3 kişiyiz biz sanırım ben başka tanışmadım bizden alla allaaa nerde bu kızlar yahu nerde beklıyolar askerlerını

Aynen bebişim ya, bende işten güçten fırsat buldukça 5dkda olsa uğruyom.Erman bile diyo giriyonmu kk 'ne . Hee dedim napayım canım sıkılıyo oyalanıyom orda kızlar var muhabbet ediyoz falan zaman geçiyo iyi bakalım diyo uslu durda naparsan yap diyo

Sağol Ezgicim, gerçekten herşeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Geçen hafta niyetlenmiştim 30 ağustos muhabbetine gitsekmi falan diye sonra vazgeçtik.bu hafta böyle birşey için kısmetmiş demekki ...

Mehtap heycanı sardı beni zaten sormaaa
Vallla hee kimse yoook kendimide katıverdim içineee ayy

Hazalımmm sende bizdensin devrem yaa olurmu hiçç

evet hayatımcım ay benımde saygın soruyo kk ne alemde falan alt devreler ust devreler var falan anlatıyorum hatta senınkınıde soyledım dedım natoda ayy dıyo keske bende orda olsaydım yakın yakın falan :):)
aynen herseyde hayır vardır bak destek olcaksın sımdı nasıl ıyı gelceksın ona sen ılac gıbı ..
hazır satılıyoda o anlar benım yapıp yapmadıgımı sımdı yap yap dedı ondan D:

Bir kaçtane ilmek kaçır azcık yamuk olsun :)) Tamam der Saygın, bunu kesin benim hatun yaptı :)))

ya ben kendımı ıyı hıssetmıyorum neden bılmıyorum sankı bıseyler ters gıdıyo gıbı kendı kendıme aglıyorum suan evde falan noldugunu bılmıyorum neden boyle oldugumuda bılmyorum...
cok mutsuzum kendımı bıtkın hhıssedıyorum .askerımlede aramda bısey olmadı ama bugun tlfda konusurkende bı anda agladım falan boyle neden boyle oldum anlamıyorum anlayamayınca daha cok aglıyorum . of oturup ıcıp sarhos olcam bayılcam kalcam uyucam sımdı ıstemıyorum dusunmek aglamak falan noldugunu bılmıyorum cunku...

Canım zaman zaman bana da öyle oluyo onun tek anlamı var sevdiğini yanında istiyosun birazi isyan ediosun zaman geçsin istiosun her şey batıo yaniii var olan biri nasılsın dese patlamak istiosun hele bide ben regl döneminde pek ağlak oluyorum isyan bayrakları elimde oluyo ama tabi geçiyo...

Sıkma kendini ağlamak istiosan ağla bunların hepsi özlemekten oluyo ...

Bende konştm askerimle soğumaya başladı buralar üşüdüm dedi ay içime bişey oturdu böyle dedm ben sana alırım bişiler falan kıyamadm ya Ankaranın soğuğuda bi başka olur derler zaten hasta olmaktan gözünü açamıo habire dedim üşütme de sen ben sana hırka falan bişiler gönderirim ...insanın çocuğu gibi oluo sanki ya çok farklı

ondan oluyo sanırım bilmiyorum evet regl yeni bitti benimde anca ağlamasını atıyorum sanırım ..
ankara çok soğumuş yaaa bugün sabah yağmur yağmış benimkide alışık değil ki soğuğa izmir hep sıcaktır kışın bile ondan
çok zor geliyo şimdi polarlar falan giymeye başlamış bile üşüyormuş bende ondan atkı örüyorum falan zaman geçsin diye of atlatıyorum alıştım birazcık diyordummda patladım sanırım bi anda haksızlık gibi geliyor artık ya yeter yani bitsin artık işkence gibi geliyo

işte o zaman zaman oluyo böyle insanda bıkkınlık geliyo sanki daha çok var diosun olabildiğince saymamaya çalış ben sırf şu yarılansın diye bu ara pek bi şafağa baktım onun dışında hiç saymıorum belliki seneye gelcek zaten sayınca insana daraltı geliyo ...
Sıkma canını bak en azından gidebiliosun onu düşünnn görebiliosun her zaman yanında olmasının yerini tutmaz ama bununla avutmaktan başka bir şey yok bak bende ağlıcam şimdi haksızlık çok büyükte işte bunları düşünürsenn daha kötü olursun o yüzden kendini avutmayı denicen iyi bi yerde işte görebiliyorum çarşısı var falan diye inan başka yapcak bişi yok çünkü en azından başladılar başlamak bitirmenin yarısı şu an 460 olanları düşün sende en azından alışma evresini atlattın ne kadar alışamasakta ...Saygında biraz zaman geçsin izne gelir izinsiz askerlik olmuo gerçekten o da iyi gelir size ...Bende hırka sweat falan alıcam örgü elimden gelmio bide bizimki atkı hiç sevmezz

Kesinlikle canım insanın içi acıyo benim askerimde ağrı'da -40 oluyormuş orası kışın bide antalyada yaşadğmz için soğuğu pek bilmyoruz nasıl içim acıyo bişeyler yapiyim ne yapabilirim diye düşünüyorum sürekli. Özlem mahvediyo zaten bide orada ne durumda olduğunu düşünmek bile kahrediyo insaı hayırlısıyla bi geçse şu kışı atlatsak sonra az kalıyo zaten...Of of

Kıyamam bebeğim ya bende zaman zaman öyle oluyorum. Telefonda onunla konuşurken ne kadar hissettirmemeye çalışssam da kapatır kapatmaz baslıyorum ağlamaya hayatımda yaşadığım en zorlu süreç tamam geçicek biticek biliyoruz ama her gün beraberken bianda böyle bi sürece girmek gerçekten çok zor . Çevredekiler ağlama etme bitcek gitcek şöyle böyle deselerde nne fayda.. Kolay mı sevdiğinden ayrı kalmak. Tek teselli geldiklerinde bidaha hiç bişey ayıramıcak bizi bunları düşün gelicekler ve bidaha ayrı kalmak yok.. Hayaller kur gelince yapıcaklarınızı düşün.. Geçicek. Zamanı durduramıyoruz ağlayıp bağırıp çağırıp içip kendimizi mahvetsekte gelmicekler.. Allah onlarada bizede sabır versin dicek baska bir sey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…