• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ben onu duymuştum ya fena film...Senin zombi güzeli marga yok kayıplara mı karıştı :53:

ay valla ya nerelerde o ona yazdım bugun bende ama belkı sevgılısının yanına gıtmıstır falan bakalım cıkar bı kac gune herhalde bayadır konusmuyorum bende en son ben gıtcegım zaman konusuyorduk ben geldım o yok oldu ...

:))) evet canım

hehe ay artık boyle guzel fılmler buldukca paslarız bırbırımızeeee ben tekrar nefesı ızlemek ıstıyorum aslındada o baya agır bı fılm cok asırı kotu olurum toparlanamam dıye gerek yok dıyorum

hehe ay artık boyle guzel fılmler buldukca paslarız bırbırımızeeee ben tekrar nefesı ızlemek ıstıyorum aslındada o baya agır bı fılm cok asırı kotu olurum toparlanamam dıye gerek yok dıyorum

Sakıın valla pskoljin bozulur o filmi bikere izledm kaç gün etksinden çıkamadım hala gözümn önüne geldkçe tüylrm ürperiyo :53:

günaydın bebeklerrrrr sevgilim nöbetten gelmiş aradıı uyandırdı hihi :9::9:

kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm :9::9::52::52:

Allahım yaa :))) süper bi haber yawrum ne güzel olucak size wallahi çok sevindim :))

Buraya girdiğimde şafağı görmek beni mutlu ediyor valla şu 18 gün geçsede ayları saysak bian öncee :70:

İyi geceler hatunlarr,

Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas :52::52:

İyi geceler hatunlarr,

Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas :52::52:

ayyyyy süper bebiş gel gell bişey olursada yazarsın burdan bende yardımcı olurum :) ıyı yolculuklar sana sımdıden hayatımcımmm :nazar:

Buraya girdiğimde şafağı görmek beni mutlu ediyor valla şu 18 gün geçsede ayları saysak bian öncee :70:

bebegımmmm evet gecıcek hepsııı aylara duscez sonra gunlere saatlere ay ayyy allahımm ınss :):):72::72::72:

Ay ne güzelll :)) Hadi hayırlı olsuun tatlım :))

:)) Sağolasın Hazalcığımm :))

ayyyyy süper bebiş gel gell bişey olursada yazarsın burdan bende yardımcı olurum :) ıyı yolculuklar sana sımdıden hayatımcımmm :nazar:

Teşekkür ederim Ezgimm ya bişey çıkıcak diye korkuyorum inşallah hayırlısıyla gidip gelirim :))

Ahh kuzumm inşş geçiceek de zor geçicek işteee. Hele bi kış gelsinde daha hızlı geçcek inşş. :21:

evet en azından suna sevınmelıyız 2 kıs olsa cok uzun gelırdı sımdı pıskolojık olarak bakınca baksaana bı kış kaldı onumuzde kışta geccek hemen hızlı gecıyor kışlar sonrada zaten gelcekler yazında hızlı gecer zaten kalcak 3 ayları yazın :)

:)) Sağolasın Hazalcığımm :))

Teşekkür ederim Ezgimm ya bişey çıkıcak diye korkuyorum inşallah hayırlısıyla gidip gelirim :))

bısey olmaz melegım bızımde hep oyle gıbı gelıyo ya :D her gıdısımde bısey olcakmıs ıptal olcakmıs gıbı ama yk merak etme ıyı dusun sen :)

Back