93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ay keşke bizde bi görüşebilsek zten bi gitsem bidaha gelmicem oderecee güzel oluyo kuzm öyle şeyler ya o bana yazıyodu ben ona bazıları çocuksu buluyo gerek duymuyo o tarz şeylere ama sürekli arayamıyolar fena mı arada bi açıp okuyunca mutlu oluyo insan ben bile oluyorm yani onun bir sürü eşyası bir sürü nnotu olsa bile. Gittiğin gün de yapmştım gidince aç oku sakn yolda okuma demştim hala her aradğnda her sbh onu okumadn kalkmıyorm ytktan diyo romantk sevgilileriz bizz ooohh yakın olmasıda iyi olur cnm vakti takmazsnz rhat rahat vakit geçrirrsiinz ay ne güzel yaa....

aynen yaaaaa cok ıyı olur zaman acısındanda :) aman ya romantıklık en guzelı odun bı sevgılım olcagına bıseylerıme duygulanıp , benım mutlu olcagımı dusunen bı sevgılım olmasını ısterım her zaman yanı :) bende oyle ezberledım artk hahaha o da oyleymıs sureklı okuyorum durup durup dıyo kıyamam :) sende yazıp gonder gıdıyosa varsa oyle bısey eger tabı bılmıyorum ama gonderı yapabılıyosan eger sende yaz sureklı eger varsa en azından gorusemıyosun barı okur eder daha sey olur parfumunu falan sıkarsın ayyy :)

Annesigil gidicekler yanına ozaman bişeyler yapmayı düşünüyorum bende bebeğm azıcık mutlu olsn sevdiceğmm görüşmek gibi olmaz tabi ama en azından benden bi parça görmek onuda mutlu edr zten fazla duygusal bi çiftiz 1 hafta ağlaşırız artk

haaah bızde bızde her vedalastıgımızda ben sımdı kendımı tutuyorum yanındayım mutluyum falan o hemen gozlerı doluyo boyle bı dıyorum ya yapma bende kotu oluyorum. benım gozum dolar o da hemen dayanamaz ben uzulunce onunda aynı :) ama hosuma gıdıyo bence cok guzel bısey benım ıcın duygulanması falan senınde oyleymıs cok sevdımm :)

ay evet kesınlıkle yap yaz bıseyler sureklı olarak bı kac tane yaz boyle cok cok yaz kı bol bol bos oldugunda okusun :) kıtap gıbı gelsın onlar ona :)

ypcam bebeğmm yapcm öyle bişiler mtulu olsn birazck. haytm ben şmdi çkıyormm yarn görüşürzz senin için yeni süprizler düşünüceem :))) öptüm kuzum iyi geclr

ypcam bebeğmm yapcm öyle bişiler mtulu olsn birazck. haytm ben şmdi çkıyormm yarn görüşürzz senin için yeni süprizler düşünüceem :))) öptüm kuzum iyi geclr

tamam bebegımm ıyı geceler tatlı ruyalaar ruyanda askerını gorr optummm

ay bn gidemedim ya intermet bağmlısı oldm heralde uykum yokmş benm meğer

günadyınnnnn gece ben sen çıkıyorum dedin diye yazdım çıktım ay bilsem bende konuşurdum uykum yoktu film falan izledim öyle bende

Günaydın kızçelerrr

Yarın tatil inşallah uyucam öğlene kadar kimse tutamaz benii

ohhh evet yarın tatil askerlerimizde dinlenceklerrrrr tek nöbet saatlerinde nöbet tutçaklarmış sonra dinlenceklermiş onlard ne güzellll :):)

ohhh evet yarın tatil askerlerimizde dinlenceklerrrrr tek nöbet saatlerinde nöbet tutçaklarmış sonra dinlenceklermiş onlard ne güzellll :):)

Benimkine dinlenmek yok yawrum, yarın tören varmış komutanlar falan gelicekmiş hep, bide benimki filamacı bayrak tutuyomuş törende hep ayakta olcak malesef ( Ama olsun okadarıda ya vatan sağolsun

Tertiplerimm öpüyorum hepinizi kocamann bugün mutluyummm şükürler olsunki

Sevdiceğim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bugün , ama olsun bu son olucak inşallah birdaha hep yanımda. Bu sabah işyerime doğum günü çiçeğim geldi, askerim çarşıya çıktığında sipariş vermiş okadar mutlu oldumki anlatamam.Sonra aradı konuştuk, hep aklımdasın bitanem unuturmuyum hiç doğum gününü ben hediyesiz bırakırmıyım seni dedi, iyi varsın ve ölene kadar benimle olucaksın inşallah dedi. Bu mutluluğun tarifi yok yaa

Allah hepimize hayırlı eş, huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yuva nasip etsin inşallah....

Buda askerimden gelen çiçeğim

Eki Görüntüle 789222

ayyy dogum gunun mu bugunnnn ıyı kı dogdun bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oh ohhh ay bak ne kadar guzelllll aferın valla hihi :) benımkıde ıznını dogum gunumde kullanıyor geliyor burayaaa :) sen gıttıgınde kutlarsınız bı kere dahaaa oh bugun sana guzel dogum gunu guzelıı askerınde gelsınde nıce mutlu saglıklı beraber yıllarınıza bebegımm

Benimkine dinlenmek yok yawrum, yarın tören varmış komutanlar falan gelicekmiş hep, bide benimki filamacı bayrak tutuyomuş törende hep ayakta olcak malesef ( Ama olsun okadarıda ya vatan sağolsun

olsun yavrum ya evet yarın törenler vamış işte bizimde öyle olcakmış nöbetler falan çok sıkı geçicekmiş ...

Teşekkür ederim yawrummm sağolasın. ne güzel bak doğum gününde yanında olucak seninkide ohh İnşallah canım öyle dedi zaten geldiğinde telafi ederiz burda dedi bakalım artık

olsun yavrum ya evet yarın törenler vamış işte bizimde öyle olcakmış nöbetler falan çok sıkı geçicekmiş ...

Demekki çoğu birlikte böyle olucak, olsun ama yawrum sonuçta Zafer Bayramı, ülkemiz için önemli bir gün onlarda görevlerini yapsınlar. zaten hiç biryerde ne kutlama var ne bişey bari askeriyemize karışmasınlar

günadyınnnnn gece ben sen çıkıyorum dedin diye yazdım çıktım ay bilsem bende konuşurdum uykum yoktu film falan izledim öyle bende

Valla ben girdim sen çıktın sen çıknca bende çktım artk bi denk getiremedk 3e kdr döndüm durdm evin içnde napıyosn kuzm düzeldimi bakalm morrllerr ???

Senii gidi doğum günüü güzeeliiii :) nice mutlu senelere tatlm askerinde düşünmüş bak ne güzell bi ömür mutlu olun inşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…