93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

evet canım grafık tasarım nerden bıldın

ay evet benım kafayı yemıs gıbı burda 50 tane paylasım olmus haha stilistlik çizim o bu şu diye konuşunca aklıma grafik falan geldi yada stilistsindir diye düşündüm ondan bebeğimcim :26:

alaaaaaaaaaaaaahh beee çok güzel haberler aldım bugün sevgilimdennn
normalde Ankaradada yemın torenı olcaktı 2.kez ve yemınden once carsı falan yoktu hıcbır sekılde ama bayram dolayısıyla carsı vermısler o da benım geldıgım tarıh ıcın konusmus ve ızın vermısler yanı carsısına gıdıyo gıbı oldum mutlulugumu paylasmak ıstedımm

şimdiden hayırlı yolculuklar aileside geliyo mu ? benim askerde izne çıktı mehtap başladı ama pazar günü kavuşma bizim için

yok gelmıyorlar onlar Kıbrısta olcaklar bayramda falan tatile gidiyorlar ben tek gidiyorum . teşekkür edrim begümümmm
senin askerde ohh bizde pazar kavuşcaz hehe kac gün izinde olcakkkkk ohhhhh bu hafta cidden bayram haftası desene bize

hehe kolay gelsın bebegımmm sevındım dogru tahmınımeeeee

sagol tatlımmm

ayyy cnm ne guzel yaa sevindim senın adınaaa

ohh gitsinler boşver başbaşa daha güzel vakit geçirirsin inşallah çift çarşı olur ...

10 gün izin cnm pazar günü gelck buraya işte 4-5 günü ailesiyle akrabaylarıyla geçer orda, pazardan itibarende benim Allahın izniyle

ohhh ohhhh yok bizim çift imkansız bu çarşıyı bile zor almışlar :26: ayy cok sevindim senin adınaaaaaaaaaaaaaaa
evet evet aılesyle gecırsın 4 5 gununu sonra tamam artık senindir hehehe çok güzellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…