gelde anlat bakalım yawrum güzel geçmiştir inşallah hasret giderin sevdiceğinle
bebeğim öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederimm .
güzel geçti çok evet morali falan bozuktu birazcık görüşünce toparlandı o yüzden en çokta seviniyorum :)
sen naptın bayramda nasıldı bayramınnn konuştunuz mu napıyormuş eniştemizin keyifleri nasılmışşşşş
Çok sevindim yawrum sizin adınıza süper olmuş wallahi, onlar uzakta en çok bizleri özlüyorlar gerçekten
Bayramda memleketteydim ben yawrum sülale kalabalıktı o yüzden yorgunluktan başka bişey anlamadımEnişten iyiydi çok şükür, ablasıda izmirde ya evci çıktı 3 gün rahat rahat konuştuk mesajlaştık keyfide yerinde buna şükür göremesemde iyi olduğunu biliyorum çok sağolasn sende yawrum
Kuzularım nasılsınız bakalım nasıl geçiyor günler askerleriniz nasıl alıştılarmı birliklerine.
Günaydın hatunlarrr, perşembe bugün oleyyy haftasonuna birgün kaldı
Zombiş , buraya uğramasam göreceğin yok bizi hı..
Naber hanımlar keyifler nasıl ?
zombiiiişşş bende artık günde çok girmiyorum ki tayt tasarlamaya başladım bütün gün onlarla uğraşıyorum buraya çok takılmıyorum girip yazıp cevaplayıp çıkıyorum çok özledim girip muhabbet edip gülüp eğlenmeyi valla yaaaaa :26: napıyosun bakıyım nasıl geçiyor
Ben sana bi fikir vereyim..
Üç boyutlu tayt tasarlar mısın ? Belki patlama yapar
Ne yapayım be kuzum can sıkıntısı, dondurma soğuk şeyler tüketmekten boğazım feci halde..
Erkenden uyandım sıcakta uyulmuyorda..
öf burasıda öyle yaaa çok sıcak yaa :) hehe sımdılık o kadar ılerleyemedımben sımdılık daha dantelli , taşlı falan değişik taytlar yapmaktayım
oh oh cuma artık ne hoşşş hihi tabi biz hala çarşıya falan çıkamıyoruz o ayrı başlasa ne güzel olcak bizimde artık 2 kez yemin töreni olayını bekliyorum öf :26:
Bizimde daha yok yawrum çarşımız, haftaya falan belki başlar bilmiyorum 1 ay olcak gideli ustaya ama hala çarşı yok malasef
canım nereye gitti senınki?
İzmir Şirinyer Nato karargahı yawrum.
Bizimde daha yok yawrum çarşımız, haftaya falan belki başlar bilmiyorum 1 ay olcak gideli ustaya ama hala çarşı yok malasef
ee iyimiş canım çarşisi baslar yakında ozmn merak etme
bende görunce dogumu acaba dedim:26:
niye böleler anlamıyorum usta olmuşlar artık ver çarşıyı dimi askeriyede mantık aramıcaksın derken doğruymuş yani
Yawrum mantık olsa 15 ay yaptırmazlar zatenNAsıl dua ediyorum waryaaa kısalsın die inşallah dualarım kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?