93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

gelde anlat bakalım yawrum güzel geçmiştir inşallah hasret giderin sevdiceğinle

bebeğim öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederimm .
güzel geçti çok evet morali falan bozuktu birazcık görüşünce toparlandı o yüzden en çokta seviniyorum :)
sen naptın bayramda nasıldı bayramınnn konuştunuz mu napıyormuş eniştemizin keyifleri nasılmışşşşş

Çok sevindim yawrum sizin adınıza süper olmuş wallahi, onlar uzakta en çok bizleri özlüyorlar gerçekten
Bayramda memleketteydim ben yawrum sülale kalabalıktı o yüzden yorgunluktan başka bişey anlamadım Enişten iyiydi çok şükür, ablasıda izmirde ya evci çıktı 3 gün rahat rahat konuştuk mesajlaştık keyfide yerinde buna şükür göremesemde iyi olduğunu biliyorum çok sağolasn sende yawrum

gel sen gelll bizde yaşa hatta annemde benim şirinyerde oturuyor anneme yerleştiriyim seni 5 dk annemden bol bol git yanına hehehe :)

Kuzularım nasılsınız bakalım nasıl geçiyor günler askerleriniz nasıl alıştılarmı birliklerine.

Zombiş , buraya uğramasam göreceğin yok bizi hı..

Naber hanımlar keyifler nasıl ?

Kuzularım nasılsınız bakalım nasıl geçiyor günler askerleriniz nasıl alıştılarmı birliklerine.

napıyorsun canımmmmmm :) benim valla iyi geçiyor alıştı yavaş yavaş sıkı ve disiplinli olduğundan birazcık ağlandı ama iyi şimdi senin nasıl gidiyor nasılsın

Günaydın hatunlarrr, perşembe bugün oleyyy haftasonuna birgün kaldı

oh oh cuma artık ne hoşşş hihi tabi biz hala çarşıya falan çıkamıyoruz o ayrı başlasa ne güzel olcak bizimde artık 2 kez yemin töreni olayını bekliyorum öf :26:

Zombiş , buraya uğramasam göreceğin yok bizi hı..

Naber hanımlar keyifler nasıl ?

zombiiiişşş bende artık günde çok girmiyorum ki tayt tasarlamaya başladım bütün gün onlarla uğraşıyorum buraya çok takılmıyorum girip yazıp cevaplayıp çıkıyorum çok özledim girip muhabbet edip gülüp eğlenmeyi valla yaaaaa :26: napıyosun bakıyım nasıl geçiyor

Ben sana bi fikir vereyim..
Üç boyutlu tayt tasarlar mısın ? Belki patlama yapar

Ne yapayım be kuzum can sıkıntısı, dondurma soğuk şeyler tüketmekten boğazım feci halde..
Erkenden uyandım sıcakta uyulmuyorda..

öf burasıda öyle yaaa çok sıcak yaa :) hehe sımdılık o kadar ılerleyemedım ben sımdılık daha dantelli , taşlı falan değişik taytlar yapmaktayım

öf burasıda öyle yaaa çok sıcak yaa :) hehe sımdılık o kadar ılerleyemedım ben sımdılık daha dantelli , taşlı falan değişik taytlar yapmaktayım

Hadi bakalım kolay gelsin..
Saygın okul işine ne dedi ? Konuştunuz mu yanına gittiğinde.. ?

oh oh cuma artık ne hoşşş hihi tabi biz hala çarşıya falan çıkamıyoruz o ayrı başlasa ne güzel olcak bizimde artık 2 kez yemin töreni olayını bekliyorum öf :26:

Bizimde daha yok yawrum çarşımız, haftaya falan belki başlar bilmiyorum 1 ay olcak gideli ustaya ama hala çarşı yok malasef

Bizimde daha yok yawrum çarşımız, haftaya falan belki başlar bilmiyorum 1 ay olcak gideli ustaya ama hala çarşı yok malasef

niye böleler anlamıyorum usta olmuşlar artık ver çarşıyı dimi askeriyede mantık aramıcaksın derken doğruymuş yani

ee iyimiş canım çarşisi baslar yakında ozmn merak etme
bende görunce dogumu acaba dedim:26:

Yok yawrum Allaha şükür yeri rahatmış, ama anca alışma süreci falan derken çarşısı geç olsunda sıkıntı değil yani

Senin ismin neydi yawrum askerin nerde? ben nilay bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…