• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ben memleketten gelince onunda anneleri gidicek bayramdan sonra, ben anca eylül ekim gibi falan giderim bir ihtimal bakalım artık:16: inşallah sevinir yawrum ya erkenmi diye düşündüm ama ,bayram hediyesi olsun dedim hem moral olur askerime :38:

Olsun kuzum ne kaldı şurda o zamanlarda gelir bende Orduya gidiyorum yarim gelip gitsin de :17:
Ne erkeni yavrum ya çok sevinir :16:

Yok ya 100 olmasın gözümü açıp kapatim hop o karşımda olsun askerlik bitmiş olsun :17: ahhh ahhhhh bitsede gitsek moduna bağladım iyicee :32:

geccek geccek hop gelceklerrrrrrrrrrrr bıttı gıttı dıcez burda gule aglaya bı sekıldeeeeeeeeeeeee atlatıcaz bebiş

Ben neden bu saatte uyandım bilmiyommmmmm vampir özelliği falan olsa margada uyanır :1: Demek sorun bende :9::9:

Sen bu ara yoksun bayram temizliği mi yapıosun napıosun :1: dün akşam Marga zombirellasıyla iyi kaynattık :1: :1:

hehehe aman yok be temızlık falan yapmyorummm :D bu ara hep ızmırde olmayan arkadaslarım geldılerde onlarlayım paso bızdeyız falan ondan bebegımcımmmm anneme gıdıcem bayramda bıze gelen yok zaten ondan temızlık falan yapmam :9:

hepimizde bi ısırma hakim olduğuna göre sevgilitoşlarımızı ısırabiliriz döndüklerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :27::31::16::46:

hehehe aman yok be temızlık falan yapmyorummm :D bu ara hep ızmırde olmayan arkadaslarım geldılerde onlarlayım paso bızdeyız falan ondan bebegımcımmmm anneme gıdıcem bayramda bıze gelen yok zaten ondan temızlık falan yapmam :9:

anladım cnm ohh iyi ne güzel vakit geçiodur ...ankara yolları ne zaman ?

Back