sagol tatlımmm
ayyy cnm ne guzel yaa sevindim senın adınaaa
ohhh ohhhh yok bizim çift imkansız bu çarşıyı bile zor almışlar :26: ayy cok sevindim senin adınaaaaaaaaaaaaaaa
evet evet aılesyle gecırsın 4 5 gununu sonra tamam artık senindir hehehe çok güzellllllll
sağol Ezgicim bu bayram hepimize çok iyi gelcek iyi enerji depolıcaz
kesinlikle yaaa ee alt devre ne zaman gidiyo acaba ya agustosta askere gidecek olanlar ayın ortalarına doğru falanmış sanırım dimi ayyy yeni kızlar gelcek şimdiiiiii kıyamam yerim yaaa
bnm bi arkadaş var pzt günü gitceği yer belli olcakmş artık 1-2 hafta sonra mı giderler birliğe bilmiyorum ama gidiolar sevinim mi üzülim mi bilmiyorm ama bak vakit geçio sizinde alt devre geliyo ...
Zombalaklar sizi
yeni kızlar gelcek diye seviniyorummm amaaa ilk zamanlarında üzülcekler diye üzülüyorum ama bak sonuçta bende yeni geldiğimde siz hep destek oldunuz öyle böyle atlattım bizde şimdi onlara destek olcaz onlarda öyle olcaklar ki bana daha çok yeniyim gibi geliyo altlarımın gelceğini duyunca bi şaşırdım bende bugün ay o kadar oldu mu falan oldum yani ins arkadaşınında güzel bi yer çıkar bebeğimcimm :):)
Öyle yaa devran bu şekilde dönüyo Ezgicimmm yapcak bişi yokbizde gittik aynııı sende geldin aynıı yaşananların hepsii aynı duygular şimdi herkes ben napcam diycek ama bizim yaptıklarımızın aynısı olcak duygu açısından ...Keşke herkes aynı koşullarda askerlik yapsa rahat vs ama o bizim elimzde değil Allah herkese yardım etsin dicez napalmmm artık ...
Saygına ne götürcen sen şimdi hzırlıklardasndır
hahaha gene klasik saygın bi kremler istedi işte ucuk kremi dudak kremi ayak kremi slikon tabanlık falaneczane deposu yaptım yani baya biiii dışarıya çıkçak ya yiyecek istemedi de yapsam mı ya bişey bende kararsız kaldım aslındaa :26: dışarda görüşcez yeriz içeriz falan dedi gerçe kitaplarını falan istedi okumak için kitabının sayfalarına seni seviyorum falan diye şeyler yazdım okudukça görür artık hihihihi
Senin erkeğin metroseksüel anam kremleri sıralamışbende benmkine zorla koymştm
Ne güzel kitap sayfalarında aşk sözcükleri adamı firar ettircen
hahahahahbaşka napsam bilemedim böyleeeee napabilirim ki küçük böyle güzel bi not falan yazıp içine mi koysam falan kitabın acabaaaa süpriz olsun napabilirim kiiiiiiiiiiiiiiii
Bu süpriz işlerine pek aklım çalışmıo bnm hep yiycek gönderdiğim için
Kitabın arasına koyarsında düşerse bide okurken falan başkası alır okur sinir olmasın sonra ...ama kitabın arasına bi mektup sıkıştr okur ...
ayy bilemedim kiiiiiiiiiiiiii bakalım olmadı öyle birşeyler yaparım :) uyumam lazım benim bebeğimcimmm yarın anneme gidicem kahvaltıyada kalkamıcam gibi geliyor zatenöptüm çok bayramdada girerim zatennn ama şimdiden bayramlarınızı kutluyorum ve en en en içten dileğimde artık bitsin şafaklar askerlerimiz gelsinler inş en kısa zamanda sizi seviyorummmm iyi gecelerrrrrr
bu tayfa gececi ya sabah 1 kişi yokherkes gece cırcır bocegı gıbı topıkteyız hohohoh
Bu tayfa gececi yazısını geçici diye okudum..
Bu zombalak ne diyo dedim kendi kendime
Askerliktede vardı ya, bir gündüz gruba gidenler bir de gece gruba gidenler..
Biz gececiysek,şuan benim burda işim ne lan
kızlarrr sanırım bayram dolayısıyla çok giriş yapamıyoruz hepimizz ben yola çıkıyorummmm haber verip mutluluğumu paylaşmak istedimmmm pazartesi izmire dönücem pazartesi akşamına kadar giremicem görüşmek üzereeeee sizi seviyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?