- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
kızım ruyamda stefan falan takılıyoz boyle hahahha bızım eve terasa gelmısler falan oturuyoruz kafaları yedım aşkışş ozledım senı napıyon nasıl gıdıyoooo enıstem napıyooo
Hahahaha , bizimkiler duymasın sıtefınla rüyanda takıldığımızı..
Rüya müya demezler , keserler bizi..
Enişten iyi , arada bi gereksiz sinirlenmeleri oluyor.Onlarda normal , benim gibi sevgilisi olursa bi adamın sinirlenmesi gayet normal değil mi..
Sen nasılsın kuzum ?
ıyıyım askım bende dizi , ev uğraşları , şimdi bayram falan bayramdan sonra Ankara yapçam bu hafta gidiyorum falan onların planlarıyla uğraşıyorum kurslar başlıyo bayram sonrası vs vs ..
Saygında alıstı Ankaraya güzel falan dedi ondan güzel problemimiz yok bizimde şimdilik İstanbuldan arkadaşım geldi bizde kalcak falan onu bekliyorum gelmesini gece Şarap Partisi yapçaz ahhh keşke burda olsaydın yer içer takılırdıkkkk :26:
Vampirellaa güzel olabilir aslında
Bazen yüzüme pudra sürüyorum bebek pudrası şu an sivilce vs olaylarını çözdüm ulan cildimi güzelleşsin diye resmen delirdim çocuk gelcek diyorum falan şu an çok iyi her şey kontrolüm altındaannemde pudra sürünce hayalet gibi dolaşıyosun casper dio bana
Slm nasılsınız. Ben iyi diyelim iyi olalım modundayım bugün
Zombilerrr vampirlerrrr, öcüler diyarına dönmüş burası
napıyosunuz kızçeler
Sivilceyi çabuk geçiren tek sabun dove..
Ilık suyla suratına sabah akşam uygula
Bi iki güne kalmaz kurur gider..
Dudağına biraz kırmızı ruhj sür..
Ellerinde soğuksa
Güneşide sevmiyorsan tamam sen bi vampirsin
İnşallah kardeşiimm inşallah
Olsun be bi daha çıkar evci ablası da varmış hazır, hem izmir güzel ya hu. Memlektten geldikten sonra gidersin yanına da
Ayyyy askerinin romantik yareni aferin kızNe güzel düşünmüşsün çok sevinecek yarin
Garnier 3 lü etki aldım şu sinem kobalın reklamına çıktığı ciltte nane etkisi yapıo favori ürünüm artıksivilceye limon ve pudra sürüncede kurutuyo hemen...
Ruj bana pek gitmiyo ya sevmiyorum
Ellerim sıcaktır
Güneş olarak değilde sıcağı ve yaz aylarını pek sevmemBenden vampir olması yaş iş
Vampirler ruj sürüyo demiyorum kız , genelde kırmızı dudaklı oluyor ya ondan dedim..
Heh bi kurtumuz eksikti trauble..Sende dişi kurt ol tamamdır..
Efsane üçlü olduk
Mutluluk hayırdır niye öylesin kız
bİliyorum böyle bi donuk renkli oluyolar
Sen ve ezgi zombilerin kraliçeleri Zombirellalar
Ben Vampirella
Niloş Kurtella
bİliyorum böyle bi donuk renkli oluyolar
Sen ve ezgi zombilerin kraliçeleri Zombirellalar
Ben Vampirella
Niloş Kurtella
Heh bi kurtumuz eksikti trauble..Sende dişi kurt ol tamamdır..
Efsane üçlü olduk
Mutluluk hayırdır niye öylesin kız
hehe şöyle gözümüzüü açsakk kapatsak hop 100 kalsa
ne bilim yaa öle takılıyorum işte..zor yaa hasretlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?