93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

kızım ruyamda stefan falan takılıyoz boyle hahahha bızım eve terasa gelmısler falan oturuyoruz kafaları yedım aşkışş ozledım senı napıyon nasıl gıdıyoooo enıstem napıyooo

Hahahaha , bizimkiler duymasın sıtefınla rüyanda takıldığımızı..
Rüya müya demezler , keserler bizi..

Enişten iyi , arada bi gereksiz sinirlenmeleri oluyor.Onlarda normal , benim gibi sevgilisi olursa bi adamın sinirlenmesi gayet normal değil mi..

Sen nasılsın kuzum ?

ıyıyım askım bende dizi , ev uğraşları , şimdi bayram falan bayramdan sonra Ankara yapçam bu hafta gidiyorum falan onların planlarıyla uğraşıyorum kurslar başlıyo bayram sonrası vs vs ..
Saygında alıstı Ankaraya güzel falan dedi ondan güzel problemimiz yok bizimde şimdilik İstanbuldan arkadaşım geldi bizde kalcak falan onu bekliyorum gelmesini gece Şarap Partisi yapçaz ahhh keşke burda olsaydın yer içer takılırdıkkkk :26:

Ooooooo ziyafet var desene..
Bendede hazırlıklar tam, bayramın gelmesini bekliyorum işte ezgim..

Kaç defa söyleyeceğim şarap ve viskiyi sevmediğimi, bana ağır geliyor onlar..
İçimi yakıyor içimi..
Zaten özlemimdne yanmış bi haldeyim birde alkol alıp yanmayayım..

Sizden istek istiyorum..
Ben için f.d'den unutma beniyi çalın..

Vampirellaa güzel olabilir aslında

Bazen yüzüme pudra sürüyorum bebek pudrası şu an sivilce vs olaylarını çözdüm ulan cildimi güzelleşsin diye resmen delirdim çocuk gelcek diyorum falan şu an çok iyi her şey kontrolüm altında annemde pudra sürünce hayalet gibi dolaşıyosun casper dio bana

Sivilceyi çabuk geçiren tek sabun dove..
Ilık suyla suratına sabah akşam uygula
Bi iki güne kalmaz kurur gider..

Dudağına biraz kırmızı ruhj sür..
Ellerinde soğuksa
Güneşide sevmiyorsan tamam sen bi vampirsin

Son düzenleyen: Moderatör:

Garnier 3 lü etki aldım şu sinem kobalın reklamına çıktığı ciltte nane etkisi yapıo favori ürünüm artık sivilceye limon ve pudra sürüncede kurutuyo hemen...

Ruj bana pek gitmiyo ya sevmiyorum

Ellerim sıcaktır

Güneş olarak değilde sıcağı ve yaz aylarını pek sevmem Benden vampir olması yaş iş

ben memleketten gelince onunda anneleri gidicek bayramdan sonra, ben anca eylül ekim gibi falan giderim bir ihtimal bakalım artık inşallah sevinir yawrum ya erkenmi diye düşündüm ama ,bayram hediyesi olsun dedim hem moral olur askerime

Vampirler ruj sürüyo demiyorum kız , genelde kırmızı dudaklı oluyor ya ondan dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…