• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

selaaaaaammm tatlmm :D zaten bizden başka kmse yok azıcık muhabeet edeyim diye giriyorum bomboşş :19:

bende bulamadım bızım tertipten yok valla sankiiii anlamadım :( napıyosun bakalımmmm bomboş valla ondan bende girmiyorum artık pek .. :26::26:

Aynen öyle giriyorum bi bakıyorm kimse yok konuşcak valla kendi kendime tkılıyorm :1:

hehehe olsun aamaaan buraya gunde bı kere gırıp safagımı dustugunu gorunce bıle mutlu oldugumdan mutlaka bı ugruyorummm hehehe :9:

İyiyim allaha şükür esinim ya seni sormalı nezaman geliyor yakup. keyfin nasıl?? özledim seni wallahi ya

Bende şükür bu aralar gayet iyiyim, yakup'la pek tartışmıyoruz da kuzum :9::9: Maşallah de :17:
Cuma günü annesi, anneannesi, dedesi almaya gidiyor. Evci çıkacak bildiğin üzere ve İst. gelecek.. Pazar günü öğlen de dönecekler işte..
Cuma bende gitmek istiyorum amaaa.. Kv aramadı çağırmadı :19: :27:

Sizin aranız nasıl balım ? Bi sıkıntınız yok demi. Bak şafaklar gittikçe azalıyo :34:
Sonra benim gibi bakıp bakıp heyt be geçti dersin :17:

Bende şükür bu aralar gayet iyiyim, yakup'la pek tartışmıyoruz da kuzum :9::9: Maşallah de :17:
Cuma günü annesi, anneannesi, dedesi almaya gidiyor. Evci çıkacak bildiğin üzere ve İst. gelecek.. Pazar günü öğlen de dönecekler işte..
Cuma bende gitmek istiyorum amaaa.. Kv aramadı çağırmadı :19: :27:

Sizin aranız nasıl balım ? Bi sıkıntınız yok demi. Bak şafaklar gittikçe azalıyo :34:
Sonra benim gibi bakıp bakıp heyt be geçti dersin :17:

:nazar::nazar:Maşallah kuzucummm :1: boşver ya aramazsa aramasın senin nişanlın geliyo ondan davetmi bekliceksin boşver onu sen:52: çok iyi gelicek size bu mehtap yawrum inşallah çok güzel geçer:16:

Benim askerimde perşembe günü evci çıkıcak ablası var izmirde orda kalıcak, ben memlekete gidicem o yüzden izmire gidip onu göremicem ama olsun en azından oda kafasını dağıtır iyi olur onun için:16: Bende askerime bir kutu hazırladım tsihört, çikolata şeker çekirdek ne bulduysam aldım ablasının evine kargoladım, evci çıkınca vercekler ona bayram için sevinir güzel olur diye düşündüm bakalım artık :38:

:nazar::nazar:Maşallah kuzucummm :1: boşver ya aramazsa aramasın senin nişanlın geliyo ondan davetmi bekliceksin boşver onu sen:52: çok iyi gelicek size bu mehtap yawrum inşallah çok güzel geçer:16:

Benim askerimde perşembe günü evci çıkıcak ablası var izmirde orda kalıcak, ben memlekete gidicem o yüzden izmire gidip onu göremicem ama olsun en azından oda kafasını dağıtır iyi olur onun için:16: Bende askerime bir kutu hazırladım tsihört, çikolata şeker çekirdek ne bulduysam aldım ablasının evine kargoladım, evci çıkınca vercekler ona bayram için sevinir güzel olur diye düşündüm bakalım artık :38:

İnşallah kardeşiimm inşallah :17:
Olsun be bi daha çıkar evci ablası da varmış hazır, hem izmir güzel ya hu. Memlektten geldikten sonra gidersin yanına da :34:
Ayyyy askerinin romantik yareni aferin kız :17: Ne güzel düşünmüşsün çok sevinecek yarin :34::34:

300lere düşmene ne kalmış bebeğimmm senindeeee :16: 400den 300e inince daha hızlı düşüyor gibi geliyo o zaman rahatlarsın iyice zaten öylede böylede atıyo bee :72::72:
Evet kuzucum 399 dedimi tamaammmm biraz olsun rahatlıcam herkes öyle diyo bakalım 100leride görürürz inşallh :1:

Back