- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
slmmm kızlar ben varım burdan konuşalım açılalım![]()
selam selammm bizim tertip valla bi kaç kişi sayıyorum ben yok öyle başkaaaa :26::26:
askerlerınız nasıl nasılsınız bakalımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaaaaammm tatlmmzaten bizden başka kmse yok azıcık muhabeet edeyim diye giriyorum bomboşş
![]()
bende bulamadım bızım tertipten yok valla sankiiii anlamadımnapıyosun bakalımmmm bomboş valla ondan bende girmiyorum artık pek .. :26::26:
Aynen öyle giriyorum bi bakıyorm kimse yok konuşcak valla kendi kendime tkılıyorm![]()
hehehe olsun aamaaan buraya gunde bı kere gırıp safagımı dustugunu gorunce bıle mutlu oldugumdan mutlaka bı ugruyorummm hehehe![]()
aynenn senin şafağnıda kıskanmıyo değilim ha![]()
Bizim şafaklarda düşücek elbet yawrum boşverrr300lere az kaldııı
![]()
Az kalmışş azzz
Niloşş naber yavrum konuşamıyoruzz![]()
İyiyim allaha şükür esinim ya seni sormalı nezaman geliyor yakup. keyfin nasıl?? özledim seni wallahi ya
aynenn senin şafağnıda kıskanmıyo değilim ha![]()
Bende şükür bu aralar gayet iyiyim, yakup'la pek tartışmıyoruz da kuzumMaşallah de
Cuma günü annesi, anneannesi, dedesi almaya gidiyor. Evci çıkacak bildiğin üzere ve İst. gelecek.. Pazar günü öğlen de dönecekler işte..
Cuma bende gitmek istiyorum amaaa.. Kv aramadı çağırmadı![]()
Sizin aranız nasıl balım ? Bi sıkıntınız yok demi. Bak şafaklar gittikçe azalıyo![]()
Sonra benim gibi bakıp bakıp heyt be geçti dersin![]()
Bizim şafaklarda düşücek elbet yawrum boşverrr300lere az kaldııı
![]()
atsın şafaklaaaarrrr 300lere ordan 200 ordan 100 sonra gelsinler artık![]()
Maşallah kuzucummm
boşver ya aramazsa aramasın senin nişanlın geliyo ondan davetmi bekliceksin boşver onu sen
çok iyi gelicek size bu mehtap yawrum inşallah çok güzel geçer
Benim askerimde perşembe günü evci çıkıcak ablası var izmirde orda kalıcak, ben memlekete gidicem o yüzden izmire gidip onu göremicem ama olsun en azından oda kafasını dağıtır iyi olur onun içinBende askerime bir kutu hazırladım tsihört, çikolata şeker çekirdek ne bulduysam aldım ablasının evine kargoladım, evci çıkınca vercekler ona bayram için sevinir güzel olur diye düşündüm bakalım artık
![]()
Evet kuzucum 399 dedimi tamaammmm biraz olsun rahatlıcam herkes öyle diyo bakalım 100leride görürürz inşallh300lere düşmene ne kalmış bebeğimmm senindeeee400den 300e inince daha hızlı düşüyor gibi geliyo o zaman rahatlarsın iyice zaten öylede böylede atıyo bee
![]()
Evet kuzucum 399 dedimi tamaammmm biraz olsun rahatlıcam herkes öyle diyo bakalım 100leride görürürz inşallh![]()
hehe şöyle gözümüzüü açsakk kapatsak hop 100 kalsa![]()
Naber lan zombiye..![]()