93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

selaaaaaammm tatlmm zaten bizden başka kmse yok azıcık muhabeet edeyim diye giriyorum bomboşş

bende bulamadım bızım tertipten yok valla sankiiii anlamadım napıyosun bakalımmmm bomboş valla ondan bende girmiyorum artık pek .. :26::26:

Aynen öyle giriyorum bi bakıyorm kimse yok konuşcak valla kendi kendime tkılıyorm

hehehe olsun aamaaan buraya gunde bı kere gırıp safagımı dustugunu gorunce bıle mutlu oldugumdan mutlaka bı ugruyorummm hehehe

İyiyim allaha şükür esinim ya seni sormalı nezaman geliyor yakup. keyfin nasıl?? özledim seni wallahi ya

Bende şükür bu aralar gayet iyiyim, yakup'la pek tartışmıyoruz da kuzum Maşallah de
Cuma günü annesi, anneannesi, dedesi almaya gidiyor. Evci çıkacak bildiğin üzere ve İst. gelecek.. Pazar günü öğlen de dönecekler işte..
Cuma bende gitmek istiyorum amaaa.. Kv aramadı çağırmadı

Sizin aranız nasıl balım ? Bi sıkıntınız yok demi. Bak şafaklar gittikçe azalıyo
Sonra benim gibi bakıp bakıp heyt be geçti dersin

aynenn senin şafağnıda kıskanmıyo değilim ha

300lere düşmene ne kalmış bebeğimmm senindeeee 400den 300e inince daha hızlı düşüyor gibi geliyo o zaman rahatlarsın iyice zaten öylede böylede atıyo bee

Maşallah kuzucummm boşver ya aramazsa aramasın senin nişanlın geliyo ondan davetmi bekliceksin boşver onu sen çok iyi gelicek size bu mehtap yawrum inşallah çok güzel geçer

Benim askerimde perşembe günü evci çıkıcak ablası var izmirde orda kalıcak, ben memlekete gidicem o yüzden izmire gidip onu göremicem ama olsun en azından oda kafasını dağıtır iyi olur onun için Bende askerime bir kutu hazırladım tsihört, çikolata şeker çekirdek ne bulduysam aldım ablasının evine kargoladım, evci çıkınca vercekler ona bayram için sevinir güzel olur diye düşündüm bakalım artık

İnşallah kardeşiimm inşallah
Olsun be bi daha çıkar evci ablası da varmış hazır, hem izmir güzel ya hu. Memlektten geldikten sonra gidersin yanına da
Ayyyy askerinin romantik yareni aferin kız Ne güzel düşünmüşsün çok sevinecek yarin

300lere düşmene ne kalmış bebeğimmm senindeeee 400den 300e inince daha hızlı düşüyor gibi geliyo o zaman rahatlarsın iyice zaten öylede böylede atıyo bee
Evet kuzucum 399 dedimi tamaammmm biraz olsun rahatlıcam herkes öyle diyo bakalım 100leride görürürz inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…