92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

alıp veremediğiniz ne sizin ya milleti uykusundan kaldırıyosunuz o kadarda olmaz yani sikayet etmemismi merve sevdigin

Evet biz onların yanında oldugmuzu hissettrmeliyz,eminm orda kendılernı cok yalnız hissediyorlardır

alıp veremediğiniz ne sizin ya milleti uykusundan kaldırıyosunuz o kadarda olmaz yani sikayet etmemismi merve sevdigin

Şikayet etcek kimse yokki,bende öyle dedim git komutana soyle dedim ilgilenmiyolarki komutan yetkiyi üstlere vermiş,umurlarında bile değil yani.Canım devrecilik cok kotu bi şey,eskiler yenileri hep eziyolar.Mesela bugun koğuşa su bascaklarmış her yeri yıkatcaklarmış hepsine

yazık yaa cok üzüldüm işte sabretmeyi orda ögreniyolar malesef.

tühh bende bu konuyla ılgılı bısı bılmıyorumkı sana soluyum canım yaa ama sen ogrenırsen bızede sole lazım olur belkı

Son düzenleme:

Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum

kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)

görüşürüz canım içini ferah tut hayırlısyla geçicek hepsi

kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)

benimdee sevdiceğim ameliyat olucak burnundan bitmesine yakın bende bilgi alsam hic fena olmaz:))))

kendine iyi bak cnm üzme kendini sabrın sonu selamettir unutma.. hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…