• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hep onlar öğreniyor hem de bize öğretiyolar.Of kızlar moralim cok bozuldu:(

Aman aman hava değişimi flan eksik kalsın biran önce bitirsin oyle gelsinn gulşencim

Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum

kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)

benimdee sevdiceğim ameliyat olucak burnundan bitmesine yakın bende bilgi alsam hic fena olmaz:))))

aynen bizde konuştukta gitmeden önce ameliyatını son 1 2 ay kala olda erkenden tezkereyi alda gel diyodum..
gülşencm bize bilgi verir artk:)

sanırım bende..
corba yaptım simdi onu içicem yanı bn ckyrum cnm kendine cok iyi bak grsrz gece girersen:)

gorusuruz canım afıyet olsun :)

Selam kızlar
Hepiniz çıkmışsınız gerçi ben telefonda konuşmakdan yazamadım.
Mervecim cidden seninkinin üst devreleri kafayı yemiş:50:Ama sana iyi bir haberim var 92/4 ler yemin töreni olduktan sonra yani 1 ay sonra muhtemelen oraya gelecekler ve siz rahat edeceksiniz:32:
Allah evet kimseye kötü birşey vermesin hava değişiminede gelmesinler:26:

Kızlar tecrübe sahibi olıyim size seve seve bilgi vericem:21:

ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile :1:

Tubik benide uyku tutumuyor ama sıkıntıdan
Yok canım yani izne çıkarsınız anlamında dedim ne güzel hayel kuran bir yarin var benimki kurdurmuyor daha var deyip:14:
[/QUOTE]

inş sorun çıkmazda canım :) çok sıkılmış orda napsın yaa hayal kuruyormuş sürekli tüm gün seni düşünüyorum diyor :16: askerlik bize yaradı daha romantik olsu sankii

aa hayırdır canım??aynı yaa nolsun işte okula git sınava gir eve gel biraz oyalan ki genelde burdayım sonra yine dersin başına..şu haftayı bi atlatayım rahatlıycam inş :34:

Canım hava değişimi aldıda onaylatma işlemi bir garip onla uğraşıyoruz.
İnşallah sınavlrın iyi gecer ve bir an önce kurtulursun:26:

Canım hava değişimi aldıda onaylatma işlemi bir garip onla uğraşıyoruz.
İnşallah sınavlrın iyi gecer ve bir an önce kurtulursun:26:

aaa geliyor mu yaniiii askerin ayy çok sevindim canım yaa :16: bi şekilde hallonulur canım o sıkıntı yapma bence.

inşallah canım yaa inşallah..

Back