bende canım ya tuhh sınıflar karsı karsıyaydı :)
sans iste:) nasıl gecti sınavn cnm
genel yetenek süpperdi ama genel kültür berbat geçti senınkı nasıl gectı canım :)
genel kültür iyiydi benim genel yetenege zamanım kalmamstı hep salladım son 50 soruyu
bende genel kültürü salladım genel yetenek cok kolaydı keske zamanın kalsaydı
göz gezdirdim hızlıca vaktim yoktu malesef:/ yalnız sorular cok kolaydı genel yetenegin sonuçlar ne zaman acıklanır bilgn varmı cnm
net bi bilgim yok ama giren arkadaşlarım 15-20 gün dio :)
hmm soruları yayınlamıslarmı biliyomsun
canım bu arada siz ne zamandır berabersiniz
3 yıldır beraberiz 5buçuk aydırda nisanlıyız :))
Allah tamamına erdirir inşallah canım benim :)
walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)
Aynen katılıyorum her şeye engel bu askerlik ah beeeAskerlik herşeye engel bitecek ve kurtulacaz allahın izniyle
Benim sevdiceğim kilo almışşş:)Acemide zayıflıyor.
Ustaada kilo alıyor diyorlar henüz görmedim görücez
Sagol canımm siz ne kadardır birliktesiniz daha önce söylemişmiydin bilmiyorum ama aklmda kalmadı :)
Aynen katılıyorum her şeye engel bu askerlik ah beee
Benim sevdiceğim kilo almışşş:)
Kılzar bizim topic çoşmuş hızınza yetişemiyorum:) Bu arada gülşahcm senin askerin acemiliği Burdur da mı yapmıştı ben mi yanlış okudum:)
altı yıldır beraberız canım 3 yıl 3 aydırda nısanlıyız :)
ewet canım acemiliği burdurdaydı :)
ayyy Benim secgilimde acemide burdurdaydı silüs tarihi ne seninkni benimki 28 gün yapmıştı,çok anlamıyorum zaten ne zaman 75 ne zman 28 yapılıyo niye öyle yapılıyo
Masallah Allah tamamına erdirsin canım :)
22 ağustos 2012 canım şimdi nerde senin askerin :) peki sizin burdurda nasıl geçti askerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?