92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)

Askerlik herşeye engel bitecek ve kurtulacaz allahın izniyle
Aynen katılıyorum her şeye engel bu askerlik ah beee

Acemide zayıflıyor.
Ustaada kilo alıyor diyorlar henüz görmedim görücez
Benim sevdiceğim kilo almışşş:)

Kılzar bizim topic çoşmuş hızınza yetişemiyorum:) Bu arada gülşahcm senin askerin acemiliği Burdur da mı yapmıştı ben mi yanlış okudum:)

ewet canım acemiliği burdurdaydı :)

ayyy Benim secgilimde acemide burdurdaydı silüs tarihi ne seninkni benimki 28 gün yapmıştı,çok anlamıyorum zaten ne zaman 75 ne zman 28 yapılıyo niye öyle yapılıyo

22 ağustos 2012 canım şimdi nerde senin askerin :) peki sizin burdurda nasıl geçti askerlik

22 ağustos 2012 canım şimdi nerde senin askerin :) peki sizin burdurda nasıl geçti askerlik

Benimki 24 eylülde teslim oldu canım,bizde agustos diye bekliyoduk ama bi ay gecikmeli gitti malesef keşke agustosta gitseymiş diyorum 1 ay daha bitmiş olcaktı ne güzel:) Burdur rahattı en azından rahat görüşebiliyoduk,ama askerlik işte napsan memnun edemezsin ordan da dert yanıyodu bizimki.Bizde kıbrıs beklıyodur cunku burdur kıbrısa cok gönderiyomuş,şuan benim sevgilim Hatay-İskenderunda:) bu arada bende Merve cokk cok memnun oldumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…