92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hep onlar öğreniyor hem de bize öğretiyolar.Of kızlar moralim cok bozuldu

ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile

Tubik benide uyku tutumuyor ama sıkıntıdan
Yok canım yani izne çıkarsınız anlamında dedim ne güzel hayel kuran bir yarin var benimki kurdurmuyor daha var deyip
[/QUOTE]

inş sorun çıkmazda canım :) çok sıkılmış orda napsın yaa hayal kuruyormuş sürekli tüm gün seni düşünüyorum diyor askerlik bize yaradı daha romantik olsu sankii

Bugün baya yoğun bir gün geçirdim canım sen nasılsın?

aa hayırdır canım??aynı yaa nolsun işte okula git sınava gir eve gel biraz oyalan ki genelde burdayım sonra yine dersin başına..şu haftayı bi atlatayım rahatlıycam inş

aa hayırdır canım??aynı yaa nolsun işte okula git sınava gir eve gel biraz oyalan ki genelde burdayım sonra yine dersin başına..şu haftayı bi atlatayım rahatlıycam inş

Canım hava değişimi aldıda onaylatma işlemi bir garip onla uğraşıyoruz.
İnşallah sınavlrın iyi gecer ve bir an önce kurtulursun:26:

Canım hava değişimi aldıda onaylatma işlemi bir garip onla uğraşıyoruz.
İnşallah sınavlrın iyi gecer ve bir an önce kurtulursun:26:

aaa geliyor mu yaniiii askerin ayy çok sevindim canım yaa bi şekilde hallonulur canım o sıkıntı yapma bence.

inşallah canım yaa inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…