hep onlar öğreniyor hem de bize öğretiyolar.Of kızlar moralim cok bozuldu
Aman aman hava değişimi flan eksik kalsın biran önce bitirsin oyle gelsinn gulşencim
Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum
kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)
benimdee sevdiceğim ameliyat olucak burnundan bitmesine yakın bende bilgi alsam hic fena olmaz:))))
aynen bizde konuştukta gitmeden önce ameliyatını son 1 2 ay kala olda erkenden tezkereyi alda gel diyodum..
gülşencm bize bilgi verir artk:)
sanırım bende..
corba yaptım simdi onu içicem yanı bn ckyrum cnm kendine cok iyi bak grsrz gece girersen:)
gorusuruz canım afıyet olsun :)
Selam kızlar
Hepiniz çıkmışsınız gerçi ben telefonda konuşmakdan yazamadım.
Mervecim cidden seninkinin üst devreleri kafayı yemişAma sana iyi bir haberim var 92/4 ler yemin töreni olduktan sonra yani 1 ay sonra muhtemelen oraya gelecekler ve siz rahat edeceksiniz
Allah evet kimseye kötü birşey vermesin hava değişiminede gelmesinler:26:
Kızlar tecrübe sahibi olıyim size seve seve bilgi vericem
nasılsın canım?
ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile
Bugün baya yoğun bir gün geçirdim canım sen nasılsın?
aa hayırdır canım??aynı yaa nolsun işte okula git sınava gir eve gel biraz oyalan ki genelde burdayım sonra yine dersin başına..şu haftayı bi atlatayım rahatlıycam inş
Canım hava değişimi aldıda onaylatma işlemi bir garip onla uğraşıyoruz.
İnşallah sınavlrın iyi gecer ve bir an önce kurtulursun:26:
aaa geliyor mu yaniiii askerin ayy çok sevindim canım yaabi şekilde hallonulur canım o sıkıntı yapma bence.
inşallah canım yaa inşallah..
iyiyiz duygu (duyguydu dimi yanlış hatırlamıyorum :26:) sen nasılsın?
Geliyor canım ama kaç gün izni kalacak belli değil onaylatması gerek zaman alıyor maalesef
hımm anladım canım en kısa zamanda halledebilirsiniz umarım..sende kavuşursun yarenine :)
AMİNNNNNNN canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?