92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bizim topik bir çoştu sonra herkes kayboldu
Kızlara cevap yazmadım sürekli telefonla konuşmak zorundaydım

evet canım bende bir baktım baya hareketlenmiş yeni gelenler olmuş :)

eee senin özel durumun varmış canım olsun o kadar dimi ama

tabi öyle canım.. ne bilim biz iş gereği ayrı şehirlerdeyiz de.. özledim artık çok..

ahh o ayrı şehirler olmasa ne güzel olur..bende yaklaşık bir yıldır ayrı şehirdeydim okulum gereği şimdide askerlik..gerçi askerden gelsede daha bir buçuk yıl daha ayrı yerlerde olucaz ama en azından askerde olmıycak..istediğimiz zaman konuşucaz olmadı atlayıp gelicek..sabır canım sabır..sabrın sonu güzel olacak inş

Türkü kayıplara karıştı.Facemizide yok birbirmizde hiç haberim yok
Aaa kızlar askerde sanırım disko kaldırıyormuş

inşallah kötü bi şey olmamıştır canım yaa..

dinlendikleri yer değil mi yanlış bilmiyorum ee neden kaldırıyolarmış ki?

İnşallah canım:26:
Disko canım askerde ceza yeri hapishane haberlerde öyle birşey dedi tam anlayamadım geçti

iyi de canım ömer nöbet değişimi sırasında diskodayız diyordu hep.o arada dinlendikleri yer diye biliyorum ben yanlışda olabilir ama bilmiyorum tam

iyi de canım ömer nöbet değişimi sırasında diskodayız diyordu hep.o arada dinlendikleri yer diye biliyorum ben yanlışda olabilir ama bilmiyorum tam

Sanırım senin dediğin gibide disko var ama o öyle bir yer dediğin gibi ama birde ceza yeri var hapishane onada disko diyorlar

inşallah canım.. hayırlısıylaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…