• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Benimki 24 eylülde teslim oldu canım,bizde agustos diye bekliyoduk ama bi ay gecikmeli gitti malesef keşke agustosta gitseymiş diyorum 1 ay daha bitmiş olcaktı ne güzel:) Burdur rahattı en azından rahat görüşebiliyoduk,ama askerlik işte napsan memnun edemezsin ordan da dert yanıyodu bizimki.Bizde kıbrıs beklıyodur cunku burdur kıbrısa cok gönderiyomuş,şuan benim sevgilim Hatay-İskenderunda:) bu arada bende Merve cokk cok memnun oldumm:))

bende çok memnun oldum canım burdur baya rahattı gunde 3-4 kere konusuyoduk keske orda kalsaydı dıyorum ama kısmet tabı hersey :)

bende çok memnun oldum canım burdur baya rahattı gunde 3-4 kere konusuyoduk keske orda kalsaydı dıyorum ama kısmet tabı hersey :)
Evett keşke orda kalsaymış:( şimdi aradı iyiyim diyo ama kavga etmiş biriyle az önce konuştuk off bitsin biran önce:( devrecilk var çok üzerine geliyolar,geceleri 50 kre kaldırıp yok kantine yok oraya yok buraya gönderiyolarmış çok sinirlendim
Kendi kendime nazar değirdim sanırım:14:

nolduu?

Evett keşke orda kalsaymış:( şimdi aradı iyiyim diyo ama kavga etmiş biriyle az önce konuştuk off bitsin biran önce:( devrecilk var çok üzerine geliyolar,geceleri 50 kre kaldırıp yok kantine yok oraya yok buraya gönderiyolarmış çok sinirlendim

nolduu?

yarim hava değişimiyle ilgili birşeyler sordu cevap vermedim bilmiyorum:14:Herşeyi araştırdım.Bunu araştırmamıştım nereden biliyim bir yerlerini sakatlıycağını:14:

nolduu?

yyaaa Allah yardımcısı olsun canım sende yanında ol sakınlestırmeye calıs senınkı kısa donemmı uzun donemmı canım

yarim hava değişimiyle ilgili birşeyler sordu cevap vermedim bilmiyorum:14:Herşeyi araştırdım.Bunu araştırmamıştım nereden biliyim bir yerlerini sakatlıycağını:14:

tühh bende bu konuyla ılgılı bısı bılmıyorumkı sana soluyum canım yaa ama sen ogrenırsen bızede sole lazım olur belkı

Allah Allah yaaa mervee bak nasıl sinirlendim simdi o kadarda degil yaaaa! kalkar geciririm bitane gercekten bu kadarıda oluyormu ya

Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)

yyaaa Allah yardımcısı olsun canım sende yanında ol sakınlestırmeye calıs senınkı kısa donemmı uzun donemmı canım

Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek:(

Allah Allah yaaa mervee bak nasıl sinirlendim simdi o kadarda degil yaaaa! kalkar geciririm bitane gercekten bu kadarıda oluyormu ya

canım ole kolay mı ceza felan alır Allah korusun nişanlınada böle söleme benımkı acemı bırlıgınde bırıne kafa attı ömrümden ömür gitti

Oluyo canım,daha neler neler oluyomuş git bana çay getir bilmem ne uyuzlar:( kendilerini bişey sanıyolar.Allah bilir daha neler oluyodur da anlatmıyo ,anlat diyorum bu sefer de atarlanıyo bana o yuzden alttan alıyorum bende.Varya askere gtmeden önce ben ve alttan almak ikisi yan yana gelen kelımeler asla olamazlardı ama şimdii.. ah varya içimden neler diyorum onlara nasıl kızıyorum anlatamam:@

Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)

Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek:(

bızımkıde uzun donem canım bızımkıde acemılıkte bırıne kafa atmıstı cok kotu bısı oluyo

yok sevdiceğime sakin dur diyorum zatende kafa atınca noldu ceza aldımı :/

bir gün diskoda yattı o gun aradı ama ben anladım bısı oldugunu cunku gunde 3-4 kere arıodu kafayı yıodum nefes alamadım resmen komutan affetmıs olay resmıyete bınmeden cıkarmıslar yoksa 3 gun yatacakmıs hem askerlık 3 gun uzucaktı hem 3 gun arıyamıcaktı ben kafayı yıcektım hemde komutanların gozune batmıs olucaktı ucuz kurtulduk

Back