92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende çok memnun oldum canım burdur baya rahattı gunde 3-4 kere konusuyoduk keske orda kalsaydı dıyorum ama kısmet tabı hersey :)

bende çok memnun oldum canım burdur baya rahattı gunde 3-4 kere konusuyoduk keske orda kalsaydı dıyorum ama kısmet tabı hersey :)
Evett keşke orda kalsaymış şimdi aradı iyiyim diyo ama kavga etmiş biriyle az önce konuştuk off bitsin biran önce devrecilk var çok üzerine geliyolar,geceleri 50 kre kaldırıp yok kantine yok oraya yok buraya gönderiyolarmış çok sinirlendim
Kendi kendime nazar değirdim sanırım

nolduu?

yarim hava değişimiyle ilgili birşeyler sordu cevap vermedim bilmiyorumHerşeyi araştırdım.Bunu araştırmamıştım nereden biliyim bir yerlerini sakatlıycağını

yyaaa Allah yardımcısı olsun canım sende yanında ol sakınlestırmeye calıs senınkı kısa donemmı uzun donemmı canım

yarim hava değişimiyle ilgili birşeyler sordu cevap vermedim bilmiyorumHerşeyi araştırdım.Bunu araştırmamıştım nereden biliyim bir yerlerini sakatlıycağını

tühh bende bu konuyla ılgılı bısı bılmıyorumkı sana soluyum canım yaa ama sen ogrenırsen bızede sole lazım olur belkı

Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)

yyaaa Allah yardımcısı olsun canım sende yanında ol sakınlestırmeye calıs senınkı kısa donemmı uzun donemmı canım

Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek

Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)

Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek

bızımkıde uzun donem canım bızımkıde acemılıkte bırıne kafa atmıstı cok kotu bısı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…