92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Amin canım amin bende hepsine dua ediyorum:26:
Sözlümüsün nişanlımısın evlimisin sevgilimisin canım

canım ıkı bucuk yıl sevgılı kaldık 3 yıl uc aydırda nısanlıyız :) ınsallah gelınce evlenıcez biraz küçük yaşta sevgili olup nısanlanınca sürede uzuyo :)

canım ıkı bucuk yıl sevgılı kaldık 3 yıl uc aydırda nısanlıyız :) ınsallah gelınce evlenıcez biraz küçük yaşta sevgili olup nısanlanınca sürede uzuyo :)

ben acemidede kilo alıyor diye duydum benimki böyle giderse kiloyu durduramıycam diyodu:)

Benim askerim 5 kilo vermişti.

Olsun canım önemli olan iyi bir sonu olması.Geç olsun güç olmasın.
Benim 8 yıldır sevgilim var.Askerde nişanlı olmak istemedim evlenmekte bitmesini bekliyorum.Hepsini yıldırım hızıyla yapmak için

wuu masallah Allah nazarlardan saklasın 8 yılmı :)))))

ayy çok güzel olur walla canım bencede evlenmeden gıtmesı daha ıyı zaten elımde dıyıp rahat olmasın

ayy çok güzel olur walla canım bencede evlenmeden gıtmesı daha ıyı zaten elımde dıyıp rahat olmasın

451 canım

şöyle bi 300lere 200lere indiği zaman göğsümü kabartarak heryere yazıcam varya

Evet evliyken daha zor birde beklemek.Ailelerin arasında kalmak.Ben karışmaya falan gelmem.Sıkılırım hemen

Canım allahın izniyle düşeceksin ah bizimde 200 ler hayelimiz

Evet evliyken daha zor birde beklemek.Ailelerin arasında kalmak.Ben karışmaya falan gelmem.Sıkılırım hemen

Canım allahın izniyle düşeceksin ah bizimde 200 ler hayelimiz

kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh

o bu degilde yarimle görüsemedim 2 gündür dünden beri duyamıyorum sesini insallah bugün arar dua etseniz yaa kızlar

kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh

o bu degilde yarimle görüsemedim 2 gündür dünden beri duyamıyorum sesini insallah bugün arar dua etseniz yaa kızlar

İnşallah canım uzun bir süreç var önümüzde
Ederiz tabiki canım ilk başlarda aramalar zor oluyor.Sizin dönemde herkes görüşememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…