sabrımın mukafatını alıcam yani 21 aralıkda güzelll :) 2 günü birlikte geciricez erzincan dısına cıkamıyor acemiliği 75 gün cünkü olsun 2 gün bana varyaa nasıl ilaç gibi gelir anlatamam :)
kızlar bisey daha sorcam acemi'demi ustada mı kilo alıyor askerler bi bilginiz varmı
Amin canım amin bende hepsine dua ediyorum:26:
Sözlümüsün nişanlımısın evlimisin sevgilimisin canım
gelmezmiii tabiki gelirr bu moralle bıraz daha ıdare edersın :)
Acemide zayıflıyor.
Ustaada kilo alıyor diyorlar henüz görmedim görücez
ben acemidede kilo alıyor diye duydum benimki böyle giderse kiloyu durduramıycam diyodu:)
canım ıkı bucuk yıl sevgılı kaldık 3 yıl uc aydırda nısanlıyız :) ınsallah gelınce evlenıcez biraz küçük yaşta sevgili olup nısanlanınca sürede uzuyo :)
ben acemidede kilo alıyor diye duydum benimki böyle giderse kiloyu durduramıycam diyodu:)
Benim askerim 5 kilo vermişti.
Olsun canım önemli olan iyi bir sonu olması.Geç olsun güç olmasın.
Benim 8 yıldır sevgilim var.Askerde nişanlı olmak istemedim evlenmekte bitmesini bekliyorum.Hepsini yıldırım hızıyla yapmak için
Benim askerim 5 kilo vermişti.
Olsun canım önemli olan iyi bir sonu olması.Geç olsun güç olmasın.
Benim 8 yıldır sevgilim var.Askerde nişanlı olmak istemedim evlenmekte bitmesini bekliyorum.Hepsini yıldırım hızıyla yapmak için
normalde bnmkide her yemegi yemez kendisi lokantacı oldugu için cok seçicidir ama orda herseyden yiyormuş secmeden:)
canım sızın safak kac
451 canım
şöyle bi 300lere 200lere indiği zaman göğsümü kabartarak heryere yazıcam varya
ayy çok güzel olur walla canım bencede evlenmeden gıtmesı daha ıyı zaten elımde dıyıp rahat olmasın
451 canım
şöyle bi 300lere 200lere indiği zaman göğsümü kabartarak heryere yazıcam varya
Evet evliyken daha zor birde beklemek.Ailelerin arasında kalmak.Ben karışmaya falan gelmem.Sıkılırım hemen
Canım allahın izniyle düşeceksin ah bizimde 200 ler hayelimiz
kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh
kızlar hayırlısıyla bı bakmısız plakalara gelmısız sonra bı bakmısızz gelmıslerr :) ahh ınsallahh
o bu degilde yarimle görüsemedim 2 gündür dünden beri duyamıyorum sesini insallah bugün arar dua etseniz yaa kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?