• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benım her telefonumun calmasında resmen zıplıyorum heyecandan canım inşallah arar bugun çok kötü oluyo 2 gun 3 gun konusamamak yinede bu gunumuze cok sukur

dünde babası aradı koştum telefona o sandım.. zar zor konuştum babasıyla kapatınca bir kötü oldum harbi gitmiş bu cocuk yaaa dedim kendi kendime ki hala cıkıp gelecek sanıyorum bilmiyorum zor yaa

benım her telefonumun calmasında resmen zıplıyorum heyecandan canım inşallah arar bugun çok kötü oluyo 2 gun 3 gun konusamamak yinede bu gunumuze cok sukur

tesk tesellim bu zaten tek benimki degil arayamaan o kadar cokki burda rahatlıyorum inanın:)

Canım ben aramıştım valla askeriyeyi ama merve demiş aramayın bilemiyorum.
Ben ankarada 1 kere aradım.Muşta 1 kere 1 kerede karkolda aradım:9:
Benimki kıskanç ondan aramamı istemiyor.

O heyecan hiç bitmiyor telefonun çalma heyecanı:12:

dünde babası aradı koştum telefona o sandım.. zar zor konuştum babasıyla kapatınca bir kötü oldum harbi gitmiş bu cocuk yaaa dedim kendi kendime ki hala cıkıp gelecek sanıyorum bilmiyorum zor yaa

walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)

kesınlıkle bıtmıyo :) asker yolu beklemeyenlere bu durum cok komık gelıyo ama zaten zor guc arıyolar bızımde bu kadar heyecanlanmamız doğal

aynen geçen gün aradıgında söyledim karakolu arayıp cagırttırırım seni diye kükredi hemen cok kıskanc benimkide:)

svsaskim senin adın ne cnm yaş kaç:)

walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)

Askerlik herşeye engel bitecek ve kurtulacaz allahın izniyle:10:

ayy ne güzel sivas canım memleketim cok severim sivası dün ordaydım banka sınavına geldim unv. ye sonra İstasyon caddesinde dolandım durdum alısveris yaptım sonra tokata döndüm:) Tokatta oturyorum bende

aaa bende sınava gırdım tuh ıkı gun once tanıssaymısız :) hangı bınada sınava gırdın canım

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun 6 ayı bitirdik Allaha çok şükür ve benim nişanlım doğuda öle olunca haliyle özlem dışında endişeli gecırıyoruz bu bekleyişi ama İnşallah biticek Allaha inancım sonsuz sevdiğim bana geri göndericek biliyorum 200 lere gelıncede insan 100 lere gelmek istiyo bitene kadar istemenin sonu yok ama bu site gercekten cok iyi dısardakı insanlar amannn gecer gecer bişey olmaz allah kavustursun dıyıp sınır bozuyolar burası farklı aynı bekleyiş aynı hedef için burdayız hepimiz herkese hayırlı tezkereler..

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun 6 ayı bitirdik Allaha çok şükür ve benim nişanlım doğuda öle olunca haliyle özlem dışında endişeli gecırıyoruz bu bekleyişi ama İnşallah biticek Allaha inancım sonsuz sevdiğim bana geri göndericek biliyorum 200 lere gelıncede insan 100 lere gelmek istiyo bitene kadar istemenin sonu yok ama bu site gercekten cok iyi dısardakı insanlar amannn gecer gecer bişey olmaz allah kavustursun dıyıp sınır bozuyolar burası farklı aynı bekleyiş aynı hedef için burdayız hepimiz herkese hayırlı tezkereler..

teşekkürler canım ben hep hayırlısıyla geçsin diyorum hayırlısıyla hepimizin askeri sag salim döner inşallah haklısın dısardakı ınsanlar sacma sapan esprıler dalga gecmeler kımse kımsenın halınden anlamıyo helede asker yolu beklemeyenler hiç anlamıyo

Back