o bu degilde yarimle görüsemedim 2 gündür dünden beri duyamıyorum sesini insallah bugün arar dua etseniz yaa kızlar
İnşallah canım uzun bir süreç var önümüzde
Ederiz tabiki canım ilk başlarda aramalar zor oluyor.Sizin dönemde herkes görüşememiş
benım her telefonumun calmasında resmen zıplıyorum heyecandan canım inşallah arar bugun çok kötü oluyo 2 gun 3 gun konusamamak yinede bu gunumuze cok sukur
tesk tesellim bu zaten tek benimki degil arayamaan o kadar cokki burda rahatlıyorum inanın:)
benım her telefonumun calmasında resmen zıplıyorum heyecandan canım inşallah arar bugun çok kötü oluyo 2 gun 3 gun konusamamak yinede bu gunumuze cok sukur
tesk tesellim bu zaten tek benimki degil arayamaan o kadar cokki burda rahatlıyorum inanın:)
dünde babası aradı koştum telefona o sandım.. zar zor konuştum babasıyla kapatınca bir kötü oldum harbi gitmiş bu cocuk yaaa dedim kendi kendime ki hala cıkıp gelecek sanıyorum bilmiyorum zor yaa
Canım ben aramıştım valla askeriyeyi ama merve demiş aramayın bilemiyorum.
Ben ankarada 1 kere aradım.Muşta 1 kere 1 kerede karkolda aradım
Benimki kıskanç ondan aramamı istemiyor.
O heyecan hiç bitmiyor telefonun çalma heyecanı
Canım ben aramıştım valla askeriyeyi ama merve demiş aramayın bilemiyorum.
Ben ankarada 1 kere aradım.Muşta 1 kere 1 kerede karkolda aradım
Benimki kıskanç ondan aramamı istemiyor.
O heyecan hiç bitmiyor telefonun çalma heyecanı
walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)
aynen geçen gün aradıgında söyledim karakolu arayıp cagırttırırım seni diye kükredi hemen cok kıskanc benimkide:)
svsaskim senin adın ne cnm yaş kaç:)
canım ismim gülşah 21 yaşındayım sen ::)
bende ceren 20 yasındaym nerde oturuyosun
sivasta oturuyorum canım nisamlımda kıbrısta asker
ayy ne güzel sivas canım memleketim cok severim sivası dün ordaydım banka sınavına geldim unv. ye sonra İstasyon caddesinde dolandım durdum alısveris yaptım sonra tokata döndüm:) Tokatta oturyorum bende
aaa bende sınava gırdım tuh ıkı gun once tanıssaymısız :) hangı bınada sınava gırdın canım
Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun 6 ayı bitirdik Allaha çok şükür ve benim nişanlım doğuda öle olunca haliyle özlem dışında endişeli gecırıyoruz bu bekleyişi ama İnşallah biticek Allaha inancım sonsuz sevdiğim bana geri göndericek biliyorum 200 lere gelıncede insan 100 lere gelmek istiyo bitene kadar istemenin sonu yok ama bu site gercekten cok iyi dısardakı insanlar amannn gecer gecer bişey olmaz allah kavustursun dıyıp sınır bozuyolar burası farklı aynı bekleyiş aynı hedef için burdayız hepimiz herkese hayırlı tezkereler..
makina muhendisliğindee aaa saka gibi yaaa sen nerde girdin:))
inanmıyorumbende makıne muhendıslıgı ıkıncı derslık
aaa belkide birbirimizi gördkbnmki 1. derslkti keskee 2 gün önce tanıssaydık cnm yaa cok üzüldm varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?