92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

aynı kaderi paylaşıoruz cnm :) tek fark ben ewde rht konuşabliyrm baba olmadğı zmnlar .s

imknm olsa kçacam inanki annemde git dioda baba sorun o bilmio 6 saat gidiş 6 saat dönş bide orda vakt geçrcem okulda kalmadı bnmkide foto çklmş dedi foto getrcm sana büssürü bak kocan nasl olmş gör gurur duy dedi atış yapmşlar p.tesi n bileym sesi bazen güsel gelio bazen sanki üstnde öküz taşıo gibi yorgun :S allahım hepsine yardm etsn benmki bembeyazdı çok karardım dio merklar içerisnde 10 gün sonrayı bkliorm 10 gün sonra 7 gün bnmmm :)

aynen cnm bunları şimdi bnde öğrendm aradı yrn yine yukrdan komutanlar gelckmiş dentleme varmış atış yapıp duruoz dio çok sıcakmış mafolduk sıcaktan dio kıymm ya biz aldık bileti 22 sinde öğlen 5 te binio gece 11 de burda allahın izniyle inş rabbm hepimize yaştsın bu sewinci :)

ya aynisini yazacaktim.. sen benden once yazmissin :)

aman her dk onlarla mi ugrasicaz aa... kendimizede ayiralim arada bi bu aklimizi hehehe :)))

Asker yareniyiz biz, beyinler bir.

Kızlar su yanma olayında, benimki Ankara'da . Hasta oldugu icinde cok az çıkıyor egitimlere, hastane falan derken. Beyazdir da benimki, ona rağmen, bütün boynu açıkta kalan her yeri amele yanığından bile feci yanmış. Tişörtü çıkarıyorsun, siyah beyaz Beşiktaş gibi oldum dedi.
Bir kac gündür egitime çıkmıyor, hastanelerde geçiyor günü biraz toparladım, amele yanığı sekline dondü dedi. Yavrum ya, oyy oyy.

merhaba kızlar. benim sevgilimde askerde. 3 gündür mesajlarınızı okuyorum çok güzel olmuş böyle birşey yapmanız bende dayanamadım geldim :) benim sevdiceğimde 26 mayısta ankara/etimesguta gitti şafak karanlık ama çok şükür 22sinde 1 haftada olsa gelicek o yüzden şafak 9 diyorum :)

Canim hosgeldin, Allah kavustursun :)

evet cogumuz odaklandik 22sine :) o bir hafta ilac gibi gelecek, insallah usta birliklerinde rahat olurlarda, haftasonlari fln gorebiliriz..

normalde daha hareketli bizim topik bu aralar durulduk :) simdi dagitim izni gelsin gecsin, yine baslariz aglamaya buralarda! :) alisana kadar daha bir aglasiyoruz sanki bu aralar alistik azicik durulduk :))))))))))

benim askim esmer zaten, yaninca hepten karariyor.. herseyi izi cikti cok fenayim dedi esmer olmasina ragmen! :)

bir hafta kaldi sayiyorum ben kizlar.. persembe yola cikicaz biz, aksam orda olucaz hayirlisiyla, kalicaz otelde bir aksam sabah yemin torenine gitmek icin o yuzden yola cikmaiyi mehtap sayiyorum :))) bir hafta kaldi diyorum

ay benimki de zugurt tesellisi :)))) haha:)

Hoşbulduk canım, Amin hepimizinkini Allah kavuştursun :) evet canım o 1 hafta çok iyi gelicek şimdi bide 1 ayda geliyolar, gittiklerinde 14 ay nasıl olucak bilmiyorum benimde tek ümidim yakın yere çıkması ve istediğim zaman gidip görebilmek
Şimdi gelicekler die telaş vardır ondan yazamiyolardır gittikten sonra herkez tekrar döner buraya canım :)

aynen oyle :) simdi borek corek telasimiz var :) tosunlari neyle beslesek diye :)))

hepimizin umidi ayni cnm, yakin bir yere duserse haftasonlari gider goruruz o zaman gecer zaman illa ki...usta birliginde aramalari falan daha rahat olur. bir ayini atlattik, insallah 14 ayda boyle akip gececek cnm..

usta birligi belli olana kdr gergin dolasicam ben sanirim, cok geriyor beni belirsizlik

hoşgeldinnn askerr yareniiii Allah kavuştursun tatlım inşallah hemencecik bitiverirde gelirler

var kuzummm daha yeni aradı hatta

şmdi senn keyfine dick yktur bak hmn mektup yaz gönder sıcağı sıcağına geçsn wakt deme bnmki 21şubat gtti arkasından gönderdm postayla mektup ztn postayla bi hfta 10gnde anca gdio nası mutlu olmş aradı bni açtm efendm ddm ağlaya ağlaya mektubumu bna okuodu dene bak))

aliyoruz haber cok sukur, benimki hergun ariyor masallahi var. ():)

sen ne alemdesin bakalim?

aynı tawsiyemi snada sunuorm cnmm:)))) aradğnda her snyeyi çok ii değerlendirin bk mesela brz önce aradı bnmki hç güzel değerlendremdm şuan çk içime oturdu arıorm ama açan yk uzun konuşabilmemze rağmn pişmanım acemilkte konuşmalar hp kısa kısa oluo onun içn diorm bn ne alemde oliim işte ailesi bni kahredio(((
buarada handecm senn çeyzler tammı neler eksik

Son düzenleme:

kiyamam sana ben.. ay yok kuzum nerdeeeee... misafire yemek takimi, catal bicak takimi, gunluk yemek takimi, cay makinesi, cerezlikler ufak tefek servis bisileri, gunluk catal bicak, utu, mikrodalga firin aldik. Simdi konustuk dun kayinvalidemle, soyle saten (ceyizlik olanlardan degilde) hani sarevin tacin fln var ya saten guzel yatak ortuleri oyle bir tane ortu alacagim dedi, bakiyormus. nisanlim dagitim iznine geldiginde bende kalacak birkac gun, annesi ben de gecerim de sizin tarafa su tencere seti isini halledelim dedi, goztepe optimumda guzel indirimler var korkmaz, tefal fln. bir seramik set aliim istiyorum tavali tencereli, bir de 3lu celik alsam yeter zaten.

ben de kampanya falan kovaliyorum, ay bitmez o ceyiz al al.. gozum korkuyor valllahi neyse cay makinesini kampanyalardan fln kaptim ucuza , ayni performansi geri kalan tum esyalardan da bekliyorum haha :)

senin esyalarim tamam diyordun, bitti mi ceyiz isi? nevresim fln ne marka aldin bakiim yardim et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…