Allah yokluğunu göstermesin, gelecek mutlu olacaksınız inşallah :)
Tamam yaparsam haber veririm. Askerleri bıraktık sac muhabbetine girdik yalnız.
offff kızlar ne kadr sanslısınız yaa biz 3 yıldır birlikteyiz ama hala sewqliyiz ve ne yemın törenıne gidebiliyorum ne de doğru dürüst ewde telle konuşabiliyorum o kdr çok özledim ki onu sizin adınıza çok sewiniyorum askerlerinizi görebiliyosunuz
anlatıyıım canıım benm askeriim karaydı şimdi baya bi kararmşş yemekleri iyiymişti bu aralar askerim yemekhanenin önünden bile geçmiyo gıcık kaptm diyo .s çok sıcaktı felaket derecede fotoğraf çekinmiş asker kıyafetleriyle onu verdi ayy yerim çok şekerdi o kıyafetler içindeçarşamba günü atışa geçiyolarmış işte ayy bi daha gidesiim geldii askerim için gidiş geliş toplam 10 saat geçirdim yolda ama değdi yanii askerleri aileleriyle gördüüm gözlerinin içleri gülüyodu resmen yaa ayy git kız valla ben evden kaçıpta gittim annemgil o gün okulda biliyolardı benii
canimcim, benimkinden duyduklarim soyle; benimki son birkac gundur gunde birkac kez ariyor. her aksam banyo izinleri varmis, isteyen gidebiliyormus. yemekleri benimki pek yemiyor, sadece meyve, tatli, cikarsa cacikla falan gecistiriyor. ama zaten o kadar sicak ki yemek aramiyorum dedi. kavruluyorlarmis, gunesin altindayiz habire diyo, yururken fln cok toz oluyormus, habire oksuruyor :)
ama bunlar olacak seyler yemekleri evdeki gibi beklemiyorduk zaten veya egitim olacagi belliydi yatacak halleri yoktu yani. mesela banyo olmasi, haftasonlari sinema olmasi falan artilari hep, bir film izlerken birkac saat o ortami unuturlar..
dun toplamislar hepsini aksam, 22sinde kesin cikiyorsunuz demisler. isteyen otobus biletini fln alsin simdiden demisler. 18-19unda belli olacakmis usta birlikleri. bunlari duydum bu haftasonu ve dun genelde :)
ya aynisini yazacaktim.. sen benden once yazmissin :)
aman her dk onlarla mi ugrasicaz aa... kendimizede ayiralim arada bi bu aklimizi hehehe :)))
aynı kaderi paylaşıoruz cnm :) tek fark ben ewde rht konuşabliyrm baba olmadğı zmnlar .s
buketim senın anende bılıo bende o da yok daha okuyorum üstelik sınawa giricem ben naaparım hiç bilemiyorum zaten soğuk bana karşı .s.s.
merhaba kızlar. benim sevgilimde askerde. 3 gündür mesajlarınızı okuyorum çok güzel olmuş böyle birşey yapmanız bende dayanamadım geldim :) benim sevdiceğimde 26 mayısta ankara/etimesguta gittişafak karanlık ama çok şükür 22sinde 1 haftada olsa gelicek o yüzden şafak 9 diyorum :)
Canim hosgeldin, Allah kavustursun :)
evet cogumuz odaklandik 22sine :) o bir hafta ilac gibi gelecek, insallah usta birliklerinde rahat olurlarda, haftasonlari fln gorebiliriz..
normalde daha hareketli bizim topik bu aralar durulduk :) simdi dagitim izni gelsin gecsin, yine baslariz aglamaya buralarda! :) alisana kadar daha bir aglasiyoruz sanki bu aralar alistik azicik durulduk :))))))))))
Hoşbulduk canım, Amin hepimizinkini Allah kavuştursun :) evet canım o 1 hafta çok iyi gelicek şimdi bide 1 ayda geliyolar, gittiklerinde 14 ay nasıl olucak bilmiyorum benimde tek ümidim yakın yere çıkması ve istediğim zaman gidip görebilmek
Şimdi gelicekler die telaş vardır ondan yazamiyolardır gittikten sonra herkez tekrar döner buraya canım :)
merhaba kızlar. benim sevgilimde askerde. 3 gündür mesajlarınızı okuyorum çok güzel olmuş böyle birşey yapmanız bende dayanamadım geldim :) benim sevdiceğimde 26 mayısta ankara/etimesguta gittişafak karanlık ama çok şükür 22sinde 1 haftada olsa gelicek o yüzden şafak 9 diyorum :)
kısçelerrrrrr askerlernzden hbr wrmıııııı bn acemide hç hbr alamıodm kötü gnlerdi:S
kısçelerrrrrr askerlernzden hbr wrmıııııı bn acemide hç hbr alamıodm kötü gnlerdi:S
var kuzummm daha yeni aradı hatta
aliyoruz haber cok sukur, benimki hergun ariyor masallahi var. ():)
sen ne alemdesin bakalim?
şmdi senn keyfine dick yktur bak hmn mektup yaz gönder sıcağı sıcağına geçsn wakt deme bnmki 21şubat gtti arkasından gönderdm postayla mektup ztn postayla bi hfta 10gnde anca gdio nası mutlu olmş aradı bni açtm efendm ddm ağlaya ağlaya mektubumu bna okuodu dene bak))
aynı tawsiyemi snada sunuorm cnmm:)))) aradğnda her snyeyi çok ii değerlendirin bk mesela brz önce aradı bnmki hç güzel değerlendremdm şuan çk içime oturdu arıorm ama açan yk uzun konuşabilmemze rağmn pişmanım acemilkte konuşmalar hp kısa kısa oluo onun içn diormbn ne alemde oliim işte ailesi bni kahredio (((
buarada handecm senn çeyzler tammı neler eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?