92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Ne güzel canım ben beceriksizim biraz o konularda hiç bişey yapmayı bilmiyorum :) zaten alıp dönceğimiz için bişey yapmayız ama burdayken bakarım ona istediği herşeyi yediririm yeterki gelsin :)
İnş.. yakın yere düşerler canım benimki fazlada arıyamiyorum haftasonları gece arıyabiliyor rahat konuşuyoruz o zaman ama haftaiçi çok kötü oluyrom bi sesini bile duyamiyorum
Neseki az kaldı ustada telefon olucağı için rahat rahat mesajlaşırız inş. onu bekliyorum bende..
Bide ne zaman belli olucak nereye gidicekleri bu cuma diye duydum ama inş. bu cumadır yoksa dayanamıcam artık

bn newresmlerimi linens aldım battaniye yorgan falan 1tane colorsın wr sdce 10tane falan oldu bnm newresmm diğer çelik takımlarımı ar yıldz çatal bıçak jumbo aldm çk sewerek aldm hpsini bnm yatak örtüsü kaldı onu mobilyaya uygn alırım diorm midi fırın we set üstü ocağm küçk ew aletlerm bide banyo takımım kaldı hpsi sıfır bitmş diil ama okdr şey yaptktan snra bu 6 7 parça şey dewede pire kaldı diorm:))) bak bnden sna tawsiye gördğni al hç öle önce büykler btsn önce şu bitsn deme mesela bn 2sne önce ilk başladğmda bile bnyo terliğimi gördm aldm çırpıcı tel gördm aldm önce bu snra şu demedm emn ol dha kolay yaparsn bn bütn bu eşyaları tek başıma yaptm hç kmseden yardm bile almadn allahıma şükür utandrmadn hpsini yaptm alnımın teriyle emşinm szlerde hpiniz alın teri kazann insnlarsnz allah bzi utandrmasın el insnına cnm ona sıkkın işte kaynanamlar gttiler yazlığa hç bşi umurlarnda diil yaa çocukları askerde ihtiyacı olur fzla gönderelim yk kart alck parası yk bn arıorm 15gnlük faturam 106 lira düşün dnya umurlarnda diil ama onlarn çocklarnn karın tokluğnu düşünmüolar bide çeyzmi düşünckler gzde desene

bende yapmiyorum birsey sekercim, biz de alip donucez burda beslicez insallah :)

evet etimesgutta olanlar bu cuma diye yazdilar, bnm nisanlim burdurda onlara pazartesi-sali demisler mesela.

ay hayirlisi olsun insallah iyi yerlere ciksinlar, allah iyi insanlar cikarsin karsilarina.

Amin Canım Amin İnşallah. Ne güzel tatlım nişanlıymışınız desene o zaman geldiğinde düğün var :) hasretliğiniz tamamen sona ericek inş. Hayırlısıyla :)

evet oyle yapmaya calisiyorum, internette indirime giriyo hep nevresimler falan gormeden cesaret edemiyorum o yuzden marka sordum :)) ar yildiz iyi bir markadir cok iyi yapmissin cnm, gule gule kullan allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin :) kalanlar birsey degil zaten asil ivir zivirlar is bence de, dedigin gibi gordukce almak lazim yoksa mumkun degil oyle buyugu kucugu diye ayirarak. calisiyorum ben de, cok acilamiyorum bu ara ama yazi atlattiktan sonra insallah daha rahat edecegim. E kac senedir calisiyoruz kuzum dedigin gibi allah utandirmasin. senin durumun cok zor gozdecim, hic ilgilenmiyorlar desene, evlenince allah sana sabirlar versin. insan cocugum askerde destek olalim demez mi, hc mi sizlamaz ici yahu dogru diyorsun ceyizi dusunmezler hayatta allah sana guc kuvvet versin tek basina ceyiizini de tamamlamissin, evellah evini de kurarsin cnm, ele muhtac etmesin, dogru diyorsun, sastim kaldim vallahi

Amin Canım Amin İnşallah. Ne güzel tatlım nişanlıymışınız desene o zaman geldiğinde düğün var :) hasretliğiniz tamamen sona ericek inş. Hayırlısıyla :)

hayirlisiyla insallah, iste okuyosundur ceyiz kovaliyoruz :))

ben dugunumuz yaklasiyor diye bakiyorum valla onun askerligine, her gecen gun yaklastiriyor bizi ():)

hayirlisiyla insallah, iste okuyosundur ceyiz kovaliyoruz :))

ben dugunumuz yaklasiyor diye bakiyorum valla onun askerligine, her gecen gun yaklastiriyor bizi ():)

Tatlı telaşlar desene canım :) öyledir tatlım o zaman sen hem askerliğin azalmasına, hemde evliliğin yaklaşmasına seviniyorsundur. geldiğinde de çifte düğün olucak :)
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin canım. :)

herks şaşıo ztn bnde nekdr doluyum yaa bna dokunana içimi kusuorm resmen:)) ama çkmu kötü insnlar hyr diil ama işte herksn wr kusuru ustası nezmn belli olckmş sennkinin ayyy en kötü dönem en stresli dönem usta yeri açıklancağı zmn açıklandımı brz dha rhtlarsn bn öle olmştm

..bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın..
erkek arkadaşım 6 haziranda sünüsünü aldı.. yol izniyle , manisa merkez piyade olarak 9 haziran teslim oldu birliğine..
gitmesi gereken tertipten geç gitti aslında , onlar muhtemelen 22 haziranda yemin töreni yapıp izine gelecekler.. bu durumda bizim yemin törenimiz ne zaman olur ve acemiligi ne kadar sürer bilginiz varmı..? oradan henüz hiçbirşey söylememişler.. :44:

pzartesi-sali aciklanicak demisler. sorma gerim gerim gerilmis vaziyetteyim catacak yer ariyorum. Neresi oldugunu bir ogrensek... kotu birseyler getirmemeye calisiyorum aklima... heyecanli bekleyisteyiz :)

Tam olarak bilmiyorum ama yemin töreni aynanda 22sin de olur ama geç gelir. bide 75 günmü 28 günmü yaptıklarınada bağlı.
normalde kaçında teslim olması lazımdı da kaç gün sonra olduysa o kadar da geç gelir heralde :S

sagol cnm hepimizi tez zamanda kavustursun rabbim insallah.. :) var mi sizde hazirlik soz-nisan falan? dusunuyor musnuz?

sagol cnm hepimizi tez zamanda kavustursun rabbim insallah.. :) var mi sizde hazirlik soz-nisan falan? dusunuyor musnuz?

Amin canım. Biz kendi aramızda sözlüyüz ama sadece babam bilmiyor belkide biliyordur da bana çaktırmıyodur. :) inş. bi gelsinde hayırlısıyla o zaman bişeyler olucak inş. :)

merhaba, canim pek bilgim yok ama gecen sene bir arkadasim boyle gitmisti, acemiligi kisa olmus otekilerle cikmisti. Istersen bir de safak panosuna sor, orada daha kidemli bekleyenler var onlar belki daha net bilgi verirler

mayısta gitmesi gerekiyodu , 92/2 B ama haziranda gitti.. sünüsünü almak için geç kaldı yani.. piyade eğitimi 28 gün sürüyo diye duydum.. 22sinde büyük yemin töreni oluyomuş ailelere açık , bide arada yemin törenleri oluyomuş ama aileler izleyemiyomuş.. ya senin dediğin gibi 22sinde törene katılıp , süresini tamamlamak için bekleyecek yada arada olursa ona katılacak.. sürede belli değil offfff çok zor bu belirsizlik.. herkesin usta birliği için yerleri belli olacak , ben hala herşeyden bihaber

merhaba, canim pek bilgim yok ama gecen sene bir arkadasim boyle gitmisti, acemiligi kisa olmus otekilerle cikmisti. Istersen bir de safak panosuna sor, orada daha kidemli bekleyenler var onlar belki daha net bilgi verirler

inşallah dediğin gibi olur... ne vardı zamanında gitseydi bende böyle arada kalmasaydım c.tesi teslim oldu birliğe ama hala belli değil diyo.. bide şafak panosunda sorayım dediğin gibi.. teşekkürler..

Hoşgeldin canım benim askerim de ankara etimesgutta sen yine şanslısın biz 85 gün acemilik yapıyoruz yemin törenine gidicem haftasonu bizimle ama sonra yine bırakıp dönücez.Allah hepimizi tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah tekrar hoşgeldin aramıza

inşallah dediğin gibi olur... ne vardı zamanında gitseydi bende böyle arada kalmasaydım c.tesi teslim oldu birliğe ama hala belli değil diyo.. bide şafak panosunda sorayım dediğin gibi.. teşekkürler..

canım merhaba biz askerimin kuzenini yollamıştık benimkinden 2 ay önce o da devri kaybıydı.Yemin töreniniz ve dağıtım herkesle bir olucak (75 yada 28 gün sonra) kayıp zamanı usta birliğinde tamamlayacak yani kuzenine öyle yapmışlardı.

Canım 92/2 B ise zaten mayısta olmaması lazım sen onu iyice bir araştır ya mayısta A lar gitti :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…