92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

kızlar bir yemektir gidiyor bende bir el atayım dedim şimdik eğer akserinizi alıp gelicekseniz kesinlikle bir şey götürmeyin zaten askeriniz geldiğinde yapar yedirirsiniz.törenden sonra izdiham halinde çıkılıyor hangi ara yicek onları boşverin ya size eziyet olcak taşı götür bekle vs.askeriniz kalacak isede götürene kadar eziyet bu sıcakta birde büyük ihtimal koğuşa sokturmucaklar siz oradayken birlik içinde kalırsa belki o şekilde yiyebilir.tabiki gönlünüzden geçiyordur bir şeyler bence yiyecek yerine size ait kokunuzun olduğu ve sizi hatırlıcak 1 tshirt bir mektup işte sizi hatırlatıcak özl bir şey artık ne olursa bence onları götürün .

kesinlikle katlyrum
Sadce eziyet bask absey degl

İyi ki aramış sonra, korkudan stresten sana bir şey olurdu Allah korusun. Kuafordeki kadinlar da iyiymis, bir suru dua almissiniz ne guzel :) bu arada sacın cok muu uzun niye o kadar suruyor ki boyanması?

İnşallah canım sagol. :)

eee ne söyledii kızzz

Biraz önce aradı konuştuk. Gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konuşuyoruz. Rabbim ne kadar özlemiştim eskisi gibi konusmayi, gülmeyi, muhabbet etmeyi... Endişe et, endişe et, kasıldım kac günlerdir ne iyi geldi anlatamam ya. Tamı tamına 26 dk konustuuuuk.

Veeeee "Anahtar Cümle"yide soylediim.

Yerim ben onu, yerim yerim yerim yerim yerim yerim yeriiim. cok pis askım kabardı kızlar.

kızlar askerim dediki burda çok nişanlı arkadaşım var dedi nişanlısını 3_4 günde bi arar. dedimki hergün arayınsana merak etmezlermi? hem niye aramıyosun demiyolarmı? demiş askerim tabi benden alışkın neden aramıyosun lafına . onlarda demiş yoo hiç öyle söylemiyolar, 3_4 günde bi yeter demişler. söylemeyen kişilereede şaşırdım ben hep geç arasın neden aramadın merak ettm derim siz öyle degilmisinz?

eee ne söyledii kızzz

Direk pat diye Söyleyemedim tabi, konuya söyle girdim.
Gecen gun şeyi düşündüm, evli olup da kocasını askere gönderen kadınlara yazık ya , hani nişanlı, sevgili neyse onlar bir derece ama evliyken nasil olucak ya , ben nikahi bastiktan sonra kimse alamaz kocami benim elimden birak askerligi dedim.
Sen iyisin, kocana sarılıp uyuyacagina yorgana sarılıp uyursun, ben hiç uyuyamam oyle bişey olsa 8 ay 9 ay kac ay olursa uyuyamam ki tek basıma. Benim evliyken gelen arkadaslarım var, evliyken gelenlerin hepsi psikiyatri bölümüne gidiyor zaten. Gecen birisi bileğini kesti, biri de kendini atacaktı asagi zor tuttular dedi.

Ay nasil üzüldüm var ya. Rabbim yardım etsin bütün askerlere yaaa.

heralde pat diye söylemicen kuzu. yoksa der bizim hatuna noldu ... ayy kıyamam ya yazık valla. ama evli, nişanlı farketmiyo çok zorr. tabi evli olunca aynı yastıga baş koyuyosun illa zor olur.

aynen çok zor. otobüs ilerlediigi anda içimde bi boşluk hissettim ve halada var o boşluk . anca o gelince tamamlanırım . yarım kaldım ben onsuzz((( sagsalim gelseee bbii ahh kimse ayıramaz bizi.

Allah yokluğunu göstermesin, gelecek mutlu olacaksınız inşallah :)

uzun.. belimden asagida.. bir de gur bnm sacim.. rofleyi de sık sık atıyor kuaförum, oyle olunca dip boyasi ustune rofleydi bakimdi fln derken iste butun gun geciyor orada :) boyaya gidecegim zaman, bir gun iptal yani :) alistim da bazen uyuyorum oturdugum yerde :) kuaforumde alisti yine uyuyo bu, kahve yetistirin diyo artik haha :)

valla ben normal aradigi saatten gece kalinca nerde kaldin diye aciyorum telefonu :))) ama mesela bazen ariyor gunduz, aksama banyo yapicam camasir yikicam arayamam belki diyo, oyle zamanlarda ben kastirma isini hallet zamanin kalirsa ararsin nasilsa konustuk bgn iyi oldugunu biliyorum diyorum. ama 3-4 gunde bir fln ii ih.. olmaz olmazzz o is olamaazzz :)

Son düzenleme:

Ay ne guzel ya. Hep istemisimdir. Ama ince Telli ve gür degil saclarım. Uzatında cok yıpranıyor, kırılıyor, birde zor uzuyor zaten. Maşallah saclarına. :) bende uzatıyordum daha gecen hafta kuaföre bir iki cm kes dedim, 6 7 cm kesti sinir oldum.. Turp kuru diye bir şey varmış burda gördüm, turp bulabilirsem ondan yapicam.

2 gun belki de, 3 4 cok fazla ya.

aaaa cirlarim valla oyle keserse.. hos benim kuaforumde inatla kesmiyor! bu haftasonu kisalt biraz dedim azicik aldi ucundaki kuruklari! kiyamiyor adam senelerdir emek verdi diye herhalde haha :) benim de ince telli saclarim cnm..

argan yagi bulursan, tavsiye ederim... bir de cok aranma oyle kur falan, badem yagi al... banyoda sampuandan sonra sur uclarina beklet.. sonra kremle sacini.. eger vaktin varsa banyodan once sur sonra sicak bir havlu sar bekle 1-2 saat ondan sonra dusunu al badem yagi benim küsmüş kaslarimi cikardi yani :) badem yagindan sasma derim ben, hemde ucuz sisesi 3-5 lira bisi

Var bizde badem yağıııı. Ay cok heyecanlandim şimdi. deniyim bı daha kine o zaman. :)

Son düzenleme:

aynn banada öyle söyledigi zman tamam diyorm ama 3_4 gün çokk fazla yaa ben sorarım dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…