92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Nasil canimyaa bizim planimiza gore yemin toreni cuma 12 de bitecek ve biz ordan beraber cikip gezdikten sonra aksam tekrar askeriyeyedonecekti:26: diger iki gunde yani cumartesi pazarda sabahlari bulusup aksamakadar gezeriz diyorduk:26: tabi aksamlari askeriyeyedonecekti o ayri.nasil yani simdi cuma yemin toreninden sonra ailesi olmadan disaricikmayaizin vermiyorlar mi?

yok be gzelim 9 gbi başlyo 12 ye kadar btyo...
7 gn dagtm izni falan fıstk
yadaa degsydr...bzmki byle yaptı dedgmm gbii

ayy valla iyi cesaret utanırdım ben olsam. zaten babamda izin vermezdi şimdi nişanlandıkda kurtuldum . benmkilerdemi bi gariplik var hiç bişeye izin vermiyolar

bzmkler blyoda nolyo hacıı...
bi yemn trenne gtmeme izn wermdler.

nişan .. söz varmı sizde??? benmkiler nişanlıyım hala nerdeyse gitme dicekler o derecee . ayy nasıl sinir oldum. dedim millet sevgiliyken gidiyo biz nişanlandık hala rahat yok. ben böyle gidenlere şaşıyorum tuafıma gidiyo .

canım kardesıme gıttıiğimizde benım babam imza atmıstı cuma dısarıya cıkartıp pazar akşamı teslim etmek uzere ama tabıkı bu her askerı birlikte değişen bı olaymıs sımdı senın ıcın tekrar kardesıme sordum senı yanlış yonlendırmek ıstemem kesın bı bilgiye ulaşmak ıcın oradan bırısıne sorması daha doğru olur

ohaa nişanlsnz ve izin vermyolar
ben bzmklerden acemde yemn treni için istedm kızım nişan yok bsey yok nereye dediler
nişan mişan yok yani...demir parcası parmagmda olmadgı için izn wermedlerr

bende söyleyğimde sabah sorsun o da öyle biliyordu çünkü hep öyle planlar yapmıştık.sağolasın canım yinede en azından öyle birşey varsada önceden bilmiş oluruz en azından

kelebekd, senin askerin manisadaydı değil mi canım

evet canım benım askerım manısada bızım acemı bırlığımız 28 gun normalde yanı yemın torenıne gıttıiğimizde onu alıp donmemız lazım ama bızımkı diğerlerınden gec teslım oldu devre kaybı gıbı bısı yanı 1 hazıranda teslım oldu o yuzden bız dondukten sonra 6 gun daha askerlık yapıp öyle dağıtıma gelecek

ohaa nişanlsnz ve izin vermyolar
ben bzmklerden acemde yemn treni için istedm kızım nişan yok bsey yok nereye dediler
nişan mişan yok yani...demir parcası parmagmda olmadgı için izn wermedlerr

yokk gidemessin demedilerde tantana yapıyolardı bende öyle dedim.en dogal hakkım yanına gitmek

kızlar neli börek yaptınız. ıspanaklı olsa o sıcakda gidermi 6 saat yol acaba :26: nişanlım severde. off annem diyo okadar yola dayanmaz yaptıgın şeyler diye bilmiyorum sonra zehirlemeyelim herifi

yahu ben borek corek yapmayı dusunmuyodum ayıpmı etmıs olcam sımdı kızlar

yoo kendine kalmış bişe. ben sadece askerim benm yaptıklarımı özlemiştir diye götürmek istiyorum. onun agzına kurban olsun karısı ... ama bana gerek yok dedi bizim odun genede götürcem ben

yoo kendine kalmış bişe. ben sadece askerim benm yaptıklarımı özlemiştir diye götürmek istiyorum. onun agzına kurban olsun karısı ... ama bana gerek yok dedi bizim odun genede götürcem ben

kız nie odun diosun çocuğa gerek yok derken zahmet etme sen gel yeter anlamında söylemiştir o bencede illaki birşey götürün yani boş gitmeyin yanlarına:)

canimcim, benimkinden duyduklarim soyle; benimki son birkac gundur gunde birkac kez ariyor. her aksam banyo izinleri varmis, isteyen gidebiliyormus. yemekleri benimki pek yemiyor, sadece meyve, tatli, cikarsa cacikla falan gecistiriyor. ama zaten o kadar sicak ki yemek aramiyorum dedi. kavruluyorlarmis, gunesin altindayiz habire diyo, yururken fln cok toz oluyormus, habire oksuruyor :)

ama bunlar olacak seyler yemekleri evdeki gibi beklemiyorduk zaten veya egitim olacagi belliydi yatacak halleri yoktu yani. mesela banyo olmasi, haftasonlari sinema olmasi falan artilari hep, bir film izlerken birkac saat o ortami unuturlar..

dun toplamislar hepsini aksam, 22sinde kesin cikiyorsunuz demisler. isteyen otobus biletini fln alsin simdiden demisler. 18-19unda belli olacakmis usta birlikleri. bunlari duydum bu haftasonu ve dun genelde :)

anlamadım ben yaa:26: şimdi söyle anlatım yemin töreni cuma yaa ondan sonraki cumartesi veya pazar çarşı izniniz olur demiş komutanları . bende ozman gitcem.olmuyomu şimdi :26:

yahu tamam iste ben de oyle diyorum ya :) panik olma kuzumm, kiyamam :)

simdi bu tek gun hani kizlar gitti gordu falan, o acemilikteydi, onu anlatmaya calistiydim ben :)

yemin toreninin oldugu haftasonu hemen cikabiliyorlar, buna carsi izni deniyor. Eger aile gelirse ve evci cikartirsa o zaman cumartesi aksam disarida kalabiliyor. obut turlu yani carsi izninde aksam yatmaya askeriyeye donecek.

dagitim izni kullanmayanlar ve acemiligi 28 gunden uzun olanlar (yani seninki) bu sekilde cikacaktir.

panik yapma kuzum gorursun sevdicegini merak etme

''' ZARA.. yarim senden ayrılalı''' nasıl bi türküdür buu askerimmm neden dinlee dedinki sanki yaktın içimiiii. kaç gündür iyiydim. mırıldanırken arkadaşları duymuş söyle demişler. bizimkide söylerken baktımki herkes aglıyo dedi kıyamamm kendide dayanamamışşşş (((( aslında ben seni çok özlemişimde farkında degilmişimmm... çok zorr yaa hasret kalmakkk Allahım daha buyuk hasretlik verme nolur, buna da şükretmesini bilirim benn..nolur sevdigimi bana bagışla.. nolur yuva kurmamızı nasip et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…