92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

onu tam bilmiyorum canım ama çıksa bile tek gün çıkabilir diye biliyorum. bizim ailesi gittiği için cumartesi pazar evci iznine çıkmıştı. evet acemılıkte 2.5 ay gecırmek ıyı oluyor. :34:

onu tam bilmiyorum canım ama çıksa bile tek gün çıkabilir diye biliyorum. bizim ailesi gittiği için cumartesi pazar evci iznine çıkmıştı. evet acemılıkte 2.5 ay gecırmek ıyı oluyor. :34:

bizde tek gün diye biliyoruz tatlım sabah 9 akşam 5 'e kadar heralde. olsun yeter bana :39:

Ufff tam telefonda konusurken oldu deprem.. Sonra da hat kesildi aklim cikti vallaa.. Neyseki aradi sonradan iilermis ama herkesi disari cikarmislar iceri sokmuyorlarmis.. Cok sallandilar cnk telefonda naklen yasadim yani... Odum koptu :(

Sallandi btn akdeniz bolgesi off yarabbim sen koru :((

Canım ya cok üzüldüm ben sana. Nasil korktuğunu tahmin bile edemiyorum. Allah korumuş ya inşallah bı sorun yoktur.

Benimkinin usta birliği bu cuma 2 ye kadar belli olacakmış. Ben Cumartesi ancak öğrenirim herhalde.
4 tane seçenek var dedi, Tekirdağ, Kıbrıs, Şırnak ve Hakkari. Benimki daha cok doğuya gitmek istiyor gibi orası benim icin daha rahat diyor, astım raporu oldugundan çatışmaya falan göndermezler diyor ama o oraya giderse ben, annesi kafayı yeriz.. Of of. Bugün askeri hastaneye yarında Gata ya gidicekmis. Belki de biter askerliği su doktorlardan bir seyler cikarsa. Rabbim hayırlısını nasip etsin. :/

bizde tek gün diye biliyoruz tatlım sabah 9 akşam 5 'e kadar heralde. olsun yeter bana :39:

cnm, yemin toreninden sonra artik asker sayildiklari icin, haftasonu evci cikabiliyor. ama evci cikabilmesi icin aileden birinin gidip almasi gerekiyordu sanirim,

Cumartesi pazarda carsiya cikar, yeminden sonra..

senin tek gun dedigin, yemin toreninden oncesi icin gecerli ;)

eskilerden bilen vardir, yanlisim varsa duzeltin kizlar :)

Canım ya cok üzüldüm ben sana. Nasil korktuğunu tahmin bile edemiyorum. Allah korumuş ya inşallah bı sorun yoktur.

sorma sekerim.. bayaa korkuttu beni :( bir de hat kesilince napicami sasirdim, kuafordeydim kalakalmisim oyle, kuaforum `oyle elinde sikarak kiramazsin telefonu, kendine gel kasildin` falan diince farkettim yani, allahtan da sonra aradi da ferahladim..

bir problem yok cok sukur..

Ay bir de rofle yaptiriyordum, butun gun orada (benim sacimin boya isi 5 saat suruyor da :( )ondan sonra herkes seferber oldu, ay gecmis olsun, ay allah kavustursun falan diye :)) bir de kuaforde olay oldum hahaha :) neyse bak guluyorum simdi cok sukur :)

Seninki icinde insallah hayirlisi olur canim, dogru soylemis hastaligi sebebiyle doguda rahat eder ama, ayni rahatligi batida da yasayabilir. Dur bakalim, insallah iyisi olur, iyilesse sagligina kavussa biran once :( dualarimiz seninle askerinle cnm, hakkinizda hayirlisi..

şafak 439 mehtap 11 :S niee geçmioo bu vakit vakit geçirmek için yapmadğm şey kalmıo yinede akşam olmuooo :(((

Şafak arkadaşıımm bukeeet ben 6 haziranda askerimi görmeye gittim burduraa çok şükür çok iyiydi yaa allahım hepinize göremeyi nasip etsiin :72:

canım nette sorun vardı daha yeni gördm yazınıda çok sewndm yhaa gerçi üstnden hafta geçmş ama olsn :) allah aşkına altsana nasl yerdeler rhtmı sıcakmı bnm askerimde gel diip duruo ah gideblsem :S yoruolarmıymış yemekleri nslmş zyflamamştr inş. enişte ayy çok heycn yaptm sanki bn gittim :) allahmm banada diğer yarenlerimedeee nasippp ettt amnnnnn :)

Kızlaarr kaç gündür yoktum özledim valla.yarimin yanına gittim 9unda. o anı kelimelerle anlatmak mümkün değil imkanı olan kesinlikle gitsin ben de bi kaç fikir veriyim size.plastik bardak götürün çok lazım oluo sevdiği börek çörek ne varsa yapın ben fazla fazla yapmıştım ama koğuşa sokmasına izin vermediler.kapalı kutudaki yiyecekleri alıyorlarmış ama içeri o yüzden sevdiği çikolata gofret çerez vs ne varsa götürün.bide meyve yemeyi özlemiş benimki meyve götürebilirsiniz.ben mektup da yazmıştım giderken verdim yarime fotoğrafımızı götürmüştüm çok mutlu oldu.ayrılmak yine zor oluyo ama onu o kıyafetler içinde görünce çok gururlandım.çok mutluydum ama şimdi 2 gündür aramıyo biraz canım sıkıldı :(

Kızlaarr kaç gündür yoktum özledim valla.yarimin yanına gittim 9unda. o anı kelimelerle anlatmak mümkün değil imkanı olan kesinlikle gitsin ben de bi kaç fikir veriyim size.plastik bardak götürün çok lazım oluo sevdiği börek çörek ne varsa yapın ben fazla fazla yapmıştım ama koğuşa sokmasına izin vermediler.kapalı kutudaki yiyecekleri alıyorlarmış ama içeri o yüzden sevdiği çikolata gofret çerez vs ne varsa götürün.bide meyve yemeyi özlemiş benimki meyve götürebilirsiniz.ben mektup da yazmıştım giderken verdim yarime fotoğrafımızı götürmüştüm çok mutlu oldu.ayrılmak yine zor oluyo ama onu o kıyafetler içinde görünce çok gururlandım.çok mutluydum ama şimdi 2 gündür aramıyo biraz canım sıkıldı :(

n güsel cnm yha keşke imkanımz olsada gitsek :S senn adına çok sewndm ama şimdi bide üzüldm neden aramadıki :S elifide (brrk) enişte 4 gndür aramıodu en snnda telfn numarsını buldk asker yaptığı yyern elifim aradı enişte tekrr ona döndü en kötü ihtml sende öle yaparsın üzme kendni yemn töreni hazırlıkları içindeler bnmki bu saate 3 4 kere arardı 2 3 gndr 2 dkk arayp kapatıo bgnde hç aramadı çok sıkıolar dedi wc ye zmn yok dedi :S bide dün onlrn orda deprm oldu aklm hala onda:s bitek iim dedi kapttı dün bugn ses yok .s

n güsel cnm yha keşke imkanımz olsada gitsek :S senn adına çok sewndm ama şimdi bide üzüldm neden aramadıki :S elifide (brrk) enişte 4 gndür aramıodu en snnda telfn numarsını buldk asker yaptığı yyern elifim aradı enişte tekrr ona döndü en kötü ihtml sende öle yaparsın üzme kendni yemn töreni hazırlıkları içindeler bnmki bu saate 3 4 kere arardı 2 3 gndr 2 dkk arayp kapatıo bgnde hç aramadı çok sıkıolar dedi wc ye zmn yok dedi :S bide dün onlrn orda deprm oldu aklm hala onda:s bitek iim dedi kapttı dün bugn ses yok .s

ah canım ya hepimizde aynı dertler var.insanın yüreği sıkışıo aramadığında alışmamışız ki gözüm hep telefonda ama henüz bi haber yok. senin durum da zor ama merak etme şimdi depremden sonra daha yoğunlardır.aklın kalmasın askeriye sonuçta deprem açısından en güvenli yerlerden biri ama biliyorum bi türlü rahat olmuyor içimiz.inşallah ikimizinki de en kısa zamanda arar da moral olur bize de

cnm, yemin toreninden sonra artik asker sayildiklari icin, haftasonu evci cikabiliyor. ama evci cikabilmesi icin aileden birinin gidip almasi gerekiyordu sanirim,

Cumartesi pazarda carsiya cikar, yeminden sonra..

senin tek gun dedigin, yemin toreninden oncesi icin gecerli ;)

eskilerden bilen vardir, yanlisim varsa duzeltin kizlar :)

anlamadım ben yaa:26: şimdi söyle anlatım yemin töreni cuma yaa ondan sonraki cumartesi veya pazar çarşı izniniz olur demiş komutanları . bende ozman gitcem.olmuyomu şimdi :26:

offff kızlar ne kadr sanslısınız yaa biz 3 yıldır birlikteyiz ama hala sewqliyiz ve ne yemın törenıne gidebiliyorum ne de doğru dürüst ewde telle konuşabiliyorum o kdr çok özledim ki onu sizin adınıza çok sewiniyorum askerlerinizi görebiliyosunuz :(

offff kızlar ne kadr sanslısınız yaa biz 3 yıldır birlikteyiz ama hala sewqliyiz ve ne yemın törenıne gidebiliyorum ne de doğru dürüst ewde telle konuşabiliyorum o kdr çok özledim ki onu sizin adınıza çok sewiniyorum askerlerinizi görebiliyosunuz :(

bende görmedim henuz ama görecem inşallah :16: .. canım anlıyorum seni zor biliyorum ama üzme kendini . sabretmek zorundayız kimileri bu yollardan geçiyo mecburuz buna kuzum dik dur sevdicegin de üzülür bu halini görse. inşallah sizinde rahatladıgınız zmanlar olur.

yemın torenıne gıderken bız de sadece sevgılıydık ve aılesını sadece 1 kere gormustum. ama nasıp mı dıyım kader artık, emrem aılesıne zeynebı mutlaka getırın dedı :17: bende babama gıtmek ıstıyorum dedım ve gıdebıldım sukurler olsun. sımdı de sozluyuz ızne geldı sozlendık. donuste de nısan dusunuyorduk ama nısanı atlayıp dırek evlenmeye karar verdık :52:
bazı seyler nasıp kısmet, fırsatları bazen kendımız yaratıyoruz. ınsallah hayırlısı ıle kavusursunuz sızde. bızım 5 ayımız kaldı :34:

Kızlar benım bildiğim ve yakın zamanda kardesımın yasadığı kadarıyla anlatıyım cuma yemın torenı sabah saatlerınde oluyo öyle saatlerınde bıtıyo eğer ailesınden bırılerı geldıyse yemın torenının hemen sonrası dısarı cıkabiliyo pazar akşam saat 5 de teslım olmak uzere ve bulunduğu il sınırlarını aşmamak kaydıyla 2 gun dısarıda olabilecekler ama dısarıda yat ıznı almak ıstemeyenler tabıkı akşamı askerıyede gecırebiliyor kardesımde böyle lmustu tecrubeyle sabıt :)

canım nette sorun vardı daha yeni gördm yazınıda çok sewndm yhaa gerçi üstnden hafta geçmş ama olsn :) allah aşkına altsana nasl yerdeler rhtmı sıcakmı bnm askerimde gel diip duruo ah gideblsem :S yoruolarmıymış yemekleri nslmş zyflamamştr inş. enişte ayy çok heycn yaptm sanki bn gittim :) allahmm banada diğer yarenlerimedeee nasippp ettt amnnnnn :)

anlatıyıım canıım benm askeriim karaydı şimdi baya bi kararmşş yemekleri iyiymişti bu aralar askerim yemekhanenin önünden bile geçmiyo gıcık kaptm diyo .s çok sıcaktı felaket derecede fotoğraf çekinmiş asker kıyafetleriyle onu verdi ayy yerim çok şekerdi o kıyafetler içinde :16: çarşamba günü atışa geçiyolarmış işte ayy bi daha gidesiim geldii askerim için gidiş geliş toplam 10 saat geçirdim yolda ama değdi yanii askerleri aileleriyle gördüüm gözlerinin içleri gülüyodu resmen yaa ayy git kız valla ben evden kaçıpta gittim annemgil o gün okulda biliyolardı benii :9::9::16:

Back
X