yok tatlım gidebilecek durumda değilim ne yazık ki.. Keşke öyle bir imkanım olsa şimdi çıkarım valla.. Dediğin gibi midir acaba :S oda duramazdı hiç bu kadar
inşallah öyledir canım başka sorunu olmasında ALlah korusun ... bol bol dua et bende senin için edecem ... ahh ahh su imkansızlıklar benmde imkanım olsa çıkar askeriyenin önünde yatardım çok özledim galibaaona belli etmiyorm ama pufff.
Allah korusunsağol bitanem çok teşekkür ediyorum benimde dualarım seninle ve diğer yarenlerle.. Başka zaman olsa 10 dk geç açsa telefonu noluyor derdim 4 gün oldu elim kolum bağlı
yemin törenine gidiyodun dimi son 13 günnnbununla avut kendini kuzuuum
122. sayfada canım ticker.
Sağol bebeğim.. Girdim siteye event day yazan yere ne yazıcam Allah aşkına hiçbir şey anlamadım
canım dogru söyleyimmi bende anlamadım 15 ay yapacagıma 18 ay yapmışım kızlar güldü burda bide:)))) galiba oraya gelecegi tarihi yazacaksın.
neyse kızlar ben kaçar herkesee iyi gecelerrrrr
kızlar 1 hafta aradan sonra sonunda topikteyim. Hepinizi çok özlemişim yaa ben yokkende çeneniz düşmüş oku oku bitmedi
Askerim aramıyor yarenler ya bugün 4 gün oldu çok kötüyüm..Bir şey mi oldu acaba
Şafak:441 Mehtap:13
Kuzum ben bole gecenin korunde yaziom okudukca, daha sayfalarda ilerlemedim aramistr insallah bgn seninki..
Ama korkma biseycik olmamistir, cnk en ufak biseyde aranicak kisi isimleri almislar teslim olurken, bnmki arayamazsam korkma en ufak biseyde illa size haberi gelir dediydi.. Ne kdr dogru bilmiom tabii de allah korusun bisey olsa duyardin sanirim..
İcini ferah tut...kiyamam..
Canım benim aramadı dün,bu saatte uyandım belki arar diye telefonun başında nöbetteyim.. Bugünde aramazsa 5 gün olacak,ilk defa bu kadar uzun süre sesinden uzak kalıyorum. Çok merak ediyorum askerimi ne oldu acaba diye.. Sizde olmasanız bu topikte olmasa kendimi nasıl oyalarım hiç bilmiyorum. İyi ki varsınız,Allah hepinizden razı olsun
Canım benim aramadı dün,bu saatte uyandım belki arar diye telefonun başında nöbetteyim.. Bugünde aramazsa 5 gün olacak,ilk defa bu kadar uzun süre sesinden uzak kalıyorum. Çok merak ediyorum askerimi ne oldu acaba diye.. Sizde olmasanız bu topikte olmasa kendimi nasıl oyalarım hiç bilmiyorum. İyi ki varsınız,Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?