92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ayy ben bu topikden hiç bişe anlamadım kimsecikler yok kesin ben interneti kapatırım bunlar doluşur..

canım oradan nereye düştü pekı ?

Ah kuzum allah kavustursun.. Hepimiz oleyiz zaten ordan nereye duser surdan nereye cikar.. Benim anladigim bellli yerlere agirlikli gonderiyorlar...

İstersen safak kac topigine sor..orda eski yeni butun bekleyenler var, cevap alman garanti yani :)

Topic kurudu kurudu... Ben de boyle birkac ay aglama duvarina ceviririz burayi sandiydim... Nerde yahu herkes yokoldu :)))

Cnm insallah konusabilmissinizdir aksam... Rabbim guc versin sana, cok zor durumunuz.. hepimizin duasi seninle eminim... İnsallah hayirlisi olur.. Tez zamanda sagligina, sana kavussun insallah..

Cnm insallah konusabilmissinizdir aksam... Rabbim guc versin sana, cok zor durumunuz.. hepimizin duasi seninle eminim... İnsallah hayirlisi olur.. Tez zamanda sagligina, sana kavussun insallah..

Âmin, duaya cok ihtiyacımız var. :) Konusamadik. Bu sabah arar diye düşündüm aramadı. :/

kızlar kusura bakmayın çoktandır giremiyordum internetim kesildide nasılsınız bakalıım şafaklarınız ne durumda

Şafak arkadaşıımm bukeeet ben 6 haziranda askerimi görmeye gittim burduraa çok şükür çok iyiydi yaa allahım hepinize göremeyi nasip etsiin

[SUP][/SUP]
Şafak arkadaşıımm bukeeet ben 6 haziranda askerimi görmeye gittim burduraa çok şükür çok iyiydi yaa allahım hepinize göremeyi nasip etsiin

ne güzel yaa . görünce seni çok sevinmiştir. yakınmı saanada gittin? yemin törenine gitcekmisn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…