92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlaaaar aradı şimdi konuştukk
Yemeğe gitti 1 saat sonra bir daha rayacağım dedi.. Eğitim çok yoğunmuş yorgunluktan geberiyoruz aşkım anca fırsat buldum dedi
gözün aydın neredeydi askerin ?

dün gördüm askerimi :)12 de orda oldum 5 e kadar konuştuk,sarldık hasret giderdik.olduğu yeri çok beğendim hatta kızdım o kadar ağlanıyordun bu mu kötü dediğin yer asıl asker benm sen tatil yapıyorsun be diye çokgüzeldiyaa Allah tüm askerlerimizi olduğu yerde rahat ettirsin inş.kızlar inanın hep düşünüyordumki grürsem başa dönerim tekrar ilk ayrılık gibi gelir zaten ilk haftayı zor atlattım vs diyerekten gitmesemmi acaba bile diye düşünmüştüm.ama o kadaaar iyi geldiki onu görmek bana ayrıldıktan sonra yanından tüm ailemde ne kadar teyzem amcam varsa hal hatır sordum.kavgalı olduğum arkadaşlarımı bile arayıp özür dilediğim oldu düşününo deerece mutluydummmm içim içime sığmıyordu:) çok çok iyi geldi bana görmek tavsiye ederim arada gidip grün gerçekten çok ii geliyorr

Son düzenleme:

Askerimi görmüş kadar mutlu oldum okurken ya onun heyecanını yaşamak gibisi mi var mı.. Yüzünü görmek kokusunu hissetmek bunca zaman sonra.. Bambaşka bir duygudur herhalde sankli yeniden aşık olmuş gibi. Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım,sağ salim dönsün askerlerimiz inşallah

inan canım varya bammmbaşka bir duygu :) orda sevdiğinizi askeri kıyafetiyle görmek ,doysıya sarılmak ,kokusunu içine çekmek offoff farkettimki bi yerden sonra bilinçaltında asker olduğunu ve uzun bi süre yanına dönemeyeceği düşüncesini benmsiyorsun.çünkü gerçekten giderken çok korkmuştum ayrılık zor olur vs diye.o kadaaarr mutlu ayrıldımki yanından çok çok güze bir şeydiyaa anlatamamm uzun zamandır o kadar mutlu bi gün geçirdiğim olmamıştır Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın canım sağolasın inşşş bi an önce geçsin günler kavuştursun rabbim tüm sevenleri sevdiklerine:)

Son düzenleme:

Amin canım amin inşallahhh. Öyle güzel anlatmışsın ki atlayıp gidesim geldi inan ki

Bilecik söğüt jandarma ulaştırma canım.. Sağolasın

canım öncelikle gözün aydın diyorum , benım askermde acemiliğini orada yaptı , dedikleri kadar var çok yorucu oluyor eğitimleri, bu konularda çok bilgilendim artık , aramadıgında sıkma canını kesnlıkle ...

darısı bizim başımıza inşallah nasılda sevinmiştirrr off bende görmek istiyorummmm

darısı bizim başımıza inşallah nasılda sevinmiştirrr off bende görmek istiyorummmm

canım sevinmezmi yaa hemde nasıl sevniyorlar.içim gitti valla benmki yine 25 yaşında ne gençler var 20 yaşında anne kuzuları hala tam adapte olamamışlar aileleri geliyor öyle sarılıp duygulanıyorlarki:2:çok zor canım valla inan çok zor onlar için .rahtsa bile oldukları yerler psikolojik olarak çok dolu oluyorlar ve inan biri gedimi öyle sevinçle ziyaret yeribn koşturuyolarki görmen lazım.hep yanında olun askerlerinizn onlar her ne kadar gerek yok ,gelebilirsen gel vs derlersede inanmayın gerçekten her biri yol bakıyor beni arayan soran varmı ziyaretime kim gelir kim gelmez diye dört göze yol bakıyorlar

Son düzenleme:

bende bugun biizmkine sordum gelen giden varmı arkadaşlarını ziyarete dedim var diyoo :) kıyamamm ben ona kimse gitmiyo diye üzülüyodur kesin ama belli etmiyo. inşallah Rabbim izin verirse gitcemm

bende bugun biizmkine sordum gelen giden varmı arkadaşlarını ziyarete dedim var diyoo :) kıyamamm ben ona kimse gitmiyo diye üzülüyodur kesin ama belli etmiyo. inşallah Rabbim izin verirse gitcemm

canım inan onlar dört gözle yol bakıyorlar emin ol.:79: sende mümkün olan her an gitmeye çalış yanına.:)çaktırmıyorlar sevdiklerine üzülmesinler diye.kıyamam ya ,ben gittim öyleleri vardıki acıdım valla, tam adaabte olamamışlar belli, gidip yanlarına sıkı sıkı sarılasım geldi ,nş Allah kazalardan belalardan korusun tüm askerlerimizi.

Son düzenleme:

hee sen öbür askerlere sarılda seninkide sana iyi biiiii sarılsın .. şaka bi yana evet valla öyledirler eminim ayy daha bi heveslendim ...

hee sen öbür askerlere sarılda seninkide sana iyi biiiii sarılsın .. şaka bi yana evet valla öyledirler eminim ayy daha bi heveslendim ...

valla ben öyle bi anda onu dinlememki hem o benm ne amaçla sarıldığımı bildiği için gıkını çıkarmaz ha kıskanır o ayrı konuda

valla ben öyle bi anda onu dinlememki hem o benm ne amaçla sarıldığımı bildiği için gıkını çıkarmaz ha kıskanır o ayrı konuda

ayy ne iyiymiş valla:) bizimki çok kıskançtır taa ordan bile karışıyo bana düşünebiliyomusun. biraz iyide fazlasıda zarar yaa

ayy ne iyiymiş valla:) bizimki çok kıskançtır taa ordan bile karışıyo bana düşünebiliyomusun. biraz iyide fazlasıda zarar yaa

kıskançlığın fazlası çok zarar.ama azcıkta iyi oluyo yani:)öyle bir durumda bence (neler neler var üzülen düşünceli adapte olamayan vs) ben derim aşkıma yazıkya şu çocukla konuşmaya gidicem ben vs diye.hatta o benden önce düşünür öyle şeyleri o da çok merhametlidir aşırı. benle o da gelir teselli ederdik eminim kısknçlık farklı birşeyya ne bilim:)bende gidim durup duruken birine sarılim demiyorumya yahu

Son düzenleme:

tam birbirinizi bulmuşsunuz desenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…