92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

bebeğim ama öle yha elifim saolsn her seferde telfn sokturtmayı düşünüo hep enşte yznden 2 3 gnde bi arıo benim yarenimde napsın tel derdine düşüo inş. izmire düşer eniştede ben götrcem kendi telimi vercm yarenime okdr çok üzülüom :( :)

Evet ya benim bütün derdim sıkıntım telefon valla sesini duysam yeticek.. birkaç günde bir arıyor en iyi sen bilirsin Büş'üm

kızlar 1 hafta aradan sonra sonunda topikteyim. Hepinizi çok özlemişim yaa ben yokkende çeneniz düşmüş oku oku bitmedi :52::52:
Askerim aramıyor yarenler ya bugün 4 gün oldu çok kötüyüm..Bir şey mi oldu acaba :5::5:

Şafak:441 Mehtap:13 :72:

kızlar 1 hafta aradan sonra sonunda topikteyim. Hepinizi çok özlemişim yaa ben yokkende çeneniz düşmüş oku oku bitmedi :52::52:
Askerim aramıyor yarenler ya bugün 4 gün oldu çok kötüyüm..Bir şey mi oldu acaba :5::5:

canım kimse gelmiyo ki gelseler dahada ilerlerdi. neden aramıyo ki hergün arıyo burdakilerin askerleri.

canıım kötü düşünme eğitim falan görüyolar ya sıkma canını aramyrdr :30:

canıım kötü düşünme eğitim falan görüyolar ya sıkma canını aramyrdr :30:

En fazla 2 gün aramamazlık yapardı kayra95'cim. Çok üzgünüm,çok özledim.. Onların orası çok rahat eğitimleri çok hafif :5:

Ay biliyorum o duyguyu. Heyecanlanma, endişelenme canım inşallah arar yakın zamanda. İyidir inşallah. :)

anlat tatlım bişeler belki rahatlarsın açılırsın. dinlerim seni. yeterki üzülme kuzum.

En son salı günü 5 dk konuşabildik mektup yazmıştım eline ulaşmış çok mutluydu iyi konuştuk. çok fenayım tatlım ya :5: 4 gün oldu

En son salı günü 5 dk konuşabildik mektup yazmıştım eline ulaşmış çok mutluydu iyi konuştuk. çok fenayım tatlım ya :5: 4 gün oldu

aa adresi nerden biliyosun askerinmi söyledi. negüzel süpriz yapmışsın aşkınaa , oda şimdi mektubunu okuyup duruyodur, kıyamammm. canım belkide parası azdır idare edim diye sık sık arayamıyodur olabilirmi???:26:

aa adresi nerden biliyosun askerinmi söyledi. negüzel süpriz yapmışsın aşkınaa , oda şimdi mektubunu okuyup duruyodur, kıyamammm. canım belkide parası azdır idare edim diye sık sık arayamıyodur olabilirmi???:26:

İnternetten buldum bitanem. Oda faceye bölüğünü falan yazmış bende yazdım yolladım. gece uyuyamamış.Koğuşun ışıkları söndü ben çakmağı yaktım 10 kere okudum aşkım dedi :61: Olamaz bebeğim yani kartı varsa mutlaka arar o bitmesin diye aramamazlık yapmaz :5: ama para meselesini bilmiyorum işte

İnternetten buldum bitanem. Oda faceye bölüğünü falan yazmış bende yazdım yolladım. gece uyuyamamış.Koğuşun ışıkları söndü ben çakmağı yaktım 10 kere okudum aşkım dedi :61: Olamaz bebeğim yani kartı varsa mutlaka arar o bitmesin diye aramamazlık yapmaz :5: ama para meselesini bilmiyorum işte

bitmesin diye aramıyor demiyorum tatlım, yani hani parası kısıtlıdır ve söyle düşünür ' sürekli arayıpda bitince aramamakdansa ,ara ara arayım diye düşünmüş olabilir.merak edersin çünkü sürekli hiç aramasa oyüzden canım. eger imkanın varsa atla git yanına hem süpriz olur hemde morel olur .. ayy süperr olur ben bile heyacanlandım:7:

bitmesin diye aramıyor demiyorum tatlım, yani hani parası kısıtlıdır ve söyle düşünür ' sürekli arayıpda bitince aramamakdansa ,ara ara arayım diye düşünmüş olabilir.merak edersin çünkü sürekli hiç aramasa oyüzden canım. eger imkanın varsa atla git yanına hem süpriz olur hemde morel olur .. ayy süperr olur ben bile heyacanlandım:7:

yok tatlım gidebilecek durumda değilim ne yazık ki.. Keşke öyle bir imkanım olsa şimdi çıkarım valla.. Dediğin gibi midir acaba :S oda duramazdı hiç bu kadar :5:

Back
X