offfff kızlarr benım nişanlımda askerde hemde daha cok yenı dunden beri sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum en sonunda bende aranıza katıldım
hoşgeldin kuzummm iyi yapmışsın üye olmakla kafan dagılır burda. helee canım biri okuyoduu sürekli üye olmayan biiri sendin demek :):):) askerin nerde?
manısa merkez 30 hazıranda gıttı canım evet okuyan bendım :) senın askerın nerde
iyice ucmusum ben 30 hazıran yazmısım 30 mayıs olucaktı :)
hoşgeldin kelebek aramıza
gördüğün üzere ilk günler çok zor geçiyodu herkes burdaydı bütün yarenler ağlamaklı napıcağını şaşırmış haldeydi ama yavaş yavaş alışmaya başladık sanırım kimsecikler uğramıyor eskisi gibi sen de alışıcaksın zamanla bunun zorunlu bir dönem olduğuna ve kendini okadar yıpratmamayı öğreniceksin.. biraz zaman lazım canım...
offfff kızlarr benım nişanlımda askerde hemde daha cok yenı dunden beri sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum en sonunda bende aranıza katıldım
hoşgeldin kuzummm iyi yapmışsın üye olmakla kafan dagılır burda. helee canım biri okuyoduu sürekli üye olmayan biiri sendin demek :):):) askerin nerde?
yemin torenine gidiyoruz :) gitmeden olur mu!! :) hayatta kacirmam! hatta bir gun onceden gidiyoruz, bir gece kalcaz burdurda ertesi gun de yemin toreni. hep beraber gidiyoruz zaten onun anne,baba, kizkardesi benim babam-ben. diyorum ya 5 kisi izin vermisler sonuna dek kullancaz heehhe :) cok aglamadim gittiginden beri, ama torende koyvericem eminim! yeni gitti benimki 25inde teslim oldu daha, alisti allahtan oyle cok asker psikolojisi modunda degil cok sukur. iyi yine yakinmis sana seninki, benim ki de usta birliginde yakin bir yere dusse keske! haftasonlari gideriz, izin de kullanmaz o zmn, dugunu de yetistiririz... ahh ahh insallah, her gece dua ediyorum her gece..
herkesin askerini rabbim korusun kollasin insallah iyi insanlar ciksin karsilarina hayirli yerler olsun..
yahu topik kurudu be kurudu...
ay sabahtan pek neseliydim, simdi pek depresif oldum.. sevdicegimi istiyom yanimdauf puf
cnm benim yaa, sabır sabır sabır
bn şıkılmştm ağlamktn tam anlamıyla şırkılmştm artk gözümden yaş gelmiodu tükendi yaşım ama hala hıçkırıodm:)) şmdi tebessümle anıorm baksana geçti bile 3ay yemn törenndede öle gittğmzde 3gn yne aralksz ağladm ahhh ahhhh negünlerdi bnmkide izin kullanmıck ama düğüne faydası oolurmu hç sanmm:)) sağ sal,im gitsn gelsn herksn sewdği her ananın ewladı hpimzn allah yardımcısı olsun yüce rabbim sennkinn işi hazırmı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?