92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

offfff kızlarr benım nişanlımda askerde hemde daha cok yenı dunden beri sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum en sonunda bende aranıza katıldım

offfff kızlarr benım nişanlımda askerde hemde daha cok yenı dunden beri sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum en sonunda bende aranıza katıldım

hoşgeldin kuzummm iyi yapmışsın üye olmakla kafan dagılır burda. helee canım biri okuyoduu sürekli üye olmayan biiri sendin demek :):):) askerin nerde?

hoşgeldin kelebek aramıza

gördüğün üzere ilk günler çok zor geçiyodu herkes burdaydı bütün yarenler ağlamaklı napıcağını şaşırmış haldeydi ama yavaş yavaş alışmaya başladık sanırım kimsecikler uğramıyor eskisi gibi sen de alışıcaksın zamanla bunun zorunlu bir dönem olduğuna ve kendini okadar yıpratmamayı öğreniceksin.. biraz zaman lazım canım...

inşallah alışıcam canım suan da tek tesellım 22 hazıran da yemın torenınde gorusucek olmamız onu da bıtırdıkten sonra bilmıyorum gunler nasıl gecıcek

hoşgeldin canım aramıza ben iki gündür giremiyorum özledim valla herkesi :) ben de senin gibi dayanamayıp üye olmuştum iyiki de gelmişim :)) burda beraber hayallerimizi özlemimizi dertlerimizi paylaşıcaz tekrar hoşgeldin..

hosgeldin seker :)

hoşgeldin kuzummm iyi yapmışsın üye olmakla kafan dagılır burda. helee canım biri okuyoduu sürekli üye olmayan biiri sendin demek :):):) askerin nerde?

takipteyiz bak :) senmiydin o okuyann he senmiydinnnn cabuk soyle :))))))) ehehehe..

bu sabah neseli miyim nedir :)

yahu topik kurudu be kurudu...

ay sabahtan pek neseliydim, simdi pek depresif oldum.. sevdicegimi istiyom yanimda uf puf

bn şıkılmştm ağlamktn tam anlamıyla şırkılmştm artk gözümden yaş gelmiodu tükendi yaşım ama hala hıçkırıodm:)) şmdi tebessümle anıorm baksana geçti bile 3ay yemn törenndede öle gittğmzde 3gn yne aralksz ağladm ahhh ahhhh negünlerdi bnmkide izin kullanmıck ama düğüne faydası oolurmu hç sanmm:)) sağ sal,im gitsn gelsn herksn sewdği her ananın ewladı hpimzn allah yardımcısı olsun yüce rabbim sennkinn işi hazırmı gelince

ah kuzum, hazir gibi dusunuyoruz.. ya askere gitmeden calistigi yere girer ya da ayni sektorde baska bir yere girer..sonucta tecrubesi, egitimi, dili var.. taniniyor da kendi sektorunde, is bulabilir hemen diye umut ediyoruz yani, insallah aksilik olmaz da dugunu ertelemeyiz daha fazla..

yakin yere dusse kullanmasin izin istiyoruz bakalim, izin de zor, gel buraya tam alisacakken tekrar don oraya.. psikolojik iskence valla..

Benimkinin 5 arkadaşına çürük vermişler bugün, Pazartesi gidiyorlarmış. Benimki haftaya gene hastanede olucakmis. Of of benimkine de asker yapamaz raporu verecekler mı acaba. Ay verseler sorun, vermeseler sorun. Of cok bunaldım. Konuşamadıkta zaten, tam anlatırken kapatmak zorunda kaldım. Aksama gene arar inşallah ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…