Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu heralde kızlar. ama bunlar birbirine çok yakın naptıysam uzaklaştıramadım
ay şekerim tarih hiç girmedim ki ben neyse gene bakayım.
oldu sanırım bu kez![]()
blueeeeeeeeeeee zaten ölmüştüm ağlayanım yoktu sen beni hepten öldürdün gülmektennolmuşş olmuşş sen dha cok beklersin bu tickerla askerini
senn safak bitmez hacı bu tickerla![]()
olmuşş olmuşş sen dha cok beklersin bu tickerla askerini
senn safak bitmez hacı bu tickerla![]()
yok canım o beni arıyor sadece ben hiç aramadım ulaşılabilir mi tam bir bilgim yok yani.![]()
hahaha :) blueeee... Beni de oldurdun :)
kizim hic farketmemisim ben onun 18 ay oldugunu hayirli olsun fln yazdim bir de kizcagiza :)
paranoya oldum, benimki dogru mu diye tarih saydim bi de ahahaha :)
blueeeeeeeeeeee zaten ölmüştüm ağlayanım yoktu sen beni hepten öldürdün gülmektenn![]()
Merak etme canım bn sennkini kontrol ettim sennki normal...
Sende bide gelmşsin kıza hayrlı olsn yazmşsın...
Dedim bunlar hangi kafada yaşyo acaba
![]()
Elin iste gozun oynasta olunca boyle oluyor iste.. anca o kdr bakmisim demek ki..
Ay bugun de calissam azcik iyi olcak, mesai bitecek ben hala bu topikte yaren kovala, baska topikte dugun yeri & gelinlik kovala :)
Sanki dagitim izninde dugun yapcaz anasini satiimm neyin telasindaysam bende :) ahaha adam gidecek elden diye mi korkuyorum nedir :))
KARŞTRMIŞ GALBA TARHİ YANLIŞ GİRMİŞ YAA
OOOFFFF ABLACIM COK SIKLYORUM...
SEN NAPYSN KEYFİM YOK YAA HİÇ BNDE ÖLMÜŞÜM...
KOCAMDA ARAMAADII BASLCAM KOMTANLARINDA ARAMA YAPMALARINDA...
OOOOOFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF![]()
tam adamına dert yandın be biiriciğim sen gel o bunalımı bana sor şu sınavda streside bitsin artık böyle sadece tek bir şey düşünmek istiyorum .yinede şükürler olsun dünyada bin bir türlü dert var.iş yokmu blue ?