92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ya canım haklısında nasıl üzüldügümü belli etmem aglarım dayanamam

Ağlamaya bizde çok ağladık sarılıp sarılıp,
ama acemi birliğine teslim olduğunda telefonda falan ağlamayın kötü olduğunuzu anlamasınlar çok zor bişey yaa..
Allah hepimize sabır versin..

Ağlamaya bizde çok ağladık sarılıp sarılıp,
ama acemi birliğine teslim olduğunda telefonda falan ağlamayın kötü olduğunuzu anlamasınlar çok zor bişey yaa..
Allah hepimize sabır versin..

bende onu kasdediyorum sarılıp aglamak başkada . telde felan dayanamam ben . galiba o bana teselli vercek ben verceme:44:

Bakalım nereye düşülecekler.İnş iyi yerlere düşerler

Canım seni yeni görüyorum sağlıcakla gidip gelsinler inşallah :116:
Allah kavuştursun

Uuzun zamandır giremiyordum topiğimee döndüüm çok şüküüür yarim 23 nisan sürprizi yaptı yanıma geldiii 22 nisanda 2 gün kaldı annesiylee :))

EVEET YARENLERİİİM SON 6 GÜN!
6 gün sonra askerlerimizin nereye düşecekleri belli oluyor..
Rabbim hepimiiiziin gönlüne göre versiin inşallah :))
Ben rüyamda uğur böceği gördüüüm dün sevinçli, müjdeli bi haber alacağıma işaretmiiiş hadii bakalıım hayırlıısıı rabbim yüzümüze güler inşallahhh :))

Allah kavuştursuun canııım tertibiim beniiim
6 gün sonra nereye düşecekLeri açıklanıyor rabbim gönlümüze göre versiiin :))

Teşekkür ederim canım=)Amin hepimizin gönlüne göre versin bakalım nereye düşecekler çok merak ediyorum:44::130:

Bakalım nereye düşülecekler.İnş iyi yerlere düşerler

rabbim En hayırlı Yer Neresiyse Orada Askerlik Yapmayı Nasip Etsin İnşaAllah

Allah kavuştursuun canııım tertibiim beniiim
6 gün sonra nereye düşecekLeri açıklanıyor rabbim gönlümüze göre versiiin :))

hadin bakalım sizde biran önce başlayın şafak saymayaaa

Kızlar şimdiden hepinizi Allah kavuştursun. Biz usta birliğimize yeni gittik, artık yeni mehtapları saymaya başladık. Darısı hepinizin başına

rabbim En hayırlı Yer Neresiyse Orada Askerlik Yapmayı Nasip Etsin İnşaAllah

hadin bakalım sizde biran önce başlayın şafak saymayaaa

Amin canım hayırlısı nereyse oraya gitsin Az kaldı bizimde şafak saymamıza kocaman 460 günümüz var baya sayıcaz

Teşekkür ederim canım=)Amin hepimizin gönlüne göre versin bakalım nereye düşecekler çok merak ediyorum:44::130:

Aynen bende çok merak ediyoruum ve böyLemek daa zor bi an önce şafak saymaya başlayıp bitirmek istiyorum
Eğlencesine falanda gidemiycem zaten içime oturuyo iyice

Aynen bende çok merak ediyoruum ve böyLemek daa zor bi an önce şafak saymaya başlayıp bitirmek istiyorum
Eğlencesine falanda gidemiycem zaten içime oturuyo iyice

başlasın ve hemen bitsin istiyorumama çok uzun bir dönem maalesef.bence canım git eğlencesine ne kadar çok vakit geçirirsen o kadar iyi değil mi.

Son düzenleme:
Evet kızlar, gidebilirseniz Eğlencesine Gidin,
Benim Sevdiğim Arkadaşları Ablası Kuzenleri Hepsiyle Bir Yemeğe Gitmiştik,
Çok Güzel Geçmişti,
Geceye gec saate kadar sohber muhabbet olmuştu
Yine Olsa Yine Giderim çok Başka bi duygu..

Eğlenceye gidemezseniz, Yemin törenine mutlaka gidin..

kesinlkle katılıorm sezgilime yemin törenine gdin öle bi duygu gurur olamz bi dha öle bişi yaşayamzsnz we göremezsnz türk askerimzn nası yeri göğü inlettğni nası çelik gbi oldğnu bşka göremzsnz!!!! kızlar bol bol dua edin açın yasin kitabını bştan sona bütün duaları okuyun onları allahtan bşka kmseye emanet edemeyz orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…