Bu Topiğin Yarenlerinin Gelmesine Ne Kadar Kaldı ?
:44:
.
Canım yerleri mayısın 10'ununda belli olacak ne zaman askere giderler bilemiyorum
Bizdede öyle olmuştu mayısın 6-7 si gibi öğrenmiştik.Mayısın 20-29 uda tüm askerler teslim olmuştu.Sizinkide o tarihlerde.
Bizdede öyle olmuştu mayısın 6-7 si gibi öğrenmiştik.Mayısın 20-29 uda tüm askerler teslim olmuştu.Sizinkide o tarihlerde.
hayırlısı olsun inş rahat bi komutana düşer. ama genel olarak artık askerlik eskisi gibi değil için rahat olsun. doğusunda batısında hepsi telefon kullanıyor.
seninki biraz daha zor olur sürekli gördüğün birini artık görememek zor olur. ama bikaç aydan sonra alışıyorsun herkes gibi. acemilikte bile kullanan kişiler var. biraz cesaret ve bulunduğu ortama bağlı. benimkide 5. veya 6, ayıydı ondan sonra kullanmaya başladı. hayırlısıyla gidip gelir hepsi inş.
acemiliği ankara mamaktaydı. yemın torenıne gittim. sonra usta bırlıgıne ızmır bornovaya dustu. oraya da 1 kere gıttım. 9. ayımıza giriyoruz. mayıs sonunda kendısı gelecek. kasım sonunda da bıtıyor ıns. daha gorusmeyız sanırım.
ağzından bal damlıyor güzelim ama nerdee o tarz konuşmalar sürekli oluyor sonuç 0.en kötü 204 günümüz kaldı
Neresi çıkarsa çıksın,doğu batı sakın bunu düşünme yada doğu çıktı diyede üzülme,mevzu askerinin nerde olduğu değil acemidede ustadada önemli olan başındaki komutan eğer komutan iyi ise doğunun en üzra köşesi olsun batıdaki askerden kat ve kat iyi olur durumu.
O zaman daha varben nereye düşeceğini merek ediyorum şuan
Sizin yaşadıklarınızı okudum özellikle seni canım çünkü benim sevgilimde aynı mahallede ayrılık ve özlemin hepsi çok zor ama sürekli gördüğün ve her an istediğin zaman görebileceğin birisinin gitmesi daha zor gibi geliyor bana
Neresi çıkarsa çıksın,doğu batı sakın bunu düşünme yada doğu çıktı diyede üzülme,mevzu askerinin nerde olduğu değil acemidede ustadada önemli olan başındaki komutan eğer komutan iyi ise doğunun en üzra köşesi olsun batıdaki askerden kat ve kat iyi olur durumu.
E devletten bakarsınız 10 una kadar açıklanmış olur.
O günler yani ilk zamanlar gerçekten zorladı,aynı mahallede olmak bilirsin dışarıya adım attığında görebilmek.her an yanında olduğunu hissetmek bunlar ne büyük nimetmiş gidince bin kat daha iyi anladım.
Birde şu varki geçiyor o günler geçti ve seninki de geçecek.Zamanla alışıyorsun gidişine verdiğin tepkiler azalıyor gelişine odaklanıyorsun.
Ve en önemli önerim unut askerliği kalan zamanınızı doya doya geçirin baya zamanınız var
kızlar son haftalar nasıl geçiyo neler yapıyosunuz askerinizle
Her gün görüşmeye çalışıyorum.Çalışıyor bende çalışıyorum akşam görüşüyoruz tatlım sen neler yapıyorsun
bizim de aramız bu aralar limoniydi ama düzeldi çok şükür. hergün nasıl görüşüyosunuz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?