oooo dedelik şuanlık bizimdir vermeyiz bak
Dede değil üst devresin. Biz buralarda eskidiğimiz için bu terimleri yaladık yuttuk artık.
Bilgin olsun dedim
bırak bozma moralini kızın ezgiDede olsun olsun torun sevsin zaten çekilmiyor askerlik
askerlerini gönderdikten sonra teselli aramak için buraya dolarlar 92/2 yarenleri
şimdi herkes sevdignin yanında galiba
evet öyle olsa gerek :) bu günleri güzel degerlendirin. askerde özlem çok çogalıyor
Şşş hadi bakim herkes kendi çöplüğüne
Buranın yarenleri gelir devralır burayı
Kendi çöplüğüm gibi sevdim tertip ben burayı
selam kızlar hosgeldınız yavaştan bence şimdiden gelmeyin buralara. gidin gezin bol bol güzel beraberce vakit geçirin çünkü daha sonra 460 gün insan o günleri düşünüyor. bizimde 212 günümüz kaldı allahın izniyle 23 mayısta da izne geliyor.12 gun beraberiz
ohhh sevinin bagalımmm bizimde sevincegimiz günler gelcek
hoşgeldin canım aramıza. üzülme demek isterdm ama bende çok üzülüyorm. RABBİM hayırlısıyla çabucak geçmesini nasip etsin
Hoşbulduk canım;İnşallah canım çabuk geçerNereye düşeceğini merak ediyorum.10 mayıs da gel öğren demişler.
Kızlar hoşgeldiniz, Allah size ve askerlerinize şimdiden bol bol sabır versin ve yardımcınız olsun..
Bende 91/3 yareniyim..
Sizleri görünce askerime kavuşmaya bir adım daha yaklaştığımı anladım.
Sizde bizim gibi alt devrelerinizi, çömezlerinizi, torunlarınızı falan gördükçe bu duyguyu yaşayacaksınız.
Hasret çok zor...Onsuzluk ölüm gibi..
Ama ne olursa olsun geçiyor. Bol bol dua edin, ağladığınızı sızladığınızı, kötü olduğunuzu sakın askerlerinize yansıtmayın..
Sizleri görünce gerçekten çok duygulandım.
Bizlerde her zaman sizin yanınızdayız, yalnız değilsiniz..asla unutmayın.
Buarada benim askerim Manisa / Kırkağaç ta acemi birliğini yaptı.
Şuandada Kars'ta..
Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum arkadaşlar, Allah sağ salim askerlerinizi sizlere kavuştursun..
Zaman tüm asker yarenleri için su gibi akıııpp geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?