Tatlım ne güzel yazmışsın öyle kız nasıl duygulandım anlatamam okurken harika bir yazı olmuş tebrikler canım tertibim
Bu arada çok ilginç ama önce bende 91/1 yazmış sonradan düzelttim ne tuhaf :44:
Allahım Allahım gözlerime inanamıyorum ya rabbim bizim konumuz açıldığı zaman kim derdi ki zamanla torunlarınız biletleriniz gelecek .. Şaka gibiydi ..
Sizler için zor olsada bizim için sizi görmek çok iyi oldu(Lütfen kızmayın,, bu hazza sizde torunlarınızı gördüğünüz zaman ulaşacaksınız)
Kaç aydır askerliğin içerisindeyiz haliyle çok yorulduk geçen sene bu zamanlar içimizden birşeyler koptu ama zaman geçti ve 92/2 görmek nasip oldu tıpkı sizlerinde 93/2leri göreceğiniz gibi ..
Hoşgeldiniz vesselam,, bizim askerlerimiz yoruldu bayrağı size teslim ediyoruzAz zamanımız kaldı inşallah ..
Hepinizin askeri hayırlısıyla yerleşsin yerlerine saglıkla huzurla dönsün sonra yuvalarına ..
Allah kavuştursun ..
Bol sabır,, bol dua ,, .. İçinizi hep ferah tutun .. Hakkınızda hayırlısı ..
Bizim topiğin kızları şimdi akın eder burayaKayra95 bu konuyu senin açacağın aklıma gelmezdi daha önce kaç kere konuşmuşluğumuz var ..
91/2 den sevgiler
Şafak arkadaşlarınız olarak her zaman yanınızdayız :13:
kızlar öncelikle hoşgeldiniz Allah ım tez zamanda sağ salim hepinizi kavuştursun... yasemin yazdıklarını okurken öyle duygulu anıma geldiki ağlıyverdim hemen
amin bitanem amin
bak biz sizin çömeziniz oluyoruz bu devrede bizim çömezimiz..
selamm gençler
92/1 tertip olarak tan....
wallahii kızalar asker yolu beklemek çok zor demeden gecemycem...
bnmde askım gdeli dhaa 2 aycık oldu..yenii yeni alştm...geri kalan 13 ay
ilk 3 gün çok kötü oldm gttgnde...suan aklmaa gelyoo gözlerm dolyo:84:
hayat dryoo resmen yaa zamn gecmyogittmi, yerleştmi,naptı ne ettii hç bseyden haber alamysnz...i
delii gbii aramsanı beklysnz göznz hep telefondaa beklysnz...ama aramsnı beklemek ve aramasıı ahh...
o tel çalyo ve 2 dakkack konşyo hç btmsn kapamasın istysnz...ama mecbr kapyolar....snraa tekrr aramsanı beklysnz:26:
ne blimm kızlar yaaa bylee iştee
dcegim şu kii ilk zmanlar zorlancaksnız...sonra aradkçaa mutlu olcaksnız ve alşcaksınız...
ŞİMDİDEN ALLAH KAWSTRSUN TEZ VAKİT GDP GELSN ASKERLERMZ İNŞ:
burdadaa 15 ayııı hep brlikte yiyicezzz.....
SAFAK=13 AY
Rica ederim canım benim .. Evet öyledir siz Mayıs başında ögrenceksiniz acemilik yerlerinizi sonunda da giderler .. Bizimde 23 Mayıs 2011de başladı askerlik
mayısn 10 nunda gelin ögrenin demişler çok zoruma gitti sanki hemen yarın gtck sandım çok zor yaaa nasıl geçer günlerr nasıl.çok özlicem bebegimii
Çok zor canım biliyorum ama geçecek geçmeli yani.
Bak bana bende başladım en başından geldim buralara kadar Mayısta 1 sene olcak
Ayrıca acemi birliğinizi ptt den şifre alarak e-devletten öğrenebilirsiniz
ASkerlik şubesi karısık oluyor kargasa falan daha geç gelin diyorlar bak 10 demişler ..
Bizede 15 demişleri ama biz 6 Mayısta ögrenmiştik .. Duyumlarıma göre sizinde 3 Mayıs ta acıklancak isterseniz şifrenizi alın yoksa ..
Bakarsınız Mayıs ayına girdiğimiz zaman.
evet e_devlet sşfresş var bakarız artık ama hç geçsn istemiyorm.burdakilern başının etini yicem galibaşimdiden özlüyorm aklıma askerligi gelince yanımda olsun hep hiç ayrılmayalım istiyorm napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?