92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

uzun uzun kavaklar dökülüyor yapraklar ben askerime doyamadım askeriyede ne işi varr

Ama yapma böyle. Sen böyle yaparsan o ne yapsın, ona o kadar yükleniyorlar orada. Boyun eğmek zorunda. Sen gene ailenin yanındasin, o hem seni hem ailesini hem arkadaşlarını, hem evini, evinin o rahatlığını özlüyor şimdi. güçlü olucakasin, ayakta olucaksin, o aradığında espiriler, gülmelerde onun moralini yükselteceksin. O senin o kadar üzüldüğünü bilse görse durabilir mı hiç orada. Tabii yanlışlıkla yarimize sen gittin ben mutluyum imajınıda vermeyelim.

elimizin kolumuzun bağlı kaldığı anlar işte.. :S belki dışardan bakınca özgür , hayatın içinde gibi görünüyoruz ama içimizde yaşadığımız tutsaklığı bi biz biliriz. :S

bunlarda geçicek güzel günler için bunlara çok şükür demek zorundays :S

Benimkide hasta, gerçi ilk aradığında sesi kisilmisti o düzelmiş gibi ama gecen biri kavga etti diye bütün bölüğü 10 buçuk 11 e kadar dışarda bırakmışlar grip olmuş. Zaten astımı var gun icinde bir cok kez nefesi kesiliyormuş. Bir de güneş geçiyor herhalde kafasına basım donüyor gun icinde diyor. Neyseki astım icin rapor aldı da, cok ağır seyleri yaptırmıyorlar.

üff bu ne kasvett az toplanın bakayım az önce bnde öyleydim bir silkelendimm canlanın.. Angaralı yarenlerr (askeriniz yani akıl ve kalbiniz orada olduğundan oralısınız) bu şarkım size

Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları

Ankarada benimki de o heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki belki çok uzun göremicez ama bir dakika için bile herşeye değer istanbuldan mı gidiyorsun?

o 1 dakika benim icin omre bedel olacak ona sarilmak sicakligini hissetmek yuzunun guldugunu ,iyi oldugunu gormek beni bi kac gun dahamoral olarak ileri atar herhalde:)ben giresundnim canim:) 3 saat mesafede simdiden liste yap dedim canin ne cekerse getiricem,dile benden ne dilersen hesabi:) dur diyo daha bir haftam var uzun uzun dusunmem lazim diyo bakalim:d

Son düzenleme:

Angarili da olduk

ErreS canım seninde kafan bozuk ama anladığım kadarıyla morali yüksek tutmaya çalışıyorsun. :) Başka turlu gecmez zaten gunleeer.

e olması gereken bu karaları bağlamamzn bi alamı yok ölüme değil mutluluğumz için engelleri kaldrmaya vatani görewe gttiler allh korsn bida gelmck değiller allhn iznyle 14 buçuk aya burdalar özlem askımızı yüceltecek daha sıkı sarılcz bunlar daha güsel değilmi bide neler kazandğmızı düşünn bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…