rabbm şifalarını versn inş. :S keşke elmzden bişey gelse :S çok zor bi durum bizimkisi :S
gelıo işte arada bölee gelenler
ztn hergun ya ablasına yada annesıne fln gdıorum.. ewde duramıorm bunalıorm. ağlamaya fln başlıyorum kötü oluyorum.. en azndan onlarla muhabbet fln fılan derken zaman gecıyor.. şimdi aşkımın kapşonlusunu gydim fotolarımıza bakıorm :/ bi yandan da şarkı fln.. ooofffff oooofffff çççoookk özledmm ben
canım ben de cumartesi aşkımı görmeye gidicem mehtap 5 :) nerdeydi senin yarin?
elimizin kolumuzun bağlı kaldığı anlar işte.. :S belki dışardan bakınca özgür , hayatın içinde gibi görünüyoruz ama içimizde yaşadığımız tutsaklığı bi biz biliriz. :S
Samsunda benimki canim seninki nerdeydi:) bir heyecan bir heyecan icim icime sigmiyor valla :)
ben de kendimi şarkılara boğmuş durumdayım ve dakika sayıyorum şuan şafak atsın diye biraz da moralim bozuk aslında benim aşkım çok hasta olmuş hastaneye sevk alıcaktı.burada olsa pamuklara sarar sarmalar bakardım şimdi çaresiz hissediyorum saçının teline kıyamam ben onun aklım onda kaldı
bunlarda geçicek güzel günler için bunlara çok şükür demek zorundays :S
uzun uzun kavaklar dökülüyor yapraklar ben askerime doyamadım askeriyede ne işi varr
Ankarada benimki de o heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki belki çok uzun göremicez ama bir dakika için bile herşeye değer istanbuldan mı gidiyorsun?
çok haklısın canım bugünler çok zor belki ama sonunda hepsi geçtiğinde yaşayacağımız o mutluluğu düşünmek iyi geliyor
üff bu ne kasvett az toplanın bakayım az önce bnde öyleydim bir silkelendimm canlanın.. Angaralı yarenlerr (askeriniz yani akıl ve kalbiniz orada olduğundan oralısınız) bu şarkım size
Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları
ErreS canım seninde kafan bozuk ama anladığım kadarıyla morali yüksek tutmaya çalışıyorsun. :) Başka turlu gecmez zaten gunleeer.
aynn öle bebğim sewgli sözlü nişanlı ? hangisisn :d
bir o kalmıştı zaten padma :d ay sanada fatma diyesim geliyorAngarili da olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?