oyna kıs çağır bnde geleym valla o günü iplee çekiyorummmm
ayy çagırmam mııııhep beraber atcagız göbecikleri
ayy çagırmam mııııhep beraber atcagız göbecikleri
valla atalım cnm yhaa sennki nerde nerde askerlik yapıo enştmz
valla atalım cnm yhaa sennki nerde nerde askerlik yapıo enştmz
ısparta canım...
yemin törenlerinin hepsimi haziranın 22sinde arkadaşlar
canım hoşgeldin aramıza..hepimizin hissettikleri çok yakın burda birbirine, oyüzden biraz da olsa için rahatlar diye düşünüyorum.. en azından biz de öle oldu sen de bunaldıkça gel yaz elbet o an senin hissettiklerini hisseden bir yaren vardır buralarda.. benim yarim de 92/2 İzmir-Bornova da.. hepimiz yollarını gözlüyoruz böyle işte.. buarada bikaç gündür bakmıyordum bende an itibariyle şafak 443
Su mehtap olayi hep kafami karistirmistir:) simdi yemin torenine 19 gun var:) benim mehtapta 19 o zaman:) bu mehtap yemin toreninden sonraki zamanlari kapsiyo ama demi:) aksi halde ben onumuzdeki cumartesi askimi gormeye gidicem o zaman bana mehtap 5 mi oluyo:)
Bilmiyorum ama sanırım oyle. Benim yariminkide oyle.
Allahım şansa bak yaa 23ünde sınavım var barışmak için gidecektm hemde çok özlemiştim görecektim oda kaldı :26:
Allahım şansa bak yaa 23ünde sınavım var barışmak için gidecektm hemde çok özlemiştim görecektim oda kaldı :26:
canım nerede yapıyor askerliğini ve sen neredesin?
Yemin törenine gitmek ayrı bir şeydir tabii ama eğer o zaman gidemiyorsan, aynı hafta icinde gidebilirsin. Tabii oyle bir imkanın varsa. Ne zaman gittiğin önemli degil bence, gittikten sonra.
ayarlamaya çalışcam işte inş gidebilirim
İnşallah. Barıstiginizi da gelir söylersin bize güle oynaya.
yemin törenlerinin hepsimi haziranın 22sinde arkadaşlar
Su mehtap olayi hep kafami karistirmistir:) simdi yemin torenine 19 gun var:) benim mehtapta 19 o zaman:) bu mehtap yemin toreninden sonraki zamanlari kapsiyo ama demi:) aksi halde ben onumuzdeki cumartesi askimi gormeye gidicem o zaman bana mehtap 5 mi oluyo:)
inşallah yaa bi barışalım zaten kim ne derse onu yapacam
ben adanadayım o izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?