92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Su mehtap olayi hep kafami karistirmistir:) simdi yemin torenine 19 gun var:) benim mehtapta 19 o zaman:) bu mehtap yemin toreninden sonraki zamanlari kapsiyo ama demi:) aksi halde ben onumuzdeki cumartesi askimi gormeye gidicem o zaman bana mehtap 5 mi oluyo:)

hoşbulduk canım iki gündür uzak kaldım siteden yarimin ailesiyleydim onun olmadığı evde uyumak nasıl zor geldi anlatamam uyumadım ağladım durdum hep eski günlerimiz geldi aklıma. eve geldim şimdi bakıyım yaren kardeşlerim neler yapmış dedim.

bu arada benim askerimin de yemin töreni 22sinde.

canım ben de cumartesi aşkımı görmeye gidicem mehtap 5 :) nerdeydi senin yarin?

Allahım şansa bak yaa 23ünde sınavım var barışmak için gidecektm hemde çok özlemiştim görecektim oda kaldı :26:

Yemin törenine gitmek ayrı bir şeydir tabii ama eğer o zaman gidemiyorsan, aynı hafta icinde gidebilirsin. Tabii oyle bir imkanın varsa. Ne zaman gittiğin önemli degil bence, gittikten sonra.

aynen öle bu durumda aramzda en sanslı sen oluyosun ayyy n güsellll

ben adanadayım o izmirde

gidebilirsen bence de yemin törenine git.ama olmuyorsa bence ziyaretine gidebilirsin neden küssünüz bilmiyorum ama ordaki psikolojiyle seni gördüğü zaman bambaşka şeyler hisseder emin ol.umarım iyi haberlerle dönersin biz de burda senin adına mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…